Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 2
mihaelagrosan spune:
Lavi trebuie sa mergi la urgente. De ce nu vrei sa mergi? Acolo iti vor face eco si vei vedea daca e ok bebe sau nu si iti vor da medicamente de sustinere. Testul poate iesi acum pozitiv, chiar daca sarcina nu mai este ,, deoarece hormonul nu trece asa usor din organism. Eu sper totusi sa fie bine.
Mihaela
4+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
bb_yasmi spune:
alessico, azi mai fac un test. la mine nu mai erau doar pete ci sangerare.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
honeybaby spune:
Petele au fost decat de dimineata. Din cauza constipatiei cred. Dureri de spate sau de burta nu am. Sper sa fie ok. Arefam cand se ai ? dim sau seara? Eu am luat acum, dar sa stiu pt maine...
Duminica frumoasa va doresc
Denisa,
5 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
honeybaby spune:
bb_yasmi - testele de sarcina , au esit pozitive inca 1 sapt jumate dupa avort ( in cazul meu). Mai dureaza pana hormoni scad . Eu zic ca cel mai sigur e sa faci eco si vezi daca bb e la locul lui sau nu. Pana atunci odihnestete mult
Denisa,
5 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
bb_yasmi spune:
mihaela, nu vreau sa merg la urgente. oricum maine merg la dr meu. nu vreau sa intervin cu nimic in sarcina asta. cum vrea dumnezeu sa fie. la prima sarcina am 'bagat" la progesteron si no spa ca sa o sustin, acum nu mai vreau.
deci nu are rost sa mai fac un test??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
RAMONELLA spune:
Nikole imi pare rau ca ai probleme.Sper sa fie totul bine!Stai in patut si odihneste-te cat poti.
Of tu Lavi,imi pare tare rau...
Dar de ce nu vrei sa bagi Utrogestan????Poate il salvezi.E drept ca doar Dumnezeu hotaraste ce va fi,asa ca Doamne ajuta!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
5+Doamne ajuta
oanaiacovita spune:
Off Nikole sper sa fie totul bine
Maine asteptam vesti de la tine.
Lavi cum crezi tu de cuviinta.
Denisa Arefamul se pune seara vaginal chiar inate sa te culci.
Oana
10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ancadragoman spune:
Lavinia si Ramo felicitari si sarcina usoara
Lavinia eu cred ca trebuie sa iei ceva de sustinere daca au aparut sangerari si sa mergi cat mai repede la medic
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
neliaCris spune:
Fetele in 5 sapt...au aparut ceva sintome de gravideala la voi?sau mai asteptam!?
de
Christian Ionut
4+
ancadragoman spune:
asteapta![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2