Dureri de spate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina86 spune:

Tatal meu e operat de hernie de disc de vreo 25 ani si bineinteles ca mai are dureri cand face efort, foloseste o crema-gel de la farmacie naturista "puterea ursului", atenuiaza f bine durerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RWheelwright spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina86

Tatal meu e operat de hernie de disc de vreo 25 ani si bineinteles ca mai are dureri cand face efort, foloseste o crema-gel de la farmacie naturista "puterea ursului", atenuiaza f bine durerea.

Si mama mea e f. multumita de acest unguent, la fel si tata. Le ia durerea imediat.
Mai este si unguentul de arnica, bun pentru dureri si plasturii aceia cu extract de ciusca (in farmacii)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RWheelwright spune:

Citat:
citat din mesajul lui mireluta39

Dragele mele,poate ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi: de 2ani de zile am niste dureri de spate insuportabile,ce coboara uneori pana la mijloc,si asta se intimpla mai ales cand se apropie zilele de menstruatie. Ma tratez cu plasturi antireumatici,doctorul mi-a zis ca am spondiloza cervicala si mi-a dat mydocalm si ketonal,dar in ultimul timp imi calmez durerile cu nurofen forte. Aveti idee ce tratamente naturiste mai pot lua? Pentru ca de restul medicamentelor m-am saturat si sunt convinsa ca-mi fac mai mult rau decat bine.

Cum te mai simti?
Ai incercat cu FasconalP (chiar daca nu e naturist)? Si eu am spondiloza cervicala si am avut niste dureri f rele inainte - si de cap si de spate -, insa ce mi-a prescris medicul Movalis ( f. puternic, tb luate cu un gastroprotector), a facut minuni. Cand mai am probleme, iau Fasconal P si in 10 minute sunt alt om! Oricum, nu lua nimic inainte sa vezi un doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu am scapat de dureri de spate care m-au chinuit saptamani in sir cu Full Motion, 2 tablete pe zi. Dupa 3-4 zile nu mai stiam ce sunt alea dureri de spate.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

crinuta, aceste pastile se da fara reteta?sunt scumpe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Diclofenac unguent si supozitoare ai incercat?La mine fac minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

e tare rau sa te doara spatele

mie imi ziceau toti ca e din cauza ca am fost gravida si ca o sa treaca. io le tot ziceam ca ma durea si inainte, dar fiind mai rar, o data la 2 -3 saptamani nu am dat importanta. si acuma ma doare 24 de ore din 24, zi si noapte, nu pot sa ma misc, sa iau bebele in brate e un adevarat sport, ca trebuie gandita pozitia....nu ca e de la sarcina... bun. imi fac si o radiografie si surpriza, nu e de la sarcina. doar ca am o vertebra in plus care e si sacrata.

in sfarsit ma ia lumea in serios si imi dau gimnastica medicala, masaj, ceva electro nu stiu ce, si arcoxia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

de doua saptamani sunt un om nou....nu ma mai doare spatele :))))
Istoria la mine e veche de 6 ani, de la prima sarcina. Dupa ce am nsacut si alaptat 1 an de zile, timp in care durerile au fost cu greu calmate cu algocalmin, diclofenac, frectii, creme, etc, parca s-a mai ameliorat putin situatia. evident ca nu m-am dus la doctor.
Apoi am decis sa mai fac un copil si nu stiu zau cum am reusit sa duc sarcina......durerile erau de doua ori mai mari decat prima data. Cand am inceput alaptatul nu va mi zic....imi lua dimineata o juma de ora pana ajungeam la verticala, mergeam numa la 90grade.
am fost nevoita sa ma duc la doctor. am ajuns la fizioterapie...am avut 8 sedinte pana acuma si parca am renascut....imi vine sa imi dau cu ceva in cap ca nu m-am dus mai devreme.
Am insa un muschi pe omoplatul stang care nu cedeaza si saptamana viitoare ma duc la acupunctura......sa speram ca se rezolva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oany25 spune:

Buna ziua!

Va rog mult sa ma ajutati cu numele cabinetului particular, un numar de contact al doamnei doctor oftalmolog Monica Pop. Sora mea are nistagmos si 2 rani pe retina. Pe zi ce trece vede din ce in ce mai slab. A fost la foarte multi medici si toti i-au spus ca nu exista nici o solutie, avand cele 2 probleme concomitent. As vrea sa o trimit la dna Pop la consultatie.

Va multumesc mult,
Oana Remes
oany25@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Mirela, ma primesti in club?
Eu am dureri de spate ce uneori coboara pe piciorul drept. E tare rau. Am fost la cluj, mi-a dat Yogaflex so Coxtral. Din pacate nu simt nici-o ameliorare.
Diagnostiocul a fost discartroza,spina bifida si coxatroza. Ce sa fac? Am zile cand abia ma tarasc prin casa.

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput