Puiuti de Randunici 2008!! (292)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubu, la Aciclovir nu ma pricep, mi se pare insa cam mult 2 tablete la 6 ore...
Iulia doarme de la ora 15
A, intrebare (ca sincer nu stiu, noi abia am ajuns in faza de iesit toti incisivii): dupa incisivi regula e ca ies masele sau canini mai intai? Iulia e ciudata, capricioasa, cu crize de plans, cu deshtu in gura non-stop, alaltaieri a facut si febra fix un sfert de ora (n-am apucat sa masor ca nu stiam unde e termometrul, dar era sigur peste 38 si a scazut brusc de la sine, fara nimic altceva) si ma gandesc ca o urma ceva nou. Din gura la masele nu-mi pare nimic, in schimb caninii ii sunt toti umflati de multa vreme. Deci ies caninii inaintea maselelor?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

la Mufa au iesit fix in acelasi timp, 3 masele si 3 canini, intr-o saptamana
iar are febra 39!! i-am dat la 3,30 panadol, ii voi da direct algocalmin, zicea dr 0,5 ml din fiola..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

rectific, 39,4!..pun novocalmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Luny, novocalmin supozitor de 300 mg, eu ii punlui Stef jumate, iar fiola algocalmin, 1 picatura /kg corp, deci 8-10 picaturi...si f. bun e supozitor cu diclogesic pt. febra peste 39.

Am sunat la cabinet sa intreb...astept raspuns de la dr...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Luny, novocalmin supozitor de 300 mg, eu ii punlui Stef jumate, iar fiola algocalmin, 1 picatura /kg corp, deci 8-10 picaturi...si f. bun e supozitor cu diclogesic pt. febra peste 39.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

fata, eu ii pun unul intreg, asa mi-a spus si de la medlife data trecuta..sper doar sa aiba efect...ba scade, ba creste iar mult...acum mie mi-e teama sa nu-l bombardez cu supozitoare si antitermice, adica sa nu ii faca rau pe alte parti, zau ca nu mai stiu cum sa le combin, diseara ce sa-i mai dau..nu stiu daca dclofenacul ar merge dupa novocalmin, daca e ok...

Mergi la inceput

Luny, merge, dar sa treaca cateva ore...dar sigur ii scade de la novocalmin. Stiu ca si Vali tot unul intreg i-a pus...ca am sunat-o eu la 12 noaptea s-o intreb Mie mi-a fost teama si i-am pus jumate...

Mi-a zis si de la cabinet ca trebuie o pastiluta si eu i-am dat prima doza cu 2 si farmacista la fel mi-a scris pe cutie, 2 pastile asa a inteles si ea de pe reteta...of...sper sa nu fie ceva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

fata, eu ii pun unul intreg, asa mi-a spus si de la medlife data trecuta..sper doar sa aiba efect...ba scade, ba creste iar mult...acum mie mi-e teama sa nu-l bombardez cu supozitoare si antitermice, adica sa nu ii faca rau pe alte parti, zau ca nu mai stiu cum sa le combin, diseara ce sa-i mai dau..nu stiu daca dclofenacul ar merge dupa novocalmin, daca e ok...

Mergi la inceput

A, Luny, lui Vlad i-am pus asa, cand facuse 39,5: prima data panadol, la ora 8 seara. Apoi peste 2 ore supozitor cu novocalmin, la 10 seara si apoi la 1 noaptea supozitor cu nurofen si dus rece...

Mergi la inceput

Naty, la Stef au iesit primele maselele de jos, apoi cele de sus si acum are toti caninii aproape de iesire, se vede dintisorul alb sub gingie, dar inca n-a spart...La Vlad tot maselele au iesit primele si apoi caninii...

Mergi la inceput

mi-e rau! suntem noi atat de batuti in cap de nu intelegem cu dracu se prepara suspensia aia nenorocita??? scrie asa in prospect "cutie..contine 41 g granule ptr 60 ml suspensie orala(cantitatea de apa necesara constituirii 35,4g)"
ce inseamna 35,4 grame, cum ma-sa masor, de ce nu scrie ml?? heeeeeeelllppppp

Mergi la inceput