Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
neliaCris spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mami07 Sa dea Doamne-Doamne sa fie bine pentru noi toate viitoarele mamici si pentru mugurasii nostri!Si eu am aceleasi pete maronii si astazi abia m-am tinut pe picioare toata ziua. La Matei nu am avut deloc probleme cu sangerari sau dureri de burta si sunt putin speriata. Toata ziua am simtit un fel de presiune pe uter,ca atunci cand esti in ultima parte a sarcinii si incep contractiile false, fetele care au deja un bb stiu la ce ma refer. Oare o fi totul ok? Am sa incerc sa stau cat mai cuminte, dar cu un pusti de doi ani care trage de mine intr-una nu prea am cum... ![]() Oana, mami de Matei (29.07.2007) si 8 s cu bb2 |
Eu sunt in 4 sapt ,aproape spre cinci,si nu am avut dureri ca la ciclu...deloc...acum sa nu le fiu de deochi nici nu vreau,stiu ca cu Cris am avut multe pana la 5 sapt,si durerile de ciclu le aveam inainte sa aflu ca sunt gravi,posibil sa fii ovulat mai tarziu si sa am mai putine sapt...cine stie..eu am bagat ciclul de 32 de zile,dar luna trecuta l-am avut de 46
iar ovulatia pe 16...am facut bine?Voi aveti copii de 2 ani,cae stiu sa coboare scari,sau sa pape singurel,sau mai rostesc si ei ceva acolo,bebe meu are 14 lunideci tot bebe e..

de
Christian Ionut
4+
aleesicoo spune:
Neata! Va invit la o
, zahar si lapte dupa gust. Nelia eu am auzit de acest test insa nici astea nu sunt concludente asa cum nu cred nici in ecografii, unei prietene de a mea i s-a spus pana in luna a9a ca are fata si a nascut baietel , dupa ce avea haine numai de fetita
. 
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui dayanara oana la tine cum erau sangerarile? si in ce luna au fost intreb pt ca la primul am sangerat maro pe la 2-3 luni si atat fara dureri nimic, si totul a fost perfect, in afara e acid folic nu am luat absolut nimic acum dupa petele maro, normale , la implantare, azi cand trebuia sa.mi vina am avut dureri mai ascutite, ma dureau ovarele ca la ciclu si apoi am sangerat inchis de tot, spre negru f putin, acum vad ca e tot inchis negru maro si tot putin, mai mult apar pe hartie bb_yasmi tu ai sangerat normal ca la ciclu, deschisla culoare? si tu lavi? ivan si roxana |
cum te mai simti?esti mai bine?

de
Christian Ionut
4+
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui CoriMami Hello, noi avem 7 saptamani si 3 zile. Simptomele de la 5 saptamani erau predominant durerea de sani si somnolenta. Acum sunt greturi, ameteli, aciditate. Fetelor, voi mai aveti curaj/chef sa faceti amor? Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag! |
Amorul e recomndat in sarcina,chiar aproape tot ceea ce faceai inainte,sarcina e ceva natural...Eu personal nu fac...Stiu ca dupa sex am pete maronii,asa am avut si inainte,la 6 sapt plus 5 zile...dar dupa vreo 9 sapt am facut..
de
Christian Ionut
4+
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo Neata! Va invit la o , zahar si lapte dupa gust. Nelia eu am auzit de acest test insa nici astea nu sunt concludente asa cum nu cred nici in ecografii, unei prietene de a mea i s-a spus pana in luna a9a ca are fata si a nascut baietel , dupa ce avea haine numai de fetita . ![]() |
Neatza Ale....cum de esti treaza la ora asta..si apropo...ce muncesti tu acolo la spital....esti asistenta?

de
Christian Ionut
4+
aleesicoo spune:
Da Nelia sunt la serviciu , mai am 2 sapt si intru in concediu , abia ast
. Nu sunt iubita asist., eu ma ocup de internari, (de fapt sunt asist fara diploma, de 4 ani de cand lucrez aici am tot invatat mai ales ca sunt in cam de garda si e imposibil sa nu iti intre nimic in cap)![]()
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo Da Nelia sunt la serviciu , mai am 2 sapt si intru in concediu , abia ast . Nu sunt iubita asist., eu ma ocup de internari, (de fapt sunt asist fara diploma, de 4 ani de cand lucrez aici am tot invatat mai ales ca sunt in cam de garda si e imposibil sa nu iti intre nimic in cap) |
Aha ,frumos,inseamna ca ai vazut multe la viatza ta(chiar si 23 de ani),ai facut studii ceva sau te ocupi numa ide inregistrarea cazurilor pe pc?
Si multumesc de cafea,dar azi nu am pofta,am beut un sirop de smeura
de
Christian Ionut
4+
aleesicoo spune:
acum sunt anul 1 la colegiul de asist. am asteptat sa termin facult. da am vaz multe si urate toate . Mi-am facut o idee din fiecare caz
kossir spune:
| citat din mesajul lui happymum buna fetele. eu cred ca am ovulat abia ieri. am profitat mai pe seara, ca ziua eram departe de casa... acum cu Domnul inainte. imi pare rau pentru ca sunt problemute la cateva fete, va doresc sa treceti cu bine peste ele si sa va regasiti linistea. tin pumnii la toate. ma duc sa bag un ochi la poze. ![]() _ www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani Poze noi cu maruta mea blog 1------blog 2 |
Happimum, Doamne ajuta, sper sa se fi prins ceea ce trebuie,
si sa fim colege, nu doar sa ne vizitezi 
.Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
10+ sapt
kossir spune:
Buna dimineata burtici,
Aleesicoo accept
doar daca n-are miros si gust
.
Fetelor eu am avut pete maronii pana in saptamana a 10, sfarsitul celei de a 9-a. Si au inceput de prin saptamana a 5 parca, dupa hemoragia foarte puternia pe care am avut-o. Cred ca atunci nu s-a eliminat tot sangele si apoi s-a eliminat treptat
. Am inteles ca nu sunt foarte periculoase, sper sa fie asa pentru toata lumea 
.
Ellanik
, ai tu putina dreptate, da zau ca am grija
. Oricum ieri m-am speriat si nu m-am miscat.
Mai tarziu o sa fac o programare la un dr, sa mai vad buburuza ce mai face, daca s-a prins bine acolo 
.
Eu v-am promis poze demult, doar ca aici la mama, nu am scanner sa pot pune ecografiile. deci doar luna viitoare cand ajung acasa.
O zi buna, fara greturi si mai nou fara scurgeri
tuturor 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
10+ sapt