Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Hello,
noi avem 7 saptamani si 3 zile.
Simptomele de la 5 saptamani erau predominant durerea de sani si somnolenta. Acum sunt greturi, ameteli, aciditate.
Fetelor, voi mai aveti curaj/chef sa faceti amor?

Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana la tine cum erau sangerarile? si in ce luna au fost

intreb pt ca la primul am sangerat maro pe la 2-3 luni si atat fara dureri nimic, si totul a fost perfect, in afara e acid folic nu am luat absolut nimic
acum dupa petele maro, normale , la implantare, azi cand trebuia sa.mi vina am avut dureri mai ascutite, ma dureau ovarele ca la ciclu si apoi am sangerat inchis de tot, spre negru f putin, acum vad ca e tot inchis negru maro si tot putin, mai mult apar pe hartie

bb_yasmi tu ai sangerat normal ca la ciclu, deschisla culoare?
si tu lavi?

ivan si roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna fetele. eu cred ca am ovulat abia ieri. am profitat mai pe seara, ca ziua eram departe de casa... acum cu Domnul inainte.

imi pare rau pentru ca sunt problemute la cateva fete, va doresc sa treceti cu bine peste ele si sa va regasiti linistea. tin pumnii la toate. ma duc sa bag un ochi la poze.

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Happymum sa dea Domnul sa fie cum va doriti.
Fetelor, sangerarile maro indica faptul ca au fost sangerari anterioare si sangele a stagnat -culoarea se datoreaza aciditaii mediului intravaginal-.Daca nu sunt prezente dureri acute, crampe,sangerari de culoare rosu nu aveti de ce sa va temeti.Oricum trebuie mers la medic .Poate fi un hematom deciadual cum am avut eu.Eu am marit doza de Utrogestan de la 6 la 8 si nu mai am nimic.Dar tare m-am speriat.Ideea e sa va protejati , sa nu faceti efort.La mine a inceput scurgerea maronie dupa ce am dat putin cu mopul.De atunci am deformat patul cat am stat in el.
sa fie bine la toata lumea!

8+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna burticilor,

Harnicute ca de obicei, doar ieri n-am intrat si iacata capitol nou. sa dea Dumnezeu sa fie doar cu vesti bune si cu greturi putine.
Am vazut doar ca sunt ceva probleme pe aici pe la noile venite, (scuze stau foarte prost cu memoria, nu tin minte nimic, mai ales nume). Fetelor odihna cat mai multa si mergeti cat puteti de repede la dr. sa va sustineti sarcina. Dumnezeu ne da, dar si noi trebuie sa ne straduim putin .
Eu azi am stat in pat toata ziua, am avut o durere de spate, jos la baza spatelui, care m-a speriat foarte tare. Era o durere ca la pierderea de sarcina. Asa ca am luat Spasfon (nospa) si am stat in pat pana am amortit, transpirat, dureri de cap de nemiscare. Acum e mai bine, Doamne ajuta , sper sa fi fost doar ceva trecator.
Va pup pe toate pe burtici .......

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 10+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Kossir tu esti si shtrulubatica si circuli.Cred ca bebe ti-a trimis un fax de genu ' "Mami , relax , mami!"Bine ca te-a lasat.Oricum durerile o sa tot apara.

8+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami07 spune:

Sa dea Doamne-Doamne sa fie bine pentru noi toate viitoarele mamici si pentru mugurasii nostri!
Si eu am aceleasi pete maronii si astazi abia m-am tinut pe picioare toata ziua. La Matei nu am avut deloc probleme cu sangerari sau dureri de burta si sunt putin speriata. Toata ziua am simtit un fel de presiune pe uter,ca atunci cand esti in ultima parte a sarcinii si incep contractiile false, fetele care au deja un bb stiu la ce ma refer. Oare o fi totul ok? Am sa incerc sa stau cat mai cuminte, dar cu un pusti de doi ani care trage de mine intr-una nu prea am cum...

Oana, mami de Matei (29.07.2007)
si 8 s cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami07

Sa dea Doamne-Doamne sa fie bine pentru noi toate viitoarele mamici si pentru mugurasii nostri!
Si eu am aceleasi pete maronii si astazi abia m-am tinut pe picioare toata ziua. La Matei nu am avut deloc probleme cu sangerari sau dureri de burta si sunt putin speriata. Toata ziua am simtit un fel de presiune pe uter,ca atunci cand esti in ultima parte a sarcinii si incep contractiile false, fetele care au deja un bb stiu la ce ma refer. Oare o fi totul ok? Am sa incerc sa stau cat mai cuminte, dar cu un pusti de doi ani care trage de mine intr-una nu prea am cum...

Oana, mami de Matei (29.07.2007)
si 8 s cu bb2

Of cat de cunoscute imi sunt neplacerile astea...la prima sarcina am avut pete maronii, cat sa schimb de doua ori pe zi un tampon din acelea zilnice,pana la 14 sapt.
Nu aveam in schimb dureri.
Acum am dureri exact cum le descrii tu si pete maronii, rozalii...
si stiu ca e imposibil sa te menajezi asa cum ar trebui cu un pui de 2 anisorii pe langa tine, dragul de el are nevoie de mami al lui...eu oricat m-as feri, tot il mai ridic in brate pe Kevin, se face colac pe piciorul meu, se pune in genunchi pana il iau in brate, ce sa-i fac...

colac peste pupaza, mi-e rau de nu mai pot,am un reflux groaznic, arsuri,de pana la urma am baut pe nerasuflate un pahar cu cola, numai asa imi mai revin...

Nikole, mami lui Albastrel si fericita 5+ cu ...posibil Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

yasmi, sper sa fie bine si sa fi fost o sangerare de implanatare mai abundenta....eu am avut scugeri maronii toata saptamana 5

happymum, bine ca ai profitat

fetelor, in romania se gaseste testul de prezicere a sexului bebeului? este un test ce se face acasa, la 10 sapt de la ultimul ciclu, se aduna urina intr-un paharel si dupa 10 minute se coloreaza: portocaliu -fetita, verde-baietel

eu l-am cumparat azi, dar sunt abia 9s2z, am sa astept pina la sf saptamanii, abia astept

asta este linkul
http://www.intelligender.com/

pt fetele din nord america se vinde in lanturile walgreens si cvs, 30 $

EDIT : testul nu este recomandat femeilor care au sindromul ovarelor polichistice sau celor care iau progesteron

9+
Asa creste bebe

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui uta_ciun

yasmi, sper sa fie bine si sa fi fost o sangerare de implanatare mai abundenta....eu am avut scugeri maronii toata saptamana 5

happymum, bine ca ai profitat

fetelor, in romania se gaseste testul de prezicere a sexului bebeului? este un test ce se face acasa, la 10 sapt de la ultimul ciclu, se aduna urina intr-un paharel si dupa 10 minute se coloreaza: portocaliu -fetita, verde-baietel

eu l-am cumparat azi, dar sunt abia 9s2z, am sa astept pina la sf saptamanii, abia astept

asta este linkul
http://www.intelligender.com/

pt fetele din nord america se vinde in lanturile walgreens si cvs, 30 $

EDIT : testul nu este recomandat femeilor care au sindromul ovarelor polichistice sau celor care iau progesteron

9+
Asa creste bebe

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Neatza fete...
Nu am auzit ca ar exista asa test....multe se mai inventeaza in ziua de azi,si totusi ceva pt greturi in timpul sarcinii nu,in italia nu sa auzit de el...

deChristian Ionut
4+

Mergi la inceput