Neatza!!!
pt toata lumea si
desi Luminita nu mai bea!
Ratonelule de la 6 is treaza!La noi noaptea a inceput mai devreme...a fost furtuna si s-a luat curentu'
ne-am culcat nespalati eu si sotul.![]()
Anamona,Ada,Khristin multumesc de sfaturi!!Am bagat la cap!

Khristin impresionante locuri,superbe poze!Ce senzatie ai cand misuna pe langa tine toate animalele alea?Mmmm,ce mi-ar place!
Babymom felicitari!Ma bucur c-a trecut furtuna.
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
Buna fetelor!
Babymom bine ai revenit. Ma bucur ca s au rezolvat din probleme.
Lidia imi pare rau sa aud vesti proaste despre Iza. Sper sa nu fie nimic grav. Eu mi o amintesc de cand am vazut o ca era mai mare ca Mihai, desi fetita si mai mica ca varsta.
Nerantula sper sa te distrezi la mare. Este frumos si apa calda. Sa doarma Gruia cat mai mult.
Anca se scoala des si papa sau se vaita de la dintisori?
Paula coastele evazate sunt de la cresterea accelerata (daca bineinteles nu are rahitism). ce pastile homeopate v a dat?
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Pentru sondaj: noi ne am cunoscut pe 6 dec 1993; ne am luat pe 15 iul 2006, si abia anul trecut am reusit un bb. Daca stau si ma gandesc pe amandoi baietii mei i a adus mos Nicolae (am ramas insarcinata undeva intre 6-20 dec).
Si noi i am luat sange din mana copilului, din vena exterioara de la incheietura maninii; noua dr ne a spus ca cea din deget doare mai mult in timp, pt ca acolo sunt terminatiile nervoase.
Se mai vorbea de fier: noi luam 2 doze de cate 10 pic. Profilactic ne daduse 5 pic, dar cum nu am luat, acum ma lupt cu mai multe.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)