Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (230)
Raspunsuri - Pagina 6
stoisor spune:
buna seara dragele mele......
din pacate vin cu o veste trista.....bunicul din partea mamei a plecat la ceruri astazi la ora 15,acum am venit de la priveghi sa imi pun la nani copila si ma intorc acolo
era intradevar batran si a ramas la pat de mai bine de un an ....dar totusi ....el si bunica au fost parintii mei ,ei m-au crescut ,pe bunica am pierdut-o de mult iar acum pe el,totusi i multumesc lui D-zeu ca la primit la El, pt ca era un chin ce a trait in ultimele luni
va pupacesc
multa sanatate clopoteilor bolnaviori,ne mai auzim,citim noi
pusic
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
Ellenuta spune:
stoisor condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! 
grati pune niste perdelute daca pt jaluzele s-a terminat bugetul.
nicole cum e mihai? e bine cu burtica? daca te ajuta ...
- lapte fara lactoza
- mancare de regim
- carne de pui/peste/vita + orez fiert + morcov fiert pt. masa de pranz. ii mai poti pune dovlecel si albitura. dar ATAT! fara cartof, rosie!
- orez + branzica de vaci
- mar copt + orez fiert sau banana
- ceai de menta cat mai mult, indulcit tot cu glucoza
- ceva pt refacerea florei intestinale (Biotics Baby, Ecoflorina etc.)
sanatate multa!!!
un pont pe care mi l-a dat dr de la pediatrie. daca nu accepta lapte fara lactoza, atunci fierbe 2 linguri orez intr-un litru apa si apa rezultata folosest-o la facut lapticul pe care il bea copilul de obicei. orezul il fierbi cam 30-40 de minute e ok ptr kklire!
am fost la 9 sa-i facem injectia evei .. cum a dat cu ochii de cladire, a inceput "au au au" si arata la mana. a plans cand i-a bagat serul dar apoi s-a linistit ... a papat si masa de seara , orez fiert cu br vaci, 1 banana si 1 biscuite cu scortiosara! Doamne ajuta!
va pupacesc! noapte buna!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
31+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
laura_dimitris spune:
Buna dimineata!
Ultima data cand am intrat pe forum citeam despre necazurile lui elle cu evita,, faptul ca nu primea medicamentele, ca nu putea manca...
A doua zi o pateam si eu in acelasi fel 
De joi pana sambata eleni mi-a facut febra mare 39.5 cel mai mult. Ardea ca focul. De sambata pana ieri nu a mai mancat aproape nimic. Reuseam cu greu sa-i dau putina apa sau putin lapte...
Ieri cand am vazut ca nu facuse nici macar un pipi in 5 ore am plecat cu ei la gr. alexandrescu. De fiecare data cand trebuie sa -i dau medicamentele plangeam si eu si ea
Cumplit de greu a fost... Ma munceam pentru 2,5 ml. de antibiotic cate 10 minute....
Dupa fiecare "operatie" de dat panadolul trebuia sa ma dezbrac si sa fac dus caci eram murdara din cap pana in picioare de sirop d'ala dulce si lipicios 
Intre timp, de duminica seara si dimitris este cu febra mare
Eleni are stomatita micotica.
Dimitris are amigdalita acuta.
Amandoi sunt pe tratament.
Mama este racita si ea si rezista cu greu.
Eu sunt "legata de glie" aici la birou si nici macar nu pot incerca sa raman acasa pentru ca sunt foarte multi colegi plecati in concediu inclusiv directorul caruia ii tin eu locul 
Nicio sansa sa pot sta cu ei acasa!
In fine. Sper sa le treaca.
Am afalt de la sora-mea ca ellenuta a ajuns in spital cu evita
Si mie mi-au propus aseara sa ma interneze cu eleni dar eleni a luat totusi medicamentele si de ieri de dupa amiaza a inceput si sa manance cate putin...
Elle, evita cum este astazi ?
Ti-au spus cumva sa sterilizezi din nou biberoane, tetine, suzete? Mie nu dar am facut-o totusi... Si mi-au mai zis sa -i fac spalaturi in gurita cu apa cu bicarbonat. Plus glicerina aia cu nistadin... Tu ce-i mai dai evitei ? Offff 
Incerc sa citesc si eu din urma...
Condioleante stoisor pentru bunicul tau...
Eu mi-am iubit tare mult bunicii asa ca retraiesc durerea pierderi lor alaturi de tine..
Dumnezeu sa-l odihneasca!
in starea asta nasoala sunt totusi fericita pentru vestea minunata legata de fratiorul lui milan
Dar, se impune un mesaj separata ![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
laura_dimitris spune:

BINE AI VENIT PE LUME SACHA !!!!
SA AI O VIATA MINUNATA, LUMINATA SI PLINA DE BUCURII ALATURI DE FRUMOASA TA FAMILIE !!!
SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE SI MULT NOROC !!!

FELICITARI EMA !!! 

muuuuulti 

cu cam multa intarziere o fac dar o fac cu muuuuult drag si m-am gandit la tine si la puii tai indata ce am aflat ca ai nascut...
Din pacate nu am reusit sa-ti aflu nr. de telefon ca sa te sun
iar pe DC nu am avut timp sa intru...Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
Ellenuta spune:
neata,
laurici offf mi se rupe sufletul cand citesc
.. caci stiu cat e de greu si cat sufera piticii! e tare pacatoasa stomatita asta .. eva are aftoasa .. e o epidemie in bucuresti, mi-a spus si dr ca au fost o gramada de cazuri! bine ca eleni ia tratamentul .. eu am ajuns cu eva la spital dat fiind ca refuza siropurile .. si eu ii dau in gurita cu apa bicarbonata si cu glicerina boraxata cu nistatin si anestezina .. asta cand reusesc caci plange de ma zapaceste si strange gurita. sa stii ca si eu am sterilizat tetinele la inceput, acvum nu le mai sterilizez ... eva pare bine .. a baut 240 ml lapte dimi si 240 aseara .. cere papa .. Doamne ajuta!
uff mai laurici .. fii tare si cum termini la job, zbughest-o acasa .. imi pare rau ca nici mami tau nu se simte bine .. nu ai cum sa-ti iei un medical?? ar fi tare bine!
pupam pe eleni, dimi si pe mami .. hai ca` trebuie sa mergem inainte desi e tare greu si simtim ca ne scufundam si ca ajungem la capatul puterilor ...
te pup si te imbratisez strans!!! 
PS: daca nu vrea antitermince, poti sa-i pui supozitor cu paracetamol ptr copii .. de 3 ori pe zi.
Elena, mami de
31+ Anna Sophia
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
fugim la spital la injectie .. 
laurici, cand ia fost aseara la alexandrescu? eu eram acolo la 21 .. ai dat peste dr mosescu? e ff draguta .. ea a tratat-o pe eva.
Elena, mami de
31+ Anna Sophia
Eva
papa bun
nemary spune:
Stoisor, condoleante 
LauraD, doamne, cum de au patit-o amandoi in acelasi timp? si cu mamaia bolnava, of of
stiu ce greu este sa ia siropurile, si Daria le lua greu si tot asa, eram peste tot lipicioasa. multa sanatate puiutilor si tie multa putere sa treceti cu bine.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
roli25 spune:
Buna dimineata,
Sper ca e mai buna si pentru picii bolnaviori si mamicile lor...ma ingrozesc cand citesc cum se imbolnavesc...Laura si voi...cat de greu trebuie sa-ti fie si tie si cu job si cu 2 bolnavi...Doamne ajuta sa treaca repede, bine ca nu ati ramas in spital.
Mai fetelor eu am convingerea ca aici la oras copiii iau mai usor tot felul de microbi de prin parcuri, mai ales vara cand microbii se inmultesc si sunt mai vigurosi...si mai ales in orasul asta imputit
.
Eu sufar enorm ca nu am pe nimeni la tara sa tin copiii vara acolo.
Acum plec la mama sa-l iau pe Andrei sa-l duc la dr. Tineti-ne pumnii...mi-e asa frica sa nu fie ceva nasol la putica...
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Anandrei spune:
Am intrat sa vad ce mai faceti, dar m-am intristat
Laura e tristutza ca amandoi copiii sunt bolnaviori, Stoisor a ramas fara bunic...Offf!
pt voi fetelor, de incurajare si pt putere! suntem alaturi de voi!
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha