Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (164)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

Lidia, imi pare rau , va doresc multa sanatate!
rox, voua nu va fura nimeni noaptea, nu?eram precisa.
Alexa, am si io o intrebare: te-am nasit si nu-mi mai amintesc? pe 7.07.07...am fost nasa.
Khristin, super poze..dar nu va era frica?
Paula-Laura, vazut poze frumoase
anis, io uitasem ca voi sunteti o echipa de fete..asa mare! superrr
piersicuta, felicitari pt mama!
in leg cu sotii...noi avem cutremure o data pe sapt.nu inteleg de ce orice cearta ajunge la...ce mi-ai facut acum 2sapt, 3zile,5ani(n-avem 5 cu totu' ) si cu...despartire, viata grea,,,,aoleooo, cate victime colaterale!
de exemplu, si sora-mea are cutremure la fel de dese...dar ei niciodata nu se"despart".
sa inteleg ca noi....suntem mai prosti de gura-tata veta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata gagics.

Carla a revenit la vechiul program cu trezirea la 6 . Nu stiu cand se odihneste copilul asta, pe cuvantul meu. Adoarme la 10 seara, are minim 5 reprize de treziri peste noapte si se trezeste la 6. Ieri a dormit 30 de minute peste zi . Si e atat de maraita

Incisivul lateral stanga se incapataneaza sa iasa, din experienta celorlati dinti am observat ca cei de pe partea stanga sunt groaznici de durerosi. Anyway, astept cu rabdarea intinsa la maxim sa revina la normal.

Alte vesti - bea din canita cu pai, inca de saptamana trecuta. A intors-o pe toate partile vreo 3 zile fara sa stie ce sa faca cu ea si in final a descoperit . Bea si din cea cu cioc de la Avent dar prefera clar paiul sau bibe . Si nu bea decat apa, suc sau ceai nu serveste.

La Carla mazarea a fost un dezastru, nu din cauza gustului ci din cauza texturii. Oricat am blenduit-o tot n-a iesit un piure fin ca si cel de cartofi asa ca n-a avut succes. Am sa incerc in combinatie cu cartof.

Lidia, imi pare atat de rau pentru puiul mic, multa sanatate va doresc

Babymom, ma bucur ca ati trecut peste criza

Kristin, sunt bestiale pozele de la safari. Eu sunt innebunita dupa chestii de genul acesta

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

klemi, super ...al 2-lea dintoc! (zisei io, printre dinti )
iar in leg cu simtpomele, ieri a mancat bine...deci i-a trecut! si dintii la fel....
lumi, super pe role! cred eu....desi eu nu stiu cu role, nu cu patine, nu cu bicicleta...de dinti ce sa mai zic,felicitari! (zic io tot printre dinti )
babymom,ma bucur c-ai revenit.
nerantulaaaaaaaaa........noi venim la mare sambata! dar in jupiter....poate ajungem si prin mamaia , ca sa ne vedem! dar dum, eventual, samb pana ne cazam etc....
anca,nervi de otel.rabdare.(sunt tare la sfaturi ca in rest ...de dim vroiam sa-l dau "de suflet" )

Mergi la inceput

eu nu gasesc poza cu karina in ie!
am vazut-o pe "gaza in ie"si pe mamica Laura
Piolica, Cristina
bitza, te-ai trezit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Neatza.Lidia e tare greu cu bebicii la analize,te inteleg ultima data cand i l-eam facut am refuzat sa ii ia din vena i-a luat din degetel(si a stat cuminte)nici nu a simtit,dar acum depinde si de ce analize se fac si de cate...sper din toata inima sa iasa bine analizele si nu te mai gandi la ce e mai rau ne tii la curent...

Poze.Luca la plaja

Mergi la inceput

c.valy, bravo tie! nu erai aici acum cateva luni cand pov cum a fost mare meci la spital ca lui sasha i-au luat din vena...capului. imi vine sa plang cand imi amintesc. de atunci, tai in carne vie....de cate ori ma duc la doct.
ram.( sa stii ca o sa intru in co si sigur iti facem o vizita in cartier)
deci, samb plecam la mare....in afara de nerantula....altcineva?
(aaaaa...ea cred ca nu vede mesj meu c-a plecat dejaaaaa

Mergi la inceput

, m-ai suparat! chiar nu minteam....drept pedeapsa, nu-l mai votez pe atarnache azi!

Mergi la inceput

Carla am patito si eu sicu asistenta l-am avut putin racit si sa-i puna o branula de 6 ori l-a intepat ca nu ii gaseau vena si era asa de mic avea doar 3luniteam facut sou mai era si la mine in brate sa il tin ca la urgenta nu aveau decat o asistenta,pana la urma i-au prins o venisoara la picior(care la 2 zile sa spart)..asa ca am declarat razboi asistentelor mai bine ma duc la particular ca acolo dai banul si se poarta bine si te asculta ce ai de zis

Poze.Luca la plaja

Mergi la inceput

da....si eu am declarat razboi!
laureta, parca tu ziceai sa trimiti bagaj la mare....eu as putea sa-ti iau dar ...nu f mare...adik eventual o geanta- noi o sa avem carut, patut, bagaje etc....si nu am loc prea mult...adik scaun sau ce vroiai tu sa trimiti.daca te pot ajuta, cu mare placere.

Mergi la inceput

Am o prietena care a trecut fata la diversificare de la 5 luni nu a avut piept,de atunci ii da crenvusti,branza topita,almete,branzica de casa(la cutie)si multe,multe altele toate din comert,i-am dat si eu doar almete de 2 ori(amestecat cu galbenus de ou) si i-a placut cat de rau le fac aceste produse?

Poze.Luca la plaja

Mergi la inceput