Burtici fericite de septembrie-octombrie (127)
Raspunsuri - Pagina 20
daciana.ilie spune:
noapte buna fetelor!
eu ...cucuvea ... ca de obicei.. ![]()
Mimika - sa-ti traiasca baietii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!
Am vazut pozele de la gratarul Tequilei - ma bucur fetelor ca v-ati simtit bine; eram convinsa ca o veti face dar imi pare rau ca am vazut doar atatea burticutze in jurul mesei ![]()
si eu m-am cinstit azi cu pizza si prajitura ... asa ca doar a zis d-na dr ca tb sa tin regim ... fara grasimi, fara dulciuri ... fara sare ![]()
va
pe toate
daciana
32+ Darius Alexandru
anco spune:
bun
am venit de afara
am vazut dovleceii mimikai, sunt super dragutii de ei.cred ca habar n-aveau ce se intampla in jurul lor. sa-ti traiasca, mimika si sa pape bine.
ce bine va statea la gratarele mai fetelor, pacat ca n-ati fost mai multe. eu v-am spus ca mi-e ciuda pe voi, ca veneam si eu acolo.
daciana, ca sa ma alint si eu cu ceva azi am bagat niste super prajituri 

si eu din acelasi motiv, ca a zis doctorul ca m-am ingrasat prea mult si sa am grija ce mananc. deci bag de zor paine si chestii de care n-am voie.![]()
acum ma duc la culcare linistita, ca am citit tot ce ati scris pe aici si ca am aflat cum e mimika.
ne vedem maine.

anco
33+
???? si 
poze
daciana.ilie spune:
sa vad daca-mi mai aduc aminte ce mai vroiam sa zic ...
Aida - eu nu as fi indraznit sa te intreb despre Emma mai multe decat spui tu de una singura; nush de ce dar cand ai zis ca a apucat sa afle ca va avea un fratior si pe ultima suta de metri chiar si l-a dorit, parca ceva in mine s-a impacat cu situatia prin care ai trecut
; iar apropo de echilibrul care exista si in care nu e prea bine sa tot intervii - cam asta ar fi si filosofia vietii mele, dar nush daca nu cumva ne amagim; in alta ordine de idei - toate bancurile pe care ni le scrii, le citesc si sotului si le gustam pe toate
;
raluk16 - n-am vazut pana acum o persoana mai indarjita si mai consecventa in principii si stil de viata decat tine
- ca sa intelegi limita mea legata de a gati sanatos a fost orez brun si paine cu tarate, timp de cateva luni - dupa care am renuntat pt ca am vazut ca eram din ce in ce mai preocupata de celelalte aspecte ale alimentatiei si mi s-a facut frica sa n-o iau razna de tot (in jurul meu nu au fost oameni cu preocupari cat de cat similare); in privinta lipsei carnii din alimentatie - subscriu motivului - am fost vegetariana ceva mai bine de 10 ani si sper ca odata voi reveni si asa voi ramane cat timp imi va fi dat sa traiesc;
Selen - sa te tina leaganul din curte 100 de ani, sa te bucuri de verdeata si racoarea din curte alaturi de sot, fetitza si de ce nu si fratiorii ei ![]()
daci
32+ Darius Alexandru
mary_07 spune:
Salutare in miez de noapte![]()
Anco,ti-am salvat si eu nr
. O sa-ti dau sms de cum imi revin dupa operatie
. Poate ne nimerim amandoua in spital in acelasi timp (si of course ca n-o sa avem timp de recuperat,asa ca poate dam de stire una despre alta
). Lasand gluma la o parte,Doamne ajuta ca tu sa fii atunci tot 3 in 1
Am vazut si eu pozele...fff frumoase,se vede ca v-ati simtit ff bine.
E funny sa vezi atatea gravidoase infulecand de zor
si care mai de care stand mai pe spate sa nu inghesuie bebelu/bebeii
Am vazut si proaspetii dovlecei...de-a dreptul 

My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
35+, cu
-Razvan
_
AMR - 3 saptamani!!!

daciana.ilie spune:
Roxxy - La multi ani! scuze de "mica" intarziere
Lutoniana - azi ai dat bir cu fugitii mai devreme
; la tine apreciez faptul ca mereu ai cate o vorba buna pt fiecare din noi
;
Iulika - optimismul tau imi aminteste oarecum de mine (intr-o varianta un pic mai tanara
) si impreuna cu umorul din dotare ma insufletzeste de fiecare data
;
fetelor, tuturor va multumesc pentru ca sunteti atat de deschise (referitor la subliectele abordate); de nenumarate ori mi-am regasit linistea constatand ca nu sunt singura care trece printr-o situatie sau alta
;
eu nu sunt chiar atat de comunicativa, poate in ultimii ani m-am mai insingurat, dar am vrut sa stiti ca tzin aproape de voi si sunt alaturi de voi; 
daciana
32+ Darius Alexandru
aidaciolac spune:
dragelor eu foarte rau ma simt din cauza la niste arsuri idioate si am niste dureri de cap groaznice , nu pot sa stau in nici un fel
ma duc la culcare poate adorm
... am scris asta aici ca sa avem un cap nou cu bucurii ![]()
va
si somn usor dragelor
Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Dar cred ca m-am exprimat asa pentru ca Doro spunea ca bebe al ei e "angajat pentru nastere" de la 6 luni si ceva. Si am vrut doar sa imi exprim "varsta" in stilul spus de ea. Ca ea spunea ca de la 6 luni si ceva e cu capul in jos si ca e de rau ![]() 28+ ![]() |
Raluk, daca bb e cu capul in jos si "angajat pt nastere" nu inseamna ca vei naste inainte de termen! Lisa a fost asa de la 26 sapt! Statea pe col si dadea cu capul de credeam ca o scap. Aveam momente cand efectiv simteam ca iese
. Cu toate astea, colul meu a rezistat eroic, atat de eroic, incat nici macar oxitocina perfuzii nu l-a convins sa se deschida mai mult de 1.2cm in 15h!!!Si acum bb e cu capul in jos, tot asa ma pocneste in col, de simt ca scap pe mine
Acum mi-au picat fisele sa iti spun ca suntem asa apropiate ca termen!!! Eu am acum 29s4z
Ma duc sa fac o supa!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Info alimente sanatoase, retete pt intarcare bb etc:www.wholesomebabyfood.com/index.htm" target="_blank">Wholesome Baby Foods
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009