Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(41)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

'neata fetelor!

Am scris aseara un mesaj, dar cand sa il trimit a picat net-ul . Deci....:

Ayla, chiar am fost f. impresionata de acele scoici (jur ca pana anul acesta nu le-am vazut, sau nu le-am sesizat - si am fost aproape in fiecare an la mare) (pt o familie frumoasa) (pt un inger suav).

Pt AFTE se poate da cu glicerina boraxata (parca), oricum la farmacistele stiu ce sa dea, si e buna pt bbi si se poate da pe titi inainte sa suga bebelul.

Legat de "stangacie" - nu stiu cum pune piciorul inainte (mi se pare cam mic), dar referitor la manute, incearca sa ii dai jucariile in mana dreapta cat mai mult, dar si in mana stanga.

Olga, super poze si super miri si domnisoric. Sa aveti parte de tot binele din lume.

Am pus cateva poze de la mare cu fetele .

LA MULTI ANI PENTRU TOTI SARBATORITII DE AZI, si cu intarziere PT CEI DE SAPTAMANA TRECUTA cand nu am intrat e net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Olga, am vazut pozele. Superbe! Cu toate peripetiile, cred ca a fost super. Sa fiti fericiti si sa va iubiti mult! Sunteti un cuplu frumos!
Ada, am reusit sa ma loghez si eu pe picasa, multumesc pt poze si multumesc pt v-ati gandit la noi!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

GIGELICO , mi-ai facut pofta la cotrobait prin odisee si acum ma apuca plansul de bucurie !!!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134193

''Soarele meu'' face 5 lunite si ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru acest dar minunat si imi doresc doar sa fim sanatosi !!!

LA MULTI ANI FETITA MEA DRAGA !!!!! Iti multumesc ca ai aparut in viata mea si promit sa fac tot ce imi sta in putere ca sa fii fericita !!! Te iubesc

Deci va astept cu o felie de tort (poate tiramisu ) si o bere ca e tare cald afara !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Ce frumos... La multi ani ZAMBARICI Abia astept sa te vad, caci pe 22 venim si noi la Deva. Sper ca o sa fiti pe-acasa, caci am vazut ca v-am plac plimbarile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

La multi ani!
Victor Christian
Arald Andres

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Scrisesem cate un raspun pentru fiecare...dar s-a sters.
E fff tarziu si nu mai am timp sa reiau.
Maine f de dimineata plecam pentru 1 sapt la munte...cu Piton cu tot...
O sa-mi fie tare dor de voi.

Sa fiti cuminti, va rooog!

La multi ani pentru Victor Christian si pupici muuuulti pentru SimonaMami. Incerc sa te sun maine

pe toate

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Distractie faina Si noua o sa ne fie dor de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Daniliuc1976,

e "deschisa poarta", bine ati venit!

Pt AFTE,

la farmacie este glicerina cu stamicin sau glicerina boraxata, desi pt bebelusi parca prima varianta e mai indicata. Si da, da pe cerul gurii si se pune pe suzeta si pe titi.

Dodo-pui, ai PM.

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniliuc1976

toc toc......se poate ?am vrea sa facem si noi parte din grupul vostru daca este posibil .....sintem departe de casa si asa macar pot sa gasesc confort si de ce nu poate si citeva prietene cu care sa pot sta de vorba atunci cind am nevoie de un sfat avind in vedere ca este primul meu copilas....ma numesc lorena am 33 ani si fetita mea se numeste Sarah Andreea si este nascuta pe 18 aprilie 2009....

Bine ati venit Lorena si Sarah Andreea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ADA1974

'neata fetelor!

Am scris aseara un mesaj, dar cand sa il trimit a picat net-ul . Deci....:

Ayla, chiar am fost f. impresionata de acele scoici (jur ca pana anul acesta nu le-am vazut, sau nu le-am sesizat - si am fost aproape in fiecare an la mare) (pt o familie frumoasa) (pt un inger suav).

Pt AFTE se poate da cu glicerina boraxata (parca), oricum la farmacistele stiu ce sa dea, si e buna pt bbi si se poate da pe titi inainte sa suga bebelul.

Legat de "stangacie" - nu stiu cum pune piciorul inainte (mi se pare cam mic), dar referitor la manute, incearca sa ii dai jucariile in mana dreapta cat mai mult, dar si in mana stanga.

Olga, super poze si super miri si domnisoric. Sa aveti parte de tot binele din lume.

Am pus cateva poze de la mare cu fetele .

LA MULTI ANI PENTRU TOTI SARBATORITII DE AZI, si cu intarziere PT CEI DE SAPTAMANA TRECUTA cand nu am intrat e net.

ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).
POZE

Multumesc Ada

Eu nu reusesc sa vad pozele.

Mamici unde au disparut albumele cu bebeii de pe Picassa? Noi de ce nu mai suntem acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi !

Bunicul e bine si nu prea. Adica febra e probabil datorata unei infectii urinare (recurente, se pare..) dar voma aproape continua e pe fond psiho-somatic. Ne-au confirmat si medicii ceea ce noi nu am vrut sa recunoastem si am zis ca "e normal, o sa-i treaca": este grav deprimat sau, dupa cum ne-a spus o dr ieri, nu mai vrea sa traiasca. Sau, dupa cum i-a spus ieri lui un alt dr, "putem noi sa stam si in cap, daca dvs nu mai faceti nici cel mai mic efort...". E morocanos si se poarta urit cu toata lumea, parca ar vrea sa ne faca pe toti sa ne suparam atit de tare incit sa nu mai tragem de el.
Si uite-asa intelegi marea utilitate a grupurilor de suport atit de raspindite in SUA; e cu totul altceva cind vezi oameni care sint/au fost in aceeasi situatie cu tine si au gasit cai sa se recupereze partial sau mici bucurii care sa le faca viata suportabila in ciuda handicapului...dar pt asta trebuie putin altruism, putin cap scos din nisip, putin simt civic, iar RO e la ani-lumina de asa ceva.

Chiar ma gindeam sincer zilele trecute ca asa cum e ea, ca e plina de bube, societatea americana este totusi ceva care ma umple de invidie. Am ajuns, dupa ani de americano-fobie, sa imi imaginez traiul ACOLO, ca parte a clasei de mijloc de ACOLO, cum sintem aici, in casuta de carton (dar casuta) identica cu celelalte de pe strada ei, cu gazon in fata care trebe musai tuns dar pe care poti sa lasi peste noapte piscinuta copilului...si da, cu toate interdictiile alea care pina de curind mi se pareau ca iti ingradesc libertatea (campatul, gratar in padure, baie in lacuri doar in locuri amenajate) dar care AZI mi se par de bun simt, pentru ca ei au ales sa protejeze ceea ce au impotriva balariilor umane care la noi sint lideri (de grupuri, de opinie..).

Hai ca am luat-o tare pe dealuri, ma duc sa-mi vad de copil, ca oricum nu ne mai primeste nimeni acolo cu barbat de 50 de ani...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Pisigri asa este...Eu in noaptea de dinaintea nuntii tare mi-as fi dorit sa nu locuiesc in Romania. V-am povestit de patania mea cu stomacul. Eu am senzatia ca suntem un popor de oameni frustrati. Cristi ii suna cu disperare, caci intr-adevar imi era f rau; ambulanta se plimba de 1 ora pe langa strada noastra si nu reusea sa dea de noi (nu exista gps sau macar o harta?), iar frustrata de la telefon ne intreba de ce facem atata zarva pt o diaree? Iar dupa ce ne-am enervat si am plecat la spital la urgenta, am observat ca te baga in seama doar daca esti pe moarte Asa ca...vorba ta...ani-lumina ne despart...

Dar noi sa fim sanatosi!!!

Sanatate bunicului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

America.

Am lucrat acolo in 3 dati, cateva saptamani de fiecare data. Ohio si Dallas. Ca inginer programator, printre colegii mei americani [de fapt, catva americani si restul japonezi, de culoare etc]. Exista un amestec de lucruri bune si rele, la fel ca peste tot probabil, difera doar CARE sunt lucrurile bune si CARE cele rele. Pentru fiecare dintre noi exista problema compatibilitatii cu acest set "bune-rele". Recunosc ca eu m-am simtit bine acolo, as putea si trai acolo, stilul meu non-conformist, perseverent, argumentativ si umoristic era initial privit cu stupoare, apoi a devenit atuul meu de suveranitate peste ei, ei, acei cetateni americani. De fiecare data totusi m-am intors. Avand viza pe 10 ani, pot oricand sa ma urc in avion si pa. Dar...

As pleca definitiv doar pentru 3 motive, ori un job super super bun, ori [nu vreau sa ma gandesc] vreun motiv medical, ori vreo iubire. Doar pentru un trai mai bun, [caci da, pentru cine isi prezerva calificarea profesionala, traiul va fi mai bun, dar nu cu muuuult mai bun], este o decizie mai grea. Grea pentru cei ce iubesc aici prieteni cu care se tot intalnesc, pentru cei ce simt fiori si lacrimi cand se canta imnul la vreun loc intai in competitii internationale, grea pentru cei legati sufleteste de actorii teatrului romanesc... Cand am iesit de la Creatorul de teatru, m-a daramat propria-mi intrebare "ce m-as face in alta tara, fara posibilitatea de a-l vedea din nou pe Marcel Iures, sa mai simt, macar 1 data, sufletul si chiar la propriu, fiinta mea, atat de drastic vibrand?"... Sunt insa si oameni ce se simt atat de bine "completati" de familia lor, incat ei percep universul ca fiind deja intreg, si atunci, doar familia lor le va fi suficienta ORIUNDE. Ei vor putea decide mai usor.

Va ganditi la toate aspectele. Pentru cine va dori detalii americane mai "tehnice", sunt pe aici.

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni

Mergi la inceput