Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (164)
Raspunsuri - Pagina 8
300 spune:
Laureta acum imi dau seama ca de fapt stiam unde plecati ca ai spus mai demult, dar uite ca n-amm mai facut legatura.
Fete eu imi propusesem we asta odihna si tratament si mers prin oras ... am bucatarit si am stat cu bebe. Cum vine asta?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
claudinna spune:
pai Ramo, te-ai plimbat prin bucatarie si te-ai "tratat" cu Anduta...sau: te-ai "tratat" prin bucatarie si te-ai odihnit cu Andutza...
sanatoasa sa fii!
laureta, intrebari de genul asta imi pun si eu...
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
alexa si mami spune:
Lau, sa aveti drum bun, distractie super si sa va intoarceti cu bine. Un DVD portabil pt masina i-ar capta atentia Biancai? Si la noi tot anul '99 a fost "fatal"![]()
alexa, cipri si mami
anamona spune:
300 de ce spui ca din cauza carentelor alimentare se sperie copilul la zgomote?
si Thea tresare la multe zgomote cel mai des la latratul cainelui desi ar fi trebuit sa fie obsinuita cu el inca de cand era la mine in burtica....
Claudinna 
anamona spune:
Kristin super tare linkul :) merci
e foarte edificator in toate tipurile de protectii.
nikolici spune:
Ciao fete, sau ciau cum se zice in Banat
Am ajuns acasa si noi pe 5, 35 grade imi arata masina....cam cald, asa ca dup ce am urcat cu bagaje in casa ne-am dat seama ca nu este de stat si ne-am carat in parc, si am ajuns in IOR, m-am chiombit sa zaresc una dintre voi...none cunoscute.
PS. Nici o viespe, nici un sobolan in casa dupa 1 luna, doar praf!!!Ma declar multumita, am un sotz simpatic![]()
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
laureta cand am fost noi in BG, drumul nu era in constructii niciunde...poate intre timp s-au pus capatzanarii pe treaba ![]()
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
ratonelu spune:
neata
am avut tren la 5! ce atata somn!
sunt odihnita!
in rest, raportez acelasi copil chirait si urlator(
de fapt, si mai si..pe zi ce trece)....si milog sa-l iei numai in brate...si fara dinti!
nika interesant![]()
ratonelu spune:
toata lumea..ce va pasa.
nikolici, in sfarsit! ati umblat destul...
mai stati si p-acas'!
roxule, sa va fie de bine, la multi ani fericiti!(si ori ne spui pan'la cap, ori nu!...asta ref la surpriza...
)
ram, ce soacra, pe cuv, super femeie!
ma bucur c-ai hot sa mai stai acasa cu Anda, cred c-ai luat decizia potrivita!
(apropo de decizii in domeniul asta...sa ma bucur c-o sa fiu disponibilizata...si-o sa stau acasa cu Sasha ..si-o sa-l pun pe sot sa-si caute de lucru?
e fu' deja disponibilizat!)
sanziana
bafta multa!
eu vineri intru in concediu!!!!!

2saptamani cu baietel!
bitza2008 spune:
Neatza!
Hai,poftiti la cafea!
Ratonelule deja pe baricade?
Babytza ar fi super sa ne vedem!Unde mergeti si cand?
Noi tot in 99 ne-am "lipit"...
Laureta
O zi si o saptamana superba tuturor!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL