Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (68)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

LAURA G mi-am mai revenit un pik ma duk sa mai fac ceva treaba si imi va trece ma duk sa fac mancare si sa dau cu aspiratorul si sa strang lenjeria de pat ca a imprastiat-o Andrei prin toata camera si sa fac curat in baie
sunt un pik suparat ca sokrumiua nu il intereseaza delok de munka mea se spala pe maini si stropeste peste tot numai murdarie se crede la tara la el si eu fraiera de mine tre sa stau sa curat toaleta cred ca nu a auzit de asa ceva "ca se mai si sterge daca se murdareste"tot eu tre sa fac barbatamiu se spala pe picioare si se sterge cu prosopul de maini si fata.si tot asa bine ca macar el are bunul simt sa repare gresealasi isi cere scuze ca stie cat e de greu pt mine.si cam asa trece timpul la mine
mai am un pik si pleaca sokrul si ma baog o sapt in curatenie generala si nu mai am treaba dupa aia.

25+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna dimineata,fetele! Haideti la o cafeluta!!

Profit de ocazie ca e Richard la cumparaturi ( azi gateste el!), si va scriu putin, ca pe urma nu voi mai avea timp....

Cristinam, multumesc foarte mult, iubita, abia astept sa-ti vad pozele!!!

Shtephy, multumesc frumos!

Simina_kin, felicitari pt grasunica...deci a mea nu e singura mai grasuta!!! Felicitari pt. vestile bune, sa fiti amandoua sanatoase in continuare si sa vii intotdeauna numai cu vesti bune!

Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Astazi schimbam semnatura!

25 saptamani

Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Cred ca sunt singura pe aici....

Lumi 25+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Buna dimineata,burtici!..iar sunt matinala ,datorita "piticului'"...Mi-a dat desteptarea
Va doresc un w-e minunat!

miany
25+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Laviniablaga bine ai venit la noi! Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos! Asa cum au zis si fetele ,scrie repede 10-12 mesaje sa scapi de moderare..orice..
Simina felicitari pt "falcute"! Sa fie sanatoasa si sa creasca frumos in continuare pana la 40 saptamani!!
Lumi felicitari si tie pt.schimbarea saptamanii ! Doamne-ajuta sa ajungi cu bine pana la 40! Ai grija de voi!

miany
25+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Roxyaly

La multi ani sanatosi si fericiti scumpa mea, nastere usoara si bebic sanatos!
Multumesc muuuuuuuult de tot pentru telefonul de ieri...acum am memorat numarul...sigur o sa te dun sa iesim in oras la un suc si-un papanas ceva...

Eu incerc sa fiu pozitiva, stiu foarte bine ca un copilas nascut la 28 saptamani intr-un centru unde i se pot acorda primele ajutoare, aparatura buna si medici la fel, are toate sansele sa fie foarte bine.
Flavius este puternic, imi dau seama si dupa loviturile primite de la el...o sa merg la Tg Mures, stiu sigur ca voi ajunge macar la 7 luni...si eu sunt nascuta la 7 luni, asa ca nu-i bai....la Tg Mures va fi chiar bine, altfel sunt medicii de acolo...
Incerc sa ma linistesc, sa ma bucur de saptamanile astea putine care au mai ramas pana ne "vedem"....
Din Bucuresti i-am cumparat foarte multe hainute...si azi merg sa-i mai cumpar...merg sa-i cumpar si lustra (am eu in cap una frumoasa...un avion foarte frumos colorat)...si cred ca perdeaua si draperia de la el din camera...

Un we placut tuturor...si multumesc mult pentru cuvintele frumoase...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

25+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Camy ma bucur ca esti optimista..asa si trebuie ..sa gandesti pozitiv si ai sa vezi ca totul se va rezolva cu bine.Mult succes la Tg-Mures!

miany
25+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neata fetele, am putin tim de dimineata

Lavinia - welcome, sarcina usoara
Ramonik - frumoasa burtica ta in crestere
Dienutze - la mine s-a potrivit cu calendarul chinezesc si mai am 3 cunostinte cel putin la care s-a potrivit
Simina - sa-ti traiasca mandretea de fetita sa fiti sanatoase amandoua
Simonette, Stephy, Lumi - pana la 40 inainte cu voiosie si sanatate maxima
Camy - ma bucur ca ai intrat sa citesti mesajele noastre, pup u

Eu aseara am avut parte de o mega surpriza, trebuia sa merg cu sotul si cu nasa dupa haine de bebe CICA, dar am ajuns la un studio foto unde imi pregatisera surpiza de ziua mea, sedia foto cu burtica si baiatul lui mama, imi doream tare mult. A fost foarte frumos am sa incarc poze.

23 Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

raluci b. ,asteptam cu nerabdare poze "profi"
Apropo de poze ,am mai adaugat si eu cateva mai recente pe cont..

miany
25+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput