Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
vladimirescu spune:
Salu din nou!
Deci, sa revin cu povestea mea... Stiti, din ce am citit azi am vazut ca singerarile sint destul de po****re in grupa noastra, din pacate... Si parca ma simt vinovata ca eu am inceput cu subiectul asta... Oricum, din ce am citit, eu am avut parte de cea mai nasoala hemoragie, asadar chiar vreau sa va dau detalii ca, in cazul in care aveti probleme, sa va incurajati ca altele au patit-o mai rau si , uite, au si supravietuit (ca sa nu mai zic ca si etatea mea de 41 de ani o sa va faca sa va simtiti mai in siguranta :)))
Asadar: vineri dimineata am pierdut cam o cana de singe zic eu, plus niste bucati de tesut care aratau exact ca 2 ficatei intregi de pasare, la culoare si consistenta.. Va dati seama ca n-am mai avut nici un dubiu ca asta nu e avort spontan, am urlat de durere (nu fizica, ca nu a durut, doar citeva crampe destul de scurte)... M-am spalat, m-am impachetat cu pampers (ca un tampon nu avea cum sa retina cantitatile de care vorbesc eu), l-am pus pe barbata-meu sa se imbrace urgent si sa fi epregatit in caz ca lesin sa scheme salvarea, i-am zis ca am grupa de singe A... ce mai, ma gindeam ca daca mai explodeaza de 1-2 ore asa sigur am nevoie urgenta de perfuzie cu singe... Am sunat-o pe doctorita desi muream de rusine ca nu era inca nici 7 dimineata si i-am zis, a spus sa iau no-spa cite vreau si ca ma asteaptala spital la ea la ora 10. Am intrebat-o daca sa vin mincata sau nemincata - si a zis ca nemincata, de unde am dedus ca se punea problema chiar de o anestezie, iar ea a zis ca e una din poisbilitati, dar nu e exclus sa fie inca bine... Evident am crezut ca face misto de mine, ce sanume a fie bine dupa ce am scos ce-am scos din mine???
Din fericire n-am mai singerat pina la 9,30 cind am plecat spre spital, dar jur ca am stat atit de nemiscata in pat cu ochii pe ceas ca pina si respiratia mi-era superficiala... In masina am dat spatarul pe spate si am stat intinsa cit am putut, in rocha mea ultra-larga care sa ascunda chilotii imensi cu pampers in ei - pentru orice eventualitate :) Sotul meu a condus de parca avea un cos cu oua la bord si asa am ajuns la spital.
Ei bine, m-a pus la eco, iar eu tocmai boceam ca abia acum 2 zile i-am vazut inima batind si uite, acum am venit sa ma curete pe dinauntru desi nu stiu daca a mai ramas ceva de curatat etc etc... Doctorita a tacut o vreme si apoi a zis "uite ce face imaginatia din om" si a dat drumul la difuzor, unde s-au auzit niste batai rapide de inima... Am inghetat, dar nu-mi venea sa cred - "adiac vrei sa zici ca mai e ACOLO??" "da, si pare ca e bine mersi. ai un hematom in apropiere de locul unde s-a fixat, dar nu linga placenta din fericire"... Am inceput un risu-plinsu ca nu mai stiam nici eu ce e, dupa atitea emotii extreme...
Bref, am stat in spital 3 zile ca sa fiu abslout linistita (exact vineri se intorcea baiatul meu de 4 ani de la bunici si sigur avea sa ma calareasca, plus ca n-as fi riscat sa dorm cu el si sa mai am o hemoragie nopatea, sa inspaimint copilul). Am facut 2 injectii pe zi cu nospa + scobutil, am luat duphaston 3 pe zi si am mincat cit de bine si divers am facut, plu sceva supliment fier pt pierderea cu hemoragia... Acum ma simt bine, dimineata l-am vazut si auzit la inimioara iar la ecograf, stiu ca am sanse bune sa am al doilea copil... Desigur, evenimentele recente si virsta cam mare nu sint deloc cel mai bun start, dar stiu acum ca exista si destul de multe minuni dumnezeiesti... Voi sta 10 zile la pat acum, cu doar 2 pastile de no-spa pe zi si 3 de duphaston si voi face tot ce pot sa fie bine... in rest, sa ne ajute Dumnezeu pe toate care ne dorim copilasi!
dayanara spune:
nelia incerc, dar sunt tare pesimista in ceea ce ma priveste
data mea de nastere e 17 august 1977
roxana
4+ si
ivan (2.12.2006)
bb_yasmi spune:
buna
am revenit si eu cu vesti.
am fost azi la dr : mi-a facut un control si un eco intravaginal. n u se vede nimik....:( decat peretii uterului ingrosati. singura explicatia data de dr a fost ca e probabil o sarcina ff mica de 4 saptamani (desi ar fi trebuit sa aibe peste 6 sapt) si de asta nu se vede la eco si au iesit testele pozitive. mi-a dat duphaston pt oprirea sangerarii. a zis ca e posibil ca prin sangerarea asta sa se elimine sarcina dar nu a stiut sa imi zica nimic exact pt ca e sarcina mica. normal sarcina (dupa primele calcule) ar fi trebuit sa fie de 6+ sapt.
pana nu voi stii sigur nu voi mai intra la voi. sper sa vin cu vesti bune, desi nu am asa mari sperante.
va pup pe toate. sa aveti sarcini usoare!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara nelia incerc, dar sunt tare pesimista in ceea ce ma priveste data mea de nastere e 17 august 1977 roxana 4+ si ivan (2.12.2006) |
Ia sa iti schimbi modul de gandire,trebuie sa fii obtimista si sa te increzi numai in DD...doar il ai pe Ivan langa tine,el e cel mai clar si sigur lucru,cum ca odata reusita si dusa sarcina pana la capat,si a doua o sa fie la fel...
Da niste pozici cu voi asa ii mai arat si eu Lui Cristian niste bebei frumosi

de
Christian Ionut
4+
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi buna am revenit si eu cu vesti. am fost azi la dr : mi-a facut un control si un eco intravaginal. n u se vede nimik....:( decat peretii uterului ingrosati. singura explicatia data de dr a fost ca e probabil o sarcina ff mica de 4 saptamani (desi ar fi trebuit sa aibe peste 6 sapt) si de asta nu se vede la eco si au iesit testele pozitive. mi-a dat duphaston pt oprirea sangerarii. a zis ca e posibil ca prin sangerarea asta sa se elimine sarcina dar nu a stiut sa imi zica nimic exact pt ca e sarcina mica. normal sarcina (dupa primele calcule) ar fi trebuit sa fie de 6+ sapt. pana nu voi stii sigur nu voi mai intra la voi. sper sa vin cu vesti bune, desi nu am asa mari sperante. va pup pe toate. sa aveti sarcini usoare!!! ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
Daca iti face placere poti sa mai intrii la noi,nu ne supi,astept cu sufletul la gura sa ne dai niste vesti bune,ai vazut si la vladimirescu ...si e totul ok

de
Christian Ionut
4+
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui dayanara nelia incerc, dar sunt tare pesimista in ceea ce ma priveste data mea de nastere e 17 august 1977 roxana 4+ si ivan (2.12.2006) |
DECI esti leoaica ca si mine(11 august) ar trebuii sa fii de fier
de
Christian Ionut
4+
dayanara spune:
bb_yasmi, daca testul a iesit pozitiv eu nu am indoieli, asa e si la mine sarcina e destul de mica, 4 saptamani totusi a iesit test slab poztiv la spital, la eco nimic, dar doctorul a spus ca e normal sa nu se vada,vroiam sa zic ca te astept aici cu vesti bune
nelia eu am niste poze aici, dar n.am mai actualizat albumul, nu credeam ca voi mai scrie la vreo odisee...dar asa imi ai trec gandurile
http://community.webshots.com/user/dayannara
eu poze n.am apucat sa vad decat ale lui nikole, apropo sunteti foarte frumosi :)
nelia baietelul tau ce face? eu nu mai am chef sa ies cu ivan in parc e si cald ma simt si aiurea si nervoasa, asa ca saracul sta mai mult in casa, oricum vad ca isi gaseste cate cevade facut
roxana
4+ si
ivan (2.12.2006)
ellanik spune:
Vladimirescu esti taaare!Tinem pumnii sa fie suuper.Doamne ajuta!
9+
Eu si bebe il iubim pe tati !
kossir spune:
| citat din mesajul lui vladimirescu Salut, remember me?? Nu pot sa cred ca ati scris 40 de pagini de joi pina azi!!! Mai am inca vreo 10 de citit, dar ma grabesc sa scriu ca poate pina ma culc apare si mesajul moderat :)) Dragelor, am fost internata in spital. Joi 30 iulie seara v-am scris in ultimul meu mesaj ca am avut o hemoragie rosu-aprins si foarte exploziva, voi mi-ati urat de cele bune (si va multumesc pt asta), apoi am disparut de pe forum. Iata ce s-a intimplat intre timp: Joi seara m-am culcat suparata dar totusi cu speranta ca poate bebe e bine mersi, desi nu prea credeam dupa hemoragia aia... Am luat Duphaston cum a zis doctorita, nu m-am miscat din pat, am mai luat si niste nospa de capul meu ca ma treceau niste crampe ca de CM si ma pregateam de eco pt vinerila ora 14... Vineri la 4 dimineata m-am trezit si n-am mai putut adormi, nu stiu de ce, aveam senzatia ca sint intr-un film sf, totul parea ireal pe linga mine... Pa la 5,30 am adormit cred putin, iar la 5,45 am sarit direct in sus din pat, in timp de o fintina arteziana de singe rosu viu sarea din mine. Am fost asa de sprintena ca am udat camasa, chlot cu tampon, picioare, dar cearsaful nu, ca eram deja in picioare... Am fugit la baie si cind am simtit pe WC ca iese si ceva solid, nu doar singe, m-am mutat imediat pe cada, ca sa pot zice doctoritei ce anume a iesit din mine si cantitatea aprox de singe... Nu va mai tin in suspans, sa stiti ca am venit azi acasa, bebe e bine - incredibil!!! Stau consemnata la pat si va povestesc mai departe, ca sa vedeti ca nici dupa cea mai groaznica singerare nu trebuie sa va pierdeti speranta de tot! Revin imediat :) |
Doamne ajuta, sa fie totul bine.

Exact asa am patit eu la sarcina trecuta. La 7 saptamani am avut aceeasi hemoragie, ca in drum spre urgenta ii tot repetam sotului ca eu am simtit cand a iesit bebelul. Doar ca el era dragutul la locul lui. Doar pana la 22 de saptamani din pacate

, dar asta a fost, acum o sa fie bine 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
10+ sapt
vladimirescu spune:
Imi cer mii de scuze ca am scris asa incoerent si cu multe greseli...
Ma scuzati de asemenea de unele detalii cam din cale-afara de "plastice" pe care le-am dat - sint pentru cele care vor avea vreodata o singerare si vor cauta alin in cazuri similare - sint sigura ca povestea mea va imbarbata pe multe :) Deja acum cind merg la baie si mai curg 3-5 picaturi rosii, nu mai am nici o tresarire, nici ca-mi pasa, dupa cele prin care am trecut. Dar daca la sarcina prededenta as fi vazut cea mai mica picatura, cred ca lesinam de spaima :)
Oricum, parerea mea e, ca daca ceva va nelinisteste, intii puneti mina pe tel si sunati doctorul (faceti ce puteti sa aveti o asemenea relatie cu doctorul vostru) si abia apoi cautati informatii pe net... Nu stiu, daca eu nu luam Duphaston la 15 min dupa prima hemoragie daca mai eram acum insarcinata - poate da, poate nu! De aia zic sa sunati instant la cineva care va poate ajuta cu adevarat - doctorita mea nu a raspuns, ca era intr-o nastere, i-am dat atunci un sms si imediat am sunat o prietena care a sunat-o pe doctorita ei si asa mi s-a "prescris reteta" in 6 min de la eveniment, apoi am sunat alta prietena care locuia aproape si am rugat-o sa-mi aduca de la farmacie ce trebuie...
Va doresc bafta tuturor si aveti grija de voi!