praga
Mergem 4 zile la Praga.Am gasit o oferta la niste hoteluri de 4 stele,foarte atragatoare ,insa as vrea un sfat avizat ,de la persoane care cunosc zona.Ma oprisem la un hotel Raffaello si la unul Park Inn Hotel .Problema e ca 2 persoane trebuuie sa ajunga la o conferinta la hotelul Mariott.Am studiat pe booking.com si aceste oferte sint foarte bune, pentru ca nu mai returneaza banii.Dar noi fiind hotariti sa mergem nu m-ar deranja.Adica n-am vrea ca tot ce e de vazut sa fie la distanta mare de hotel.Linga Mariott am gasit unul de 3 stele dar care ,culmea e mai scump decit astea de 4 stele.Banui ca pozitia fiind mai buna ,il face mai atragator.
Ideea e ca persoanele care merg la confeinta sa nu bata km aiurea si noi turistii, sa fim departe de zona de vizitat,care e orasul vechi,presupun.Am vazut ca aceste hoteluri au si parcare ,lucru care iarasi este un atu.Astept cu interes detalii.
Raspunsuri
mihaela_s spune:
Noi am fost la sf de iunie la Praga, am stat to la un hotel de 4 stele ieftin de tot...insa tot asa, am fost departe de oras...dezavantaj pe care noi nu l-am simtit pentru ca am stat numai o dupamasa. Am mers cu masina de la hotel in oras, am stat in oras vreo 5 ore si am plecat inapoi la hotel. Conditiile la hotel au fost bune, mancarea buna la mic dejun, insa nu ca la 4 stele...cam ca la 3 in alte locuri. Insa si-a meritat banii.
Distractie placuta orice ai alege.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dulcetica spune:
Eu ma feream de plecatul cu masina de la hotel ,sa ne invirtim dupa o parcare,sa ne pierdem prin trafic,sa mai platim si alte parcari prin oras dupa ce dam la hotel 18E pe zi.Totusi era simplu cu parcarea in oras?Cit costa parcarea pe ora?Ma gindeam mai mult sa luam taxiul sau metroul, daca e nevoie.
Hotelurile care le-am ales eu sint la limita cu orasul vechi.Cel putin asa mi se pare mie pe harta,dar n-as vrea sa ma pacalesc facind aprecieri gresite.
buli spune:
pe google earth daca dai cautare de traseu intre doua puncte (adrese) iti arata atit traseul cit si distanta si durata in care se parcurge pe jos, cu masina sau cu autobuzul.
eu am nimerit obtiunea asta absolut din intimplare
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
mihaela_s spune:
Sincer, nu mai stiu cat a costat parcarea, a fost un fleac avand in vedere ca pana pe la ora 18 e cu plata parca, noi am platit vreo 3 ore. Hotelul unde am stat noi avea parcarea gratis, erau si mijloace de transport pana in centrul vechi, daca te intereseaza si nu ai facut inca rezervare, uite www.booking.com/hotel/cz/step.html?aid=311088 label=hotel-77359-cz-qlj9_UlSr4xQTSu0oBM8sAS870816963 ws=&gclid=CLyjmoeGhZwCFYMw3godLVTa-w" target="_blank">aici. Au niste preturi incredibile, nici la Etap nu stai cu asa pret...si e hotel fain.
Calatorie placuta!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie