Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 6
dayanara spune:
neatza fetelor
nelia ai dreptate, al tau inca are multa nevoie de luat in brate, al meu are 2 ani si 7 luni, nu.l iau in brate , nici carucior nu folosim dar tot stau dupa el, dorm cu el si tre sa fiu atenta sa nu.mi traga vreun picior sau cap in burta :)
vad ca de ieri nu mi.a mai curs nimic, acum cum o vrea Dumnezeu...
eu cafea beau 2 pe zi ca asa sunt obisnuita, cu ivan cand eram gravida beam cate 2 nesuri pe zi, plus 2 litri de coca cola :))))
macar de.ar fi de data asta pe jumate de bine cat mi.a fost la prima si la nastere si tot
ah da in prima sarcina am pus vreo 30-32 de kg , sper sa nu mai pun atatea acum
ivan si roxana
larissa_79 spune:
alessico, ne vedem la odiseea de mai-iunie....pentru inceput ca aspirante cand o incepe...
Sper sa nu ne plimbam in aceasta calitate la prea multe odisee...
Larisa si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
GabyHila spune:
Eu nu mai pot tine evidenta de mult cu toate fetele! Se face un capitol nou in 2 zile si nu am nici o sansa sa tin minte pe toate gravidutele, ce sa mai vorbim de aspirante!... eu tin la toata lumea pumnii sa iese cum doresc, dar nush daca pot tine pasul asa...
Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!
aleesicoo spune:
Larisa eu mai stau pe aici pe la fete 
le mai sacai pe fete... si din sept soatza mea pleaca in norvegia deci mai greu cu bebe

dayanara spune:
aleesico nu...nu mai fumez de multi ani
oricum beam cola fara cofeina deorece cealalta nu.mi place
ivan si roxana
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miradeli Fetelor, nu credeti ca ar fi mai bine sa ne separam macar in mamici de martie si respectiv mamici de aprilie. Adica, eu de ex as vrea sa scriu, dar de fiecare data ma las pagubasa, suntem toate la gramada, fete in 10 saptamani cu fete care de-abia au ovulatia cum si spera sa ramana insarcinate sau altele ce isi fac testul de sarcina. Eu de exemplu, am 8 sapt si 3 zile de sarcina cu DPN pe 12 Martie si ma intereseaza sa conversez cu cele cu DPN tot in luna Martie, cu care pot impartasi cat de cat aceleasi trairi,cu care ne vom duce in acelasi timp la teste , analize, ecografii,etc.. Sper ca nu v-am suparat, dar pe mine chiar nu ma intereseaza sa citesc la acest subiect, despre fetele care spera sa ramana gravide si sa intre la odiseea aceasta..eu zic sa ramana la aspirante, si cand sunt sigure ca au ramas, sa se inscrie. Chiar mi-as dori sa cunosc mai bine macar cateva fete cu DPN apropiat de al meu, dar dupa cum se prezinta formatul acestui subiect, pare imposibil. Hai ca m-am lungit...scuze daca am deranjat si poate se gaseste o solutie. O sarcina la termen la toate burticile! [gravi 6 saptamani si 3 zile] |
sunt sigura ca sunt cateva fete care au DPN -ul aproape de al tau si cu care poti sa schimbi pareri .
Odiseea se face pe 2 luni pentru ca de exemplu tu care ai 6 saptamani le poti sfatui pe fetele care au 4 sau 5 saptamani dar sa si primesti sfaturi de la cele care au deja 8-10 saptamani.
Oricum cred ca esti prima pe care o aud sa se faca odisee pe fiecare luna in parte.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
happymum spune:
| citat din mesajul lui miradeli Fetelor, nu credeti ca ar fi mai bine sa ne separam macar in mamici de martie si respectiv mamici de aprilie. Adica, eu de ex as vrea sa scriu, dar de fiecare data ma las pagubasa, suntem toate la gramada, fete in 10 saptamani cu fete care de-abia au ovulatia cum si spera sa ramana insarcinate sau altele ce isi fac testul de sarcina. Eu de exemplu, am 8 sapt si 3 zile de sarcina cu DPN pe 12 Martie si ma intereseaza sa conversez cu cele cu DPN tot in luna Martie, cu care pot impartasi cat de cat aceleasi trairi,cu care ne vom duce in acelasi timp la teste , analize, ecografii,etc.. Sper ca nu v-am suparat, dar pe mine chiar nu ma intereseaza sa citesc la acest subiect, despre fetele care spera sa ramana gravide si sa intre la odiseea aceasta..eu zic sa ramana la aspirante, si cand sunt sigure ca au ramas, sa se inscrie. Chiar mi-as dori sa cunosc mai bine macar cateva fete cu DPN apropiat de al meu, dar dupa cum se prezinta formatul acestui subiect, pare imposibil. Hai ca m-am lungit...scuze daca am deranjat si poate se gaseste o solutie. O sarcina la termen la toate burticile! [gravi 6 saptamani si 3 zile] |
bun venit si sa ai o sarcina usoara si bebe la termen.
daca citesti pe la mai multe subiecte pe acest forum, legat de odisee, vei vedea ca regula este sa se grupeze cate 2 luni. nu se face odisee pe o luna. sunt fete cu acelasi DPN ca si al tau. si inca odiseea este la inceput, mai dureaza inca o luna si ceva pana se vor strange mai multe gravidute.
| Adica, eu de ex as vrea sa scriu, dar de fiecare data ma las pagubasa, suntem toate la gramada, fete in 10 saptamani cu fete care de-abia au ovulatia cum si spera sa ramana insarcinate sau altele ce isi fac testul de sarcina. |
cred ca toate avem acelasi drept. ai fi putut totusi sa faci comparatie intre fete cu sarcina in 10 sapt si cele care abia au aflat si au doar 4-5 saptamani. nu e nevoie sa spui ca nu sunt gravidute sau abia sunt la ovulatie. suntem femei care de ani ne dorim copii si ne agatam de orice speranta, nu cred ca avem nevoie de cineva care sa vb asa. inteleg ca nu o faci cu rautate, dar cam deranjeaza ce spui tu acolo.
si apoi, daca citesti atenta listuta de pe prima pagina, o sa vezi ca sunt mamici de martie si mamici de aprilie. deci, ai cu cine discuta lejer. numai sa scrii tu... nu sa te lasi pagubasa.
imi cer scuze daca vei considera ca sunt deplasata, dar mi-ai cam pus sangele in miscare.
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
miradeli spune:
Daca numai eu sunt cea deranjata, evident ca ma retrag.
Sunt in 8 saptamani si 3 zile, nu 6, am uitat sa schimb semnatura.
8+
aleesicoo spune:
Mira poti ignora msg scrise de cele care suntem aspirante sau cele care inca isi fac testul, sincera sa fiu eu una am fost deranjat de msg tau, si poate multe dintre noi de aici, nu trebuie neaparat sa fii insarcinata ca sa iti poti lega prietenii si sa ai cu cine discuta eventual de o posibila sarcina mai ales de la mamiciile care sunt la al doilea bb. Nu vreau sa te supar dar daca doresti sa vb numai cu fete care nasc in aceeasi perioada ca si tine poti deschide un subiect nou cu "mamici de martie" sau cand esti . Nu vreau sa ne certam sau sa iasa discutii inutile dar fiecare are dreptul la replica. Scuze pt cine s-a simtit ofensat in privinta msg meu. O zi buna iti doresc si bebe sanatos si sarcina la termen