Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(41)*
Raspunsuri - Pagina 4

anca_nicolae spune:
anca_nicolae spune:
 Lysbeth, multam, deci merg la Ikea.
Dodo-pui, esti de acord? Veronica-Elena 11 ani,
Veronica-Elena 11 ani,  Tudor-Iulian 8 ani,
Tudor-Iulian 8 ani,  Robert-Adrian 2 luni
Robert-Adrian 2 luni

inapreda spune:
inapreda spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui novus  David Gabriel, Isabella Elena, Radu,  Anastasia  multi    pt mamicile lor !!! Mami lui  Alexandra (03.03.09) www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari | 
La multi ani si de la noi; aniversare frumoasa

Terminai si curatenia, ultima parte mai mult cu bebe in brate, cind la mine, cind la tati ca s-a plictisit Ian in parc

Voiam sa va scriu luuuuuuuuuuung dar plinge Ian.

Gina lu' Ian
Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)
Botez Ian

mababei spune:
mababei spune:
  David Gabriel
David Gabriel Isabella Elena
 Isabella Elena  Radu
 Radu  Anastasia
 Anastasia  

pentru mamici!
 pentru mamici!
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui dyana27 
 conduc detasat cu 1 (unu, v-am mai zis eu intre zero si doi        ) | 
Dyana, tot intre 0 si 2 si eu
 ! Aveam planuri pe week-end dar rechinashul s-a culcat aseara la 10 si s-a trezit dimineata la 9. Iar azi ciuciu somn
! Aveam planuri pe week-end dar rechinashul s-a culcat aseara la 10 si s-a trezit dimineata la 9. Iar azi ciuciu somn . Pana acum are exact juma' de ora dormita toata ziua si-i in priza in continuare. Ma plimb din camera in camera sa schimb decorul dar se plictiseste repede si o luam de la capat. Fac basici in talpa sigur astazi. Asa ca pica  amorul programat ca eu abia ma mai tarai
. Pana acum are exact juma' de ora dormita toata ziua si-i in priza in continuare. Ma plimb din camera in camera sa schimb decorul dar se plictiseste repede si o luam de la capat. Fac basici in talpa sigur astazi. Asa ca pica  amorul programat ca eu abia ma mai tarai .
.mihaela, mamica minunii www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

gigelica20 spune:
gigelica20 spune:
 Dedicatie speciala pentru surioara mea cea mica, Simina_kin:
- prima banuiala ...cea a PetreiTudor pe 6 martie, aveai indoieli
- primul test pozitiv
pe care l-ai facut in aceeasi seara...nu ai mai avut rabdare
-  in continuare erai sceptica la incurajarile lui Aris
-  incurajarile mele numarul 1 
-  incurajarile mele numarul 2  Aici sa cititi toate mesajele ce urmeaza pe aceeasi pagina, discutia mea cu viitoarea mamica de Mazarica
 Aici sa cititi toate mesajele ce urmeaza pe aceeasi pagina, discutia mea cu viitoarea mamica de Mazarica
- parca vroiai sa crezi
- 

confirmarea in sufletelul tau , nu mai rezist de emotie, toate fetele te felicitau si te incurajau...ce frumos
 confirmarea in sufletelul tau , nu mai rezist de emotie, toate fetele te felicitau si te incurajau...ce frumos

-  confirmarea oficiala

Ce cadou de 8 martie
 Ce cadou de 8 martie
-  si prima semnatura cu 
Te iubesc Simina_kin!
Gigelica(Lucia),mami de  Victor-Andrei - Pitonul
 Victor-Andrei - Pitonul
 30 martie 2009
30 martie 2009 

lysbeth spune:
lysbeth spune:
 poza centru de joaca ikea:
http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/S?authkey=Gv1sRgCJeC69i2mJK6-AE#5365004251132522498
Mami de  Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Dodo-pui spune:
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Lysbeth, multam, deci merg la Ikea. Dodo-pui, esti de acord?  Veronica-Elena 11 ani,  Tudor-Iulian 8 ani,  Robert-Adrian 2 luni | 
Da sunt de acord daca asa vrei si tu

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?
 Multumim
Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
 Doamne ajuta!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
 Bazar
Bazar 
pentru:
Bogdan
 ;Mihaita
;Mihaita ;Sebi
;Sebi ;Ema
;Ema 

anca_nicolae spune:
anca_nicolae spune:
 ok, am vazut si poza, multam Lysbeth, o sa plec peste vreo juma de ora, dupa masa bb.
Dodo-pui, te sun eu de acolo, pup. Veronica-Elena 11 ani,
Veronica-Elena 11 ani,  Tudor-Iulian 8 ani,
Tudor-Iulian 8 ani,  Robert-Adrian 2 luni
Robert-Adrian 2 luni

simina_kin spune:
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Dedicatie speciala pentru surioara mea cea mica, Simina_kin: - prima banuiala ...cea a PetreiTudor pe 6 martie, aveai indoieli - primul test pozitiv pe care l-ai facut in aceeasi seara...nu ai mai avut rabdare  - in continuare erai sceptica la incurajarile lui Aris - incurajarile mele numarul 1  - incurajarile mele numarul 2  Aici sa cititi toate mesajele ce urmeaza pe aceeasi pagina, discutia mea cu viitoarea mamica de Mazarica  - parca vroiai sa crezi  -     confirmarea in sufletelul tau , nu mai rezist de emotie, toate fetele te felicitau si te incurajau...ce frumos    - confirmarea oficiala    Ce cadou de 8 martie  - si prima semnatura cu  Te iubesc Simina_kin!  Gigelica(Lucia),mami de  Victor-Andrei - Pitonul   30 martie 2009  | 

m-ai terminat
 m-ai terminat ....multumesc din suflet
....multumesc din suflet

Asa ceva nu ma gandeam sa vad

Si eu va iubesc pe amandoi

pentru nepotelul meu
 pentru nepotelul meu
 24+ cu
24+ cu  Andreea
 Andreeawww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
Poze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

simina_kin spune:
simina_kin spune:
 AAAhhhhhh Gigelico ce mi-ai facut

Bocesc pentru ca imi aduc aminte momentele alea!!....imi amintesc ca eram in bucatarie cu laptopul..ma chinuiam de ceva timp sa calc niste rufe, si de atatea emotii le-am lasat necalcate in dulap

24+ cu
24+ cu  Andreea
 Andreea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
Poze noi      
bebe 
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!