*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (68)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

am ajuns acasa de la dr si dupa 5 minute a inceput furtuna...noroc! eram pe jos cu caruciorul si fara umbrela, husa de ploaie...
In sfarsit avem si noi peste 8 kg, adica 8,200.. 74cm, i-a facut testul la auz, fontanela e bine(vitamina d o reluam doar la toamna), toate bune... nu ca n-ar putea sa fie mai grasut putin dar na...
Pedi e foarte multumit de dezv psiho -motorie, cica e in avangarda bine gagiu'... s-a tot minunat de el , orice vroia sa-i faca ba se ridica in fund intr-o secunda, ba din fund se punea in 4 labe s-o ia la sanatoasa, ba se tragea de dr sa se ridice in picioare, toate astea pe masa de consult..
in timp ce povesteam cu pedi,thomas m-a muscat de deget si ghiciti? i-a iesit al 3-lea dintisor...azi dimi ziceam ca sigur iasa,si uite.. neasteptat de usor...
Mi-a dat trimitere sa refacem ecocardio, pentru siguranta , chiar daca nu i se mai aude nimic la inimioara si eco de la 3 luni a fost bine..

Mirtha la mine merge greu filmuletul , din cauza netului meu aiurit...
oo pai si eu prefer nisipul la bolovani sau pietricele, am fost in urma cu cativa ani in Franta...la bolovani, aiurea..
chiar daca-mi stric toate costumele de baie prefer nisipul...eu ,asa ca invatatura de minte, mi-am luat un alt costum ..alb cu negru..
distractie placuta pe litoralul ro!
Otilia distractie placuta la plaja!sper s-aveti vreme buna, a venit aici ploaia deci la voi trebuie sa fie fain.O sa vezi cum o sa vrea Ana sa se spele pe dinti cand o sa practici si cu Elisa spalatul dintisorilor
Miki nici nu ma gandesc ce o sa faca Thomas dependentul de tzi cand o sa ramana fara marea sa iubire...eu tot incerc sa-l obisnuiesc cu bibe dar nu merge momentan..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Revin dupa cateva zile de absenta...cand e sotul acasa n-am loc de el la laptop.
Ieri mi-a fost fff rau...durere de cap de duminca seara.Bine ca vorbisem cu mama sa vina sa ma ajute sa faca mancare si sa mai calce, ca altefel nu stiu ce faceam.M-a durut capul ingrozitor si dimineata am incercat sa si vomit...fara reusita...mi-am adus aminte de sarcian, cum intre 7 si 14 saptamani vomitam in fiecare zi seara, cand venea sotul, dupa o zi cu durere de cap ingrozitoare.M-a tras mama pe maini, descantat...mi-a trecut spre dupa amiaza.
Arata si casa mea cat de cat mai ok, fara mormanul de haine pe canapea.
Sara doarme de la 11:20 si red ca se trezeste in curand.
Am inceput sa-i dau sa pape cam la 3 ore jumatate chiar 4, pt. ca nu papa tot, acum vad ca e mai ok, mai raman, 4-5 lingurite in castronel.
Abia astept vacanta, pe 21 plecam la munte, la Calimanesti...avem prieteni acolo, anul asta vom sta 10 zile.Trebuie sa sun sa vad daca are loc patutul in camera de hotel.MA gandesc de pe acum ce trebuie sa pun in bagaje Sper sa ma bronzez si eu un pic, de 2 ani nu prea m-am mai colorat...
Merg sa citesc din urma si revin.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Oceanborn, multe felicitari pt Thomas – pt primii pasi, pt dintisor, pt rezultatele bune la pedi. Ai un bebe tare fasnet. Bravo!

Miki, eu ii dau sa pape laptic pe la 17 apoi la 19, 19.30 ii dau iaurtul cu cereale (sau altceva). Dupa ce termina ne mai jucam putin apoi cand simt ca e oboist, in jur de 20.30 ii fac baita si apoi tz, dar nu mai trage asa mult doar cat sa-l “turmenteze” putin. Il pun in patut semiadormit. Adoarme singur in jur de 21.30. Azinoapte iar a marait putin la 2, dar maraiala nu era de foame (ca de obicei). De data asta nici nu m-am mai dat jos din pat, s-a linistit singur. La 4.30 totusi i s-a facut foame. Nu stiu totusi daca era chiar flamand insa nu am realizat ca e doar 4.30, m-am uitat la ceas dupa ce l-am luat langa mine. Ieri noapte s-a trezit la 5.30 si era lihnit de foame. Poate ar tr sa-i bagi o masa mai light la 18 ca sa manance mai consistent seara la culcare.

Otilia enjoy the sun, ca nu dureaza. Pe aici iar ploua. Iar ies la plimbare pe ploaie. Incantator. Distractie placuta pe plaja si sa tina vremea buna cat mai mult.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Buna ziua doamnelor,
Ne-am intors si noi de la Dublin. Concertul a fost super. Foarte emotionant pentru ei sa cante la ei acasa. Olivia- l-as pupa eu pe bono muuuult!
Irlanda este o experienta pentru cine nu cauta neaparat plaje de nisip si soare (ploua in fiecare zi de cate 3-10 ori, apoi iesea soarele). Pentru noi a fost bine ca in tara toata lumea se plangea ca e canicula si acolo erau 19 grade.
Mi’a fost un dor de copilasul meu de ma topeam. Cat am lipsit s-au produs niste schimbari. A inceput sa stea in picioare si mai nou cum se trezeste, tusti in picioare.
Eu nu m’am plans niciodata de somnul lui, dar azi’noapte s’a trezit de la 3 la 8 in fiecare ora. Nu am idée de ce. Idea e ca daca se trezeste, se ridica in picioare sin u mai adoarme. Din cauza asta, cat am lipsit, soacra mea l-a invatat sa-l adoarma in brate. Nttttt! Nu e bine. Da’ ai cu cine sa te intelegi!
In continuare e pe modul slim & fit. Are 8,200 gr. Mananca bine. Cam 200 gr. Lapte nu prea.
Am fost cu el la ortoped si trebuie sa-I pun niste orteze noaptea cam vreo 2 luni sis a reluam si masajul. Cica calca spre exterior.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Noi n-am plecat nicaieri ca sunt si nori, le-am pus la plaja in gradina iar acum pitix doarme nemancata ca nu a vrut decat titi sa pape. Poate mai incolo.

Ramo, ce tot calci mai atatea rufe. Mai ales pe caldurile din Ro. Sa nu-mi spui ca hainele Sarei le calci, ma refer la astea de casa, de iesit la o plimbare pe strada si in parc nu la rochite si haine de gala.
Poate ma credti dusa dar eu cand cumpar haine ma gandesc si la calcatul lor. Asa ca prefer rochitele din material presifonat sau oricum ceva care se calca usor. Altfel cum as mai avea timp de forum

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Am citit cam tot ce ati scris cat am lipsit.
Nu stiu cine a intrebat de carucior sport. Nu cred a primit nici un raspuns. Noi i-am luat un mclaren sport si de vreo 2 saptamani l-am scos la produs. E bun, usor de manevrat da’ cam scump. Pentru vara merge.
Vad ca ati vorbit de mancarica de la borcan. Noi inca n-avem curaj sa trecem pe borcanele 8 luni. Victor inca nu e pregatit pentru bucatele. Daca simte ceva care nu concorda cu asteptarile lui, isi face greata si varsa. Am incercat cu un codru de paine si I-a placut.
Intrebati de cat poarta bebeii la picior. Victor poarta de la mothercare 18, de la chicco 19.
Vroiam sa va zic ca exista si la chicco casca de protectie pentru cap, asa cum i-a luat diamisha soniei. Costa cam 90 de roni.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mai, io le inteleg pe cele cu calcatul, ca si eu calc tot!! Absolut tot, inclusiv chilotii, pe bune Sunt maniaca, stiu, dar n-am ce face, pot vedea casa intoarsa, dezordine, jucarii peste tot, insa de vad haine sifonate pe vreun membru al familiei, ma apuca damblalele

Mirtha, welcome back Si sa va fie de bine vacanta. Stiu cum e sa mergi cu super asteptari in Croatia si sa te intorci usor dezamagit, am patit-o si noi Eva e incantatoare, mi-a placut mult cum papa supa, e o mancacioasa, se vede Foarte frumoase pozele

Cati papa seara in jurul orei 18-18.30, si apoi pana la laptele de seara (21.30) eventual mai roade un covrig/biscuite. Si nu se trezeste noaptea de foame. Adica n-am asociat trezirile ei nocturne cu foamea, nu-i mai dau noaptea lapte de la 5 luni, oricat s-a trezit, am gasit alte metode s-o linistesc, luat in brate, plimbat, cantat usor, mangaiat, alintat.
Iar in ultima vreme si-a micsorat si ea portiile, mananca vreo 200g la o masa, probabil e de la caldura si dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Oceanborn, felicitari pentru primii pasi ai lui Thomas Ce-mi place cand aud progrese asa de mari la cozonaceii nostri

Azi i-am servit la pranz peste facut la cuptor cu legume si orez (am facut mai mult saptamana trecuta si am pus la congelator in 2 borcanase) Pe diseara cred ca papam mamaliga cu branza si smantana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Eu calc tot...in afara de chiloti
Si sotul ma cearta ca-i calc fetei si hainutele de casa
A papat acum vreo 300 de gr de piure de cartofi, dovlecel si ardei cu piept de pui si patrunjel verde.As vrea si eu sa-i da mamaliguta cu branzica si iaurt...dar nu am facut niciodata Cand stateau finii sub noi, facea finuta...acu' de cand s-au mutat nu am mai papat..imm, ce pofta am.Dar cred ca o sa incerc sa fac..daca iese bine, daca nu, iarasi bine.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Pupici mamicute dragi!
Mirtha bine ai revenit! Ti-am dus lipsa si ma plangeam pe unde esti...deh, neuronul meu a uitat de concediul vostru. Ma bucur ca v-ati simtit bine si mi-au placut mult pozele! Pacat ca n-ai gasit conditiile pe care sperai, cunosc senzatia pe care o ai cand descoperi altceva...
Olivia, Iza drum bun fetelor! Sa va relaxati si sa va distrati! Si Iza fa gaura in buget si baga niste poze aici sa ne clatim si noi ochisorii..
Bertha greu cu sculatul asta la 6. Astazi, taman aici la mare unde ziceam ca dorm si eu macar pana la 7...s-a gasit sa se scoale la 6..si am stat sa-l pazesc sa nu-l scoale pe David si pe sotz sa se odihneasca ei barem. Suuuper comentariu cu cascatul.., am ras de numai!
Ginye felicitari pentru puiutul cuminte! Ma bucur mult ca nu e vorba de nici o boala contagioasa! Pup dulce puiul scump si mamica!

Noi inregistram o schimbare TOTALA in privinta activitatilor de pe plaja!. Daca la sfarsitul lui iunie, cand am mers la mare, Luca n-a fost incantat deloc de mare, a urlat la noi in brate cand am incercat sa-i bagam piciorul in apa si deja urla de cum ne apropiam putin de tarm...deci ne-am rezervat la piscinuta lui...si-n plus n-a agreeat deloc atingerea nisipului.....acum, suntem de 2 zile pe litoral si este in extaz! Chiuie, tipa, se bucura, trece manutele incantat prin nisip, il studiaza (spre fericirea mea, inca, n-a incercat sa-l guste)...si-n plus..ieri s-a ridicat pe mine si am zis "hai sa mergem la tati in apa", l-am luat de manute...si dusi am fost! A mers pentru prima data o bucata lunga, sustinut de manute, pasea fericit prin nisip (nici nu frigea, ca era trecut de ora 18) si direct in apa ne-am oprit.
Astazi...mai fericit..a stat in poponet la marginea apei si s-a jucat in nisip, cu valurile lovind usor de spatele lui ( apa a fost foarte calma si destul de calda). A mers plin de curaj cu mine de manute pana i-a ajuns apa la piept, chiuind si razand, cu ochii la David si la tati!. O minune de copil! Bucuria lui pentru fiecare lucru aparent fara importanta pentru noi, ne incanta si ne insenineaza la toti ziua! Efectiv suntem muuult mai plini de veselie decat eram noi de obicei, cand suntem langa el...e imposibil sa nu zambesti cand il vezi, sa nu te apleci sa-l pupi putin ca sa-i simti mirosul, obrajorii fini si atingerea delicata a manutelor lui catifelate. Ii multumim zilnic lui Dumnezeu ca ne-a mai dat o data sansa de a o lua de la capat cu un suflet de om!

P.S.: mi-am adus aminte de un lucru mai putin placut....am facut 6 ore de la Bucuresti la mare.....ca am plecat luni, de cand au bagat desteptii taxa de drum..si era coada de pe autostrada.....mergeam la pas.. Bine ca am copilasi cuminti care nu ne-au facut capul calendar..

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001)
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput