*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (68)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Lorena Elena de Hera25, Bianca Alexia de Miky-ea, Brianna Theodora de Flowers, Denis Stefan de Gabitza1977, Thomas de Oceanborn, Eva de Madutz.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stewie

Pupici la mamici si pupicei la cozonacei
Am ajuns si noi in Ro... iuhuuuu...insa cred ca am venit cu ploaia...sper sa nu tina...Thea insa pare ok, doarme de rupe de cand a venit si vad ca s-a adaptat la fus din prima noapte

De asemenea...baby wipes exista si fara super parfum in ele? Am luat unele de la Pampers si cam miros.

Si ar mai fi..sampon.. habar n-am de care..am inteles din discutii mai echi ca Mustella ar fi bun dar de care???? Ca sunt 10 feluri de spume de baie si geluri de dush...

Bine ati venit!

Ai putea incerca gama Nivea, atat pentru sampon, cat si baby wipes. Din cate am citit nu au parabeni. Si nici super parfum.

mami de Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

cum sa ma tund?
primele 2 pica, prima e cum eram tunsa-n liceu, a doua aprox cum sunt acum.

help?

imi pica paru-n draci, n-am timp si chef sa stau un ceas sa-l usuc.... deci ceva rapid de aranjat imi trebuie. de felul lui, are un pic un pic de natural, dar numai chiar un pic. deci drept daca-l vreau, trebuie placa.

Edit: babyzapi cu multumirile de rigoare pt site

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

cum sa ma tund?

help?

Mie imi plac pozele nr. 5 si 7.

mami de Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

cum sa ma tund?

Cami, mie-mi place cum ti-ar sta cu 4, 7 si 8, doar ca toate necesita placa (sau perie) daca ai putin natural.
Si eu mi-am sunat coafeza insa e in concediu pana-n 17 si nu mai am rabdareeeee si vreau scuuuuurt. Ieri am vazut o tipa tunsa periutza, l-am intrebat pe I. cum i se pare, a zis `sa nu cumva sa te tunzi asa`, in timp ce alataieri imi spunea `tu esti o femeie frumoasa, iti sta bine oricum`

Alra, tu cum te mai descurci cu peria rotativa? Merge?

Nu m-as tunde chiar periutza, c-atunci nu mai pot folosi deloc peria...si la cat mi-am dorit-o.... ceva mai de vreo 7-8 cm.

Olivia, Iza, ati ajuns cu bine?

Cami, mai pui te rog o data site-ul? Sa-ncerc si eu freze...de gatit am gatit in draci pana mai nainte, au venit si rusii, I. a scos-o p zibe la aer....deci am timp. A, Ginye, si-am bagat si-o juma de ciucalata neagra in cinstea ta.

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

ui dont nid nou egiucheisan....

edit: se vede? sau merge netul meu aiurea? pun si link-ul ca e prea tare http://fulgerica.com/2009/08/05/ui-dont-nid-no-egiucheisan/

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

www.taaz.com

Citat:
citat din mesajul lui anca_27
Cami, mai pui te rog o data site-ul? Sa-ncerc si eu freze...de gatit am gatit in draci pana mai nainte, au venit si rusii, I. a scos-o p zibe la aer....deci am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Cami, mie-mi place 2 si 7....oricum, vad ca nr. 7 place tuturor
Oricare ai alege-o, daca ai putin natural, ai nevoie sa-l aranjezi, nu neaparat cu placa, ci macar cu perie. Si eu am natural si sunt tunsa un bob lung si il aranjez cu perie daca-l vreau intins. Daca-l vreau super intins bag si placa la final.
Acuma sunt creatza ca o oaie Am fost dimineata la coafor si m-a apucat dorul de par cret asa ca am stat la casca cu bigudiuri mici ca sa-mi stea maine frumos, ca mergem la un party

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Camelia, eu votez 4 sau 8

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

fluturasha, anca, laura, bravegirl multumesc, fetelor, ca v-ati uitat pe link si mi-ati zis parerea voastra.
Mie imi trage cu ochiul nr.5 ca pare usor de uscat si aranjat (asa cu mana, eventual o perie rotunda clasica)... nu neaparat pentru cum imi sta... da' nu-s deloc decisa. Lu' al meu, ii plac 2 si 5 .

Io de fapt vreau par lung, da' sa nu-mi ia un ceas sa-l usuc/aranjez ca m-am saturat. plus ca de 9 luni sunt tot cu el in coada de cal, deci mare scofala ca-i lung nu-i.

anca ai reusit sa-ti incerci si tu ceva freze? baga poze

Mergi la inceput