Burtici fericite de septembrie-octombrie (127)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

noapte buna fetelor!

eu ...cucuvea ... ca de obicei..

Mimika - sa-ti traiasca baietii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!

Am vazut pozele de la gratarul Tequilei - ma bucur fetelor ca v-ati simtit bine; eram convinsa ca o veti face dar imi pare rau ca am vazut doar atatea burticutze in jurul mesei

si eu m-am cinstit azi cu pizza si prajitura ... asa ca doar a zis d-na dr ca tb sa tin regim ... fara grasimi, fara dulciuri ... fara sare

va pe toate

daciana

32+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

bun
am venit de afara
am vazut dovleceii mimikai, sunt super dragutii de ei.cred ca habar n-aveau ce se intampla in jurul lor. sa-ti traiasca, mimika si sa pape bine.
ce bine va statea la gratarele mai fetelor, pacat ca n-ati fost mai multe. eu v-am spus ca mi-e ciuda pe voi, ca veneam si eu acolo.
daciana, ca sa ma alint si eu cu ceva azi am bagat niste super prajituri si eu din acelasi motiv, ca a zis doctorul ca m-am ingrasat prea mult si sa am grija ce mananc. deci bag de zor paine si chestii de care n-am voie.
acum ma duc la culcare linistita, ca am citit tot ce ati scris pe aici si ca am aflat cum e mimika.
ne vedem maine.

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput

sa vad daca-mi mai aduc aminte ce mai vroiam sa zic ...

Aida - eu nu as fi indraznit sa te intreb despre Emma mai multe decat spui tu de una singura; nush de ce dar cand ai zis ca a apucat sa afle ca va avea un fratior si pe ultima suta de metri chiar si l-a dorit, parca ceva in mine s-a impacat cu situatia prin care ai trecut ; iar apropo de echilibrul care exista si in care nu e prea bine sa tot intervii - cam asta ar fi si filosofia vietii mele, dar nush daca nu cumva ne amagim; in alta ordine de idei - toate bancurile pe care ni le scrii, le citesc si sotului si le gustam pe toate ;

raluk16 - n-am vazut pana acum o persoana mai indarjita si mai consecventa in principii si stil de viata decat tine - ca sa intelegi limita mea legata de a gati sanatos a fost orez brun si paine cu tarate, timp de cateva luni - dupa care am renuntat pt ca am vazut ca eram din ce in ce mai preocupata de celelalte aspecte ale alimentatiei si mi s-a facut frica sa n-o iau razna de tot (in jurul meu nu au fost oameni cu preocupari cat de cat similare); in privinta lipsei carnii din alimentatie - subscriu motivului - am fost vegetariana ceva mai bine de 10 ani si sper ca odata voi reveni si asa voi ramane cat timp imi va fi dat sa traiesc;

Selen - sa te tina leaganul din curte 100 de ani, sa te bucuri de verdeata si racoarea din curte alaturi de sot, fetitza si de ce nu si fratiorii ei

daci

32+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Salutare in miez de noapte

Anco,ti-am salvat si eu nr. O sa-ti dau sms de cum imi revin dupa operatie. Poate ne nimerim amandoua in spital in acelasi timp (si of course ca n-o sa avem timp de recuperat,asa ca poate dam de stire una despre alta). Lasand gluma la o parte,Doamne ajuta ca tu sa fii atunci tot 3 in 1

Am vazut si eu pozele...fff frumoase,se vede ca v-ati simtit ff bine.
E funny sa vezi atatea gravidoase infulecand de zorsi care mai de care stand mai pe spate sa nu inghesuie bebelu/bebeii

Am vazut si proaspetii dovlecei...de-a dreptul

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 35+, cu -Razvan

_

AMR - 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Roxxy - La multi ani! scuze de "mica" intarziere

Lutoniana - azi ai dat bir cu fugitii mai devreme ; la tine apreciez faptul ca mereu ai cate o vorba buna pt fiecare din noi ;

Iulika - optimismul tau imi aminteste oarecum de mine (intr-o varianta un pic mai tanara ) si impreuna cu umorul din dotare ma insufletzeste de fiecare data ;

fetelor, tuturor va multumesc pentru ca sunteti atat de deschise (referitor la subliectele abordate); de nenumarate ori mi-am regasit linistea constatand ca nu sunt singura care trece printr-o situatie sau alta ;

eu nu sunt chiar atat de comunicativa, poate in ultimii ani m-am mai insingurat, dar am vrut sa stiti ca tzin aproape de voi si sunt alaturi de voi;

daciana

32+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

128 proaspat vopsit
e gata de mazgalit

Aida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

dragelor eu foarte rau ma simt din cauza la niste arsuri idioate si am niste dureri de cap groaznice , nu pot sa stau in nici un fel ma duc la culcare poate adorm

... am scris asta aici ca sa avem un cap nou cu bucurii

va si somn usor dragelor

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Dar cred ca m-am exprimat asa pentru ca Doro spunea ca bebe al ei e "angajat pentru nastere" de la 6 luni si ceva. Si am vrut doar sa imi exprim "varsta" in stilul spus de ea. Ca ea spunea ca de la 6 luni si ceva e cu capul in jos si ca e de rau . Tocmai dupa ce ma bucuram ca e intors al meu cu capul in jos, nu mai stiu ce sa inteleg

28+

Raluk, daca bb e cu capul in jos si "angajat pt nastere" nu inseamna ca vei naste inainte de termen! Lisa a fost asa de la 26 sapt! Statea pe col si dadea cu capul de credeam ca o scap. Aveam momente cand efectiv simteam ca iese . Cu toate astea, colul meu a rezistat eroic, atat de eroic, incat nici macar oxitocina perfuzii nu l-a convins sa se deschida mai mult de 1.2cm in 15h!!!

Si acum bb e cu capul in jos, tot asa ma pocneste in col, de simt ca scap pe mine , Nu stiu cum o sa fie tura asta, dar medicul mi-a zis "sa nu imi tin respiratia ca iese mai devreme".

Acum mi-au picat fisele sa iti spun ca suntem asa apropiate ca termen!!! Eu am acum 29s4z .

Ma duc sa fac o supa!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Info alimente sanatoase, retete pt intarcare bb etc:www.wholesomebabyfood.com/index.htm" target="_blank">Wholesome Baby Foods

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput