Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
aleesicoo spune:
Ramo , bine ca nu vrea sa se imparta odiseea si pe posibilele saptamani ale nasterii
kitzy spune:
La odiseea la care am fost eu, erau catre 90 de fete, de nu si mai multe, da bineinteles ca nu toate erau active zi de zi.
Oana cand mai mergi la Ildi? Sau la cealta? Cum te mai simti?
Cand iti pot face o vizita? 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo Ramo , bine ca nu vrea sa se imparta odiseea si pe posibilele saptamani ale nasterii ![]() |

Pana la urma va fi bine si ne vom intelege toate,indiferent de numarul de saptamani pe care-l avem.Sa nu-si faca probleme in legatura cu acest aspect.O rugam sa nu se supere,mai glumim si noi.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
5+Doamne ajuta
aleesicoo spune:
Kitzy fetita ta este superbaaaaaa, are niste ochi atat de expresivi.
Sa va traiasca , sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea

RAMONELLA spune:
Fetele care sunt la a 2-a sarcina,am citit ca burtica se va vedea mai repede acum.Oare e adevarat???Eu de abia astept.![]()
Ralu tu pe cand trebuie sa faci test???![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
5+Doamne ajuta
aleesicoo spune:
Sigur ca mai glumim si noi Ramo
, eu spre exemplu nu am nici o treaba cu bebe acum , dar vorbind cu voi aici ma simt de para as fi si eu 
atb spune:
Uofff, dragele de voi, cred ca e super stresant cu scurgerile maronii, eu n-am trecut prin asa ceva nici la prima sarcina si nici acum si sper din tot sufletul sa nu am de a face cu asa ceva, sunt o fire destul de panicoasa, cred ca n-as mai dormi noptile.
Din punct de vedere fizic si eu sunt solicitata de prichindelul meu care are abia un anisor si 2 saptamani, mai vrea uneori in brate, si inca nu umbla singur, doar tinut de ambele manute, deci spatele meu e varza. Dar umbla de-a busilea si are o viteza de tre sa fiu mereu dupa el prin toata casa.
Azi m-am simtit f slabita, parca n-am vlaga in mine, poate e din cauza caldurii. Dimineata cand ma trezesc beau o cafea facuta cu lapte si ma mai revigireaza putin, dar dupa ce se trezeste Nicholas si alerg dupa el incoace si-ncolo cu una alta, simt ca incepe sa-mi creasca tensiunea si ma iau toate transpiratiile.
Nikole, sper sa revii cu vesti bune. Pupici lui Albastrel!
Larisa, tin pumnii sa fie bine!
Happymum, da-i bataie!
Sa dea DD sa se lipeasca de data asta!
Allesico si eu am deviatie de sept dar mi-e f frica de o operatie cu toate ca si eu am probleme cu respiratia mai ales iarna, imi e tot timpul nasul infundat. Mi-e ciuda pe mine ca n-am fost sa-mi rezolv problema inainte sa am copii, de-acum nu ma mai pot gandi la asta decat cand or fi copiii marisori.![]()
Miradeli, ar trebui sa frunzaresti putin forumul sa vezi care sunt mersurile pe aici, esti noua si inca nu cred ca poti sa-ti impui preferintele. Nu-ti place, nu citi, dar nu e corect fata de dragele noastre prietene aspirante sa le expediezi asa pur si simplu fiindca nu-ti convine tie. Si sa stii ca si de la ele ai multe de invatat, fiecare vine aici, pune suflet si incearca sa-si dea cu parerea si sa ajute cu sfaturi cum poate. Te asteptam si pe tine cu drag si cu mai mult optimism si voie buna!
Adriana
6+
mamy de
Nicholas Cristian 19.07.20009 (povestea nasterii)
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Fetele care sunt la a 2-a sarcina,am citit ca burtica se va vedea mai repede acum.Oare e adevarat???Eu de abia astept. Ralu tu pe cand trebuie sa faci test??? Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) 5+Doamne ajuta |
eu nu stiu cum va fii burta,ca eu dupa ce am nascut am ramas cu burta ca la 5 luni,si nu glumesc..asa ca...eu o am mereu...nu mia stoiu cum e cu abdomen ca nu l.am mai vazut de mult

de
Christian Ionut
4+
aleesicoo spune:
ce draguta ai fost Nelia , nu ti-ai mai vazut de mult abdomenul

| Citat: | ||
citat din mesajul lui neliaCris
eu nu stiu cum va fii burta,ca eu dupa ce am nascut am ramas cu burta ca la 5 luni,si nu glumesc..asa ca...eu o am mereu...nu mia stoiu cum e cu abdomen ca nu l.am mai vazut de mult ![]() de Christian Ionut 4+ |
RAMONELLA spune:
Esti tare simpatica,Nelia.![]()
Ma duc ca incepe Birth Stories pe Reality Zone.Emisiunea mea preferata cu nasteri.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
5+Doamne ajuta