Gravidute si mamici de Constanta (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Da, cutremurul a fost aici, in Marea Neagra , 5,8 a avut.
La birou ne-a cam zguduit bine, avand in vedere ca sunt in port, fix pe malul marii

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Teodora La multi ani !!!!!!!!!!!!!

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna!
Selen eu mi-am pregatit o pijama, papuci si cosmetice(periuta, pasta dinti, deo) pentru mine, iar pentru bb hainute(diverse marimi si grosimi). Cam atat pentru bagaj, in rest pregatesc pentru intoarcerea acasa; acea lista pt spital o trec pt acasa( comprese, tampoane, ser, baneocin...)
Sa stii ca eu am DPN 26-30 aug, dar deja am urmatorul control pe 13, cand implinesc 38 de sapt....presimt ca pe 14 se va intampla, adica -2 sapt. Eu voi face cezariana, si nu vreau sa inceapa contractiile. Fiind la a 2-a nastere, plus ca e fetita, cred ca dr va stabili mai devreme nasterea.

De ce intrebi de detergent Dermaline, ai de gand sa speli numai cu el? Eu voi folosi normal, nici pe ALexia n-am ferit-o. E drept, am spalat separat o perioada, fara parfumuri puternice.

Cutremurul, eu nu l-am simtit! Asta ma bucura, ca nu am trait emotiile! La cutremurul de data trecuta mi s-a intarit burtik, m-am cam panicat!

Cris mami de Alexia & +36 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Teodora

Crixia, multam...deci strictul necesare, nu ca lista aia luuunga pt spitalul judetean
am inteles cu nasterea..eu sper sa nu se intample si la mine asa repede, ca de-abia pe 18 mai am control, eu am dpn 4 sept iti tin pumnii!

iar cu dermalinul..nu stiu, asa am auzit, ca e bine macar la inceput sa spal cu detergent special, iar dermalin a fost primul pe care l-am gasit...ma gandesc ca doar primele cateva luni il voi folosi, dupa aceea voi spala cu detergent normal, daca nu va fi Doamne Fer vreo problema de alergie...

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Selen, sa-nteleg ca esti convinsa ca va fi fecioara, fecioara ta???!! Hmmm, eu zic sa te astepti si la o leutza, fetele se mai grabesc uneori!

Ref la detergent special, eu sunt de parere: cu cat feresti copilu' mai mult, cu atat favorizezi aparitia...
De aceea incerc sa il integrez in normalitate. Predispozitia la alergii sau dermatita poate fi influentata si de alimentatie sau alti factori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mai fetelor, nici eu nu am spalat cu detergent special de copii, o perioada spalam cu cel de la SANO, de copii, dar f putin timp, ptr ca il gaseam destul de greu.
Am spalat cu Persil lichid, acum cu cel praf de la AMWAY( care este exceptional ptr pete).
Spal separat, numai ale lui, in rest, nu l-am " cocolosit", nici macar la balsam nu am ales de copii.
La alimentatie, DA, merita toata atentia cand se incepe diversificarea.

Eu am nascut la 38 sapt si 5 zile, ptr ca nu mai rezistam, deja el dadea semne de venit, si asa ca sambata am fost la control si exact asa mi-a zis dr: daca nu nasti in week-end ne vedem luni dimineatza la spital" ....asa ca nu sestie niciodata cum se hotaresc bebei sa apara.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!
am folosit si eu dermalin la rufele copiilor, insa ajunsesem sa le spal intai cu ariel sau persil si abia apoi sa le mai pun o data cu dermalin, acesta din urma "inneaca materialul si culoarea" ...nu stiu cum sa explic corect...sper ca intelegeti.
am folosit dermalin (cumparat numai din farmaciile sensi blu, nu se gasesea(ste) in alta parte)...la sfatul unui dr. dermatolog cand mi-a spus ca fetita are dermatita atopica,la baiat le-am spalat din prima si nu a avut/are nimic alergen...dupa ce baiatul a trecut de 1 an, fata de 2, am trecut pe sano sensitive detergent si balsam idem, alb/bleu, pe care il socotesc foarte bun si placut mirositor...

selen80...mai ai putin, pregatirile sunt in toi...te-am admirat in pozele de la semnatura......

pentru asternuturi, eu am folosit cand erau micuti scutece de bumbac, moale, alb, achizionate de la casa de cultura, magazinul alexandra(langa sensi blu, pe colt)...mi-au folosit ca le spalam la temperatura de fierbere, le calcam si puneam unul sub copil, unul pentru a-l inveli, am avut 10 bucati...dupa aceea le-am taiat si utilizat drept carpe de sters gurita in perioada diversificarii.

toate cele bune...

Mergi la inceput

Si eu am cusut cateva scutece la Alexia, dar acum n-am gasit finet si am luat scutece gata facute din Carrefour. O sa le folosesc la invelit, e totusi prea cald pt paturica, sau ca asternut pentru inceput. Sa vedem ce chinuri va avea la burtica bb, daca e nevoie le transform si in brau...se gaseste utilitate, n-am decat 4 buc.
Lulu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Crixia, nu sunt convinsa ca va fi fecioara, dar nici sa ma intalnesc cu tine la spital pe 14 n-as prea vrea parca ...sa stea la mami in burtica pan la 38 de sapt macar

Dana, multam...pt poze adik..

scutece am si eu vreo 12, de finet...stiu ca au multiple intrebuintari...dar ma gandeam ca totusi trebuie si un cearceaf pe saltea. nu direct scutec, nu?

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Am revenit si eu si am schimbat si semnatura, azi avem 7 saptamani!
Si ca sa sarbatorim, am tras de dimineata niste
Dar nu ma plang, inseamna ca bebeii dau semne, nu?
Ce sa mai zic ca nu mai am stare pana maine..
Am citit un mesaj la odisee de o fata care zicea ca la 5 sapt sua vazut doi si apoi la 8, ramasese doar cu unul, unul se resorbise si m-am cam panicat. Stiti, de 2 saptamani incoace, m-am obisnuit si am indragit ideea sa fiu mamica de gemeni. Off..sper sa fie bine ambii puiuti!

O sa citesc din urma si incerc sa mai sintetizez din informatii maine- ati scris f mult si interesant, multumiri!
Daca vreti, ma puteti ajuta si voi -cine are mai mult timp- scriind un mesaj cu sinteze din informatii, cum am scris eu si eu ii fac link pe prima pagina.
Daca nu, nu-i problema, imi gasesc eu -nu timp, ca am, ci dispozitie, ca fiind tot cu greata asta, parca nu mai am chef de nimic-
Mai citesc din urma si revin, va pup pe toate!

Ioana 7+ Doamne Ajuta!

animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput