Puiuti de Randunici 2008!! (292)
Raspunsuri - Pagina 11
bubu05 spune:
I-as fi dat antibioticul si acum la 2...dar asta insemna sa-l scol la 2 noaptea sa-i dau urmatoarea doza...ca se da la 12 ore...si no way sa-l scol pe Vlad in timpul noptii ca face urat, nu ma inteleg cu el...tipa, da din picioare, vorbeste in somn, e greu cand e bolnavior...azi-noapte ii puneam termometrul in somn si ii bagam supozitoare, sa nu-l trezesc...pana la urma l-am trezit si i-am zis sa mergem la dus si a vrut, minune! la 1 noaptea i-am facut dus calai si i-a scazut apoi, plus supozitor cu nurofen...
Asa ca ii dau diseara la 9, dupa ce papa...pana atunci fasuri cu tantum verde...mi-e o mila de el!
Daca ati sti cat de rau m-am panicat cand l-am vazut asa ieri...era si cald afara, el abia respira, l-am dus la baie si i-am dat cu apa rece pe fata si era bleg rau de tot
Stef statea la nasa in brate si a bagat mana in castronelul cu ciorba si i-a varsat-o in poala, pe rochie ...aiurea rau!
bubu05 spune:
Da, ma, Nico...nici eu nu ma arunc cu antibioticul...si n-a mai avut niciodata angina pultacee...asta cred ca e, nu? Ii dau diseara, sa-i treaca mititelului durerea...of...
bubu05 spune:
Eu cand fac poze, nu ma incurc Si 3 filmulete la sfarsit!
Gata colorata!
http://community.webshots.com/album/573846737OWghFG
Enjoy!
Olgutzika spune:
M-am intalnit cu trupa Mimo , i-am dus la Zoo . Culc plodul si pun poze . Sa stiti ca s-au placut tinerii nostri .
Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika M-am intalnit cu trupa Mimo , i-am dus la Zoo . Culc plodul si pun poze . Sa stiti ca s-au placut tinerii nostri . Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008 |
Pai deh...cum ambii au fost parasiti de iubiti...se pune de o mare iubire?...Asteptam poze sa "mirosim"
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Si pozele cu spatele lui Stef
http://family.webshots.com/photo/2366411450102227597RMfMtF
Olguta, ce frumos! pune pozele!!
Stef s-a trezit acum 20 de minute, super vesel, se juca in patul mare, apoi s-a dat singur jos si gata! mai sa fie, sa renuntam la patut?? cand se face Vlad bine ii culc pe amandoi si gata, pana atunci eu cu Vlad si Stef cu tati...
natynic spune:
Fain de fain, Bubu...si mooaaamaa, ce jacuzzi!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
super balaceala, Bubu! mai, zici ca i-ai dat cu crema si s-a facut asa de rosu??arunc-o, soro, ca nu si-a facut treaba...mi se pare abstract sa fie asa uns cu crema...sau a avut factor mic?...la noi nici urma de rosu, nici la mare, nici la piscina, si Mufa e si el alb la piele, nu ne mosteneste.. si ieri de ex, s-a stat din plin in piscinute, dar cremuiti, si nu s-au inrosit copii...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
eu i-as da direct cu o lotiune dupa plaja buna...probabil ca-l ustura nitel, falacu...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ducky spune:
ma intreb daca am nimerit bine...Eu am nascut o randunica in decembrie 2008 si am vazut ca aici s-ar vorbi cu mamici cu pui de 2008. Oare ne putem inscrie si noi in club?
Sunt din Arad si Elena mea are acum 7 luni si ceva (s-a nascut pe 22 decembrie)
Mersi
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA