Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(41)*
Raspunsuri - Pagina 4
anca_nicolae spune:
Lysbeth, multam, deci merg la Ikea.
Dodo-pui, esti de acord?
Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus David Gabriel, Isabella Elena, Radu, Anastasia multi pt mamicile lor !!! Mami lui Alexandra (03.03.09) www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
La multi ani si de la noi; aniversare frumoasa
Terminai si curatenia, ultima parte mai mult cu bebe in brate, cind la mine, cind la tati ca s-a plictisit Ian in parc
Voiam sa va scriu luuuuuuuuuuung dar plinge Ian.
Gina lu' Ian
Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)
Botez Ian
mababei spune:
David Gabriel Isabella Elena Radu Anastasia
pentru mamici!
Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
conduc detasat cu 1 (unu, v-am mai zis eu intre zero si doi) |
Dyana, tot intre 0 si 2 si eu! Aveam planuri pe week-end dar rechinashul s-a culcat aseara la 10 si s-a trezit dimineata la 9. Iar azi ciuciu somn. Pana acum are exact juma' de ora dormita toata ziua si-i in priza in continuare. Ma plimb din camera in camera sa schimb decorul dar se plictiseste repede si o luam de la capat. Fac basici in talpa sigur astazi. Asa ca pica amorul programat ca eu abia ma mai tarai.
mihaela, mamica minunii www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009
gigelica20 spune:
Dedicatie speciala pentru surioara mea cea mica, Simina_kin:
- prima banuiala ...cea a PetreiTudor pe 6 martie, aveai indoieli
- primul test pozitiv
pe care l-ai facut in aceeasi seara...nu ai mai avut rabdare
- in continuare erai sceptica la incurajarile lui Aris
- incurajarile mele numarul 1
- incurajarile mele numarul 2 Aici sa cititi toate mesajele ce urmeaza pe aceeasi pagina, discutia mea cu viitoarea mamica de Mazarica
- parca vroiai sa crezi
- confirmarea in sufletelul tau , nu mai rezist de emotie, toate fetele te felicitau si te incurajau...ce frumos
- confirmarea oficiala Ce cadou de 8 martie
- si prima semnatura cu
Te iubesc Simina_kin!
Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
lysbeth spune:
poza centru de joaca ikea:
http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/S?authkey=Gv1sRgCJeC69i2mJK6-AE#5365004251132522498
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Lysbeth, multam, deci merg la Ikea. Dodo-pui, esti de acord? Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni |
Da sunt de acord daca asa vrei si tu
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
anca_nicolae spune:
ok, am vazut si poza, multam Lysbeth, o sa plec peste vreo juma de ora, dupa masa bb.
Dodo-pui, te sun eu de acolo, pup.
Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni
simina_kin spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Dedicatie speciala pentru surioara mea cea mica, Simina_kin: - prima banuiala ...cea a PetreiTudor pe 6 martie, aveai indoieli - primul test pozitiv pe care l-ai facut in aceeasi seara...nu ai mai avut rabdare - in continuare erai sceptica la incurajarile lui Aris - incurajarile mele numarul 1 - incurajarile mele numarul 2 Aici sa cititi toate mesajele ce urmeaza pe aceeasi pagina, discutia mea cu viitoarea mamica de Mazarica - parca vroiai sa crezi - confirmarea in sufletelul tau , nu mai rezist de emotie, toate fetele te felicitau si te incurajau...ce frumos - confirmarea oficiala Ce cadou de 8 martie - si prima semnatura cu Te iubesc Simina_kin! Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
m-ai terminat....multumesc din suflet
Asa ceva nu ma gandeam sa vad
Si eu va iubesc pe amandoi
pentru nepotelul meu
24+ cu Andreea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
Poze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
AAAhhhhhh Gigelico ce mi-ai facut
Bocesc pentru ca imi aduc aminte momentele alea!!....imi amintesc ca eram in bucatarie cu laptopul..ma chinuiam de ceva timp sa calc niste rufe, si de atatea emotii le-am lasat necalcate in dulap
24+ cu Andreea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
Poze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!