Dureri de spate
Raspunsuri - Pagina 3
andata spune:
Si eu am dureri de spate desi inca nu am ajuns la medic. Dar in urma cu 2 ani, sotul meu a fost diagnosticat cu hernie de disc si deplasare de vertebre L5-S1. Cum medicul a spus ca trebuie operat de urgenta dar nu ii garanteaza rezultatul, avand 50% sanse sa paralizeze, am fost in Bucuresti la un fizioterapeut gasit pe net. Dupa primele sedinte s-a simtit foarte rau, asa ca nu am stat sa terminam seria de 10 sedinte. Insa, la 2 saptamani de la asta, aproape uitase de dureri.
Acum o luna, stiind ca trebuie sa plece din tara si avand din nou dureri moderate a fost iar la consult la acelasi medic si de data aceasta doctorul i-a spus ca nu stie ce a facut dar nu e nimic ce nu poate fi rezolvat doar cu medicamente, deci nici vb de operatie.
Pt ca totusi antiinflamatoarele ii distrugeau stomacul, am ajuns la unguente ieftine si f bune, dar... de uz veterinar. Oamenii insa le folosesc, mie mi-au fost recomandate de un medic veterinar, am cautat despre ele pareri ale diferitor oameni care le-au incercat si tot ce am citit a fost f ok. Unguentele se numesc eqvagel si osteocicatrat, primul produs de Institutul Pasteur, pe baza de mentol, camfor si alcool izopropilic, al doilea e produs de Romvac, pe baza de extract de tataneasa si rostopasca.
Sper sa va ajute informatia.
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
mireluta39 spune:
Dragele mele,in primul rand mii de scuze pt.absenta de pe forum (probleme cu sursa calculatorului).
Giulia,cum sa nu,esti binevenita in clubul nostru,al suferinzilor de spate.Vreau sa va spun ca de 2sapt.iau ketonal capsule,c-am avut niste dureri de spate si mijloc de-am ramas blocata in pat.Am luat si gelul ala de e laudat pe net, Puterea Ursului,si vreau sa va spun ca nu simt ca mi-ar face ceva.Ma arde vreo 2ore locul unde ma ung cu el si atit.
Ana,unguentele alea sunt reumatice? Le-ai folosit si tu? Si inca ceva: veterinare?? Esti sigura ca sunt bune si pentru oameni? Astept raspunsurile voastre.Va pup.
www.blogulluiaurel45.blogspot.com