Puiuti de Randunici 2008!! (292)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sa mai zic ca am dat un gogu si cica e ff amar si majoritatea copiilor il varsa sau nu-l vor?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny trebuie ca are sticla aia ceva sa vezi nivelul pana la care adaugi apa; eu inteleg ca adaugi apa pana rezulta in final 60 ml. In grame scrie la toate, ca se calculeaza in mg sau g/kg corp. Da, stiam si eu ca e amar dar asta e, trebuie sa incerci. Si insist sa-i faci dus sau impachetari reci, sunt eficiente si nu fac rau. Si-l tii numai in pampers. Frate dar si Mufarinul cand face febra, o face, nu glumeste!
Eu sunt tot f rau...randunoiul a iesit acum cu Iulia in parc. Indiferent de ce m-as apuca sfarsesc in pat rapusa de oboseala si ma dor toate oasele si articulatiile, oribila viroza am facut. Si am bagat in mine absolut tot ce vrei si ce nu vrei...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Luny, Vlad zicea ca e bun Klacidul , tocmai ce-i dadusem eu de 2 ori...zicea ce e bun, ca l-am intrebat cum e...are pe sticla o linie, pana la nivelul ala trebuie sa pui apa, amesteci si apoi mai completezi cu apa pana la liniuta.

Pe Stef l-am basculat afara cu soacra si eu cu Vlad stam la povesti...

Mergi la inceput

fetelor, aveti dreptate, am gasit o sagetuta mica pe eticheta, cred ca aia indica nivelul...nu mi-ar fi dat prin cap s-o caut..
Naty, ai dreptate, o sa incerc mai multe dusuri, cu impachetarile nu avem succes! sanatate si tie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

luny vad ca au fost pe faza fetele, asa ca eu iti dau

bubu, ai tai cum sunt?

naty, si randunoiu' e varza, asa brusc de dimineata
vai de maica-mea. eu cica sa nu ridic azi (Luca are vreo 12 kile) iar Dan e virusat

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

i-am dat prima doza...mama, ce m-am bucurat, ca initial era dulce dracia, l-am gustat...dar apoi iti ramane in gura o amarealaaaaa..l-a luat, dar acum se trage de limba..i-am dat o gura de pepene, miere, degeaba...5 zile o luam razna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of, Luny...ce te inteleg

Miha, sper si eu sa fie bine! Stef e ok, doamne ajuta, nu are nimic! la Vlad am un morcov ca i-am dat 2 pastile in loc de una Sanatate si tie si sotului!

Naty, baga un vin fiert sau o tuica, cum zicea Mimo...virusii astia nu au vacanta?

Eu fierb niste carnita de vitel de 2 ore , sper sa fie gata pana vine copilul de-afara...sa fac si eu cous-cous-ul cu carnita si legume

Vlad poate sa pape ca lumea acum si m-am uitat in gat si nu se mai vad alea albicioase, basicutele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Fac capitol!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Poftiti la ciripit

Mergi la inceput