Puiuti de Randunici 2008!! (292)
Raspunsuri - Pagina 12
bubu05 spune:
Luny, esti mortala ...da ma, falacu...l-am dat cu iaurt pe piele , ca nu am avut cu ce...azi e ok...crema e cu factor 30...eu numai din asta luam si pt. Vlad, insa elmiplant sau nivea...asta e gerocosen...se pare ca nu e buna Noi toti avem pielea alba si nu ne innegrim din prima, intai ne facem ca racu' ...iar Stef n-a mai stat pana acum la bustul gol si nici nu s-a mai balacit...O sa ma duc la sensiblu sa iau avene, poate mai gasesc promotia cu apa termala.
Ma bucur ca v-au placut, e super acolo dar si scump , de te ia capu'...baietii au avut abonamente, iar noi am intrat ca invitati, insa accesul la piscina exterioara se mai plateste in plus, fie ca esti sau nu membru...copilasii au gratis. Chiar atunci, la piscina interioara aveau lectie de inot bebelusii si ma gandeam la Sovi, chiar imi inchipuiam ca o vad acolo burticoasa si cu Sash in apa...dar nu erau...
cami33 spune:
Bubulina, super misto piscineala voastra. Pentru arsuri solare eu folosesc cu succes o lotiune cu aloe, poate gasesti la farmacie. Multa sanatate puiului bolnavior
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
mihatp spune:
diana (ducky), bine ai "aterizat", poti sa stai la ciripit cu noi, cu drag.
noi suntem randunici de puiuti nascuti ianuarie 2008 - aprilie 2008, putin mai marisori. sunt "crengute" (se numesc altfel, fiecare are alt pseudonim) si de varsta puiului tau, dar esti binevenita daca doresti sa povestesti cu noi.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mihatp spune:
bubu, m-am racorit instant! ce fain v-ati petrecut!
si ce pui frumusei si sportivi!
editez sa zic cat de scump e Stef in halatelul lui albastru
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
bubu05 spune:
Miha, multumesc
Cami, la fel, multumim pt. aprecieri! si am retinut, lotiune cu aloe
Stefu a iesit afara cu socrii, pe Vlad nu-l scot, merg sa ne jucam impreuna!
Aaaa, se face angina pultacee, daca ase numeste, de la mancat inghetata, baut mai rece (nu cu gheata!) sau de la tipat? ca uite-asa ma piseaza cineva Eu cred ca a luat de la gradi vreun carcaias ce i-a produs asta...Naty, Ariel?
natynic spune:
Bubu, toate circumstantele enumerate sunt conditii favorizante...adica situatii care inlesnesc "cazarea" unui carcaias; luat, cu fff mare probabilitate de la gradi. Orice copil tipa, papa inghe si bea vara apa mai rece; ar insemna ca toti copiii sa aiba non-stop amigdalita
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mihutza11 spune:
Luny nici pas n-a zsi Mufful! e clar ce sa mai!
Nicoleta f frumoasa vacanta.. si tare parcarea aia
Bubu ce jacuzzi!! chiar s-a inrosit tare Steful.. sanatate lui Vlad!
si restul lumii!
inca nu am apucat sa citesc despre Ada Kaleh..
ps. ce fain de voi ca va intalniti.. ba prin parcuri/gratare.. acum si la mare..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
ursuleata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ursuleata POZE SI DE LA NOI Vlad Mami de ursulet bebe |
Vlad
Mami de ursulet
bebe
mihutza11 spune:
Bubu, uitasem.. arata torul ala de nu mai potttt!!!!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei