Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 3
shtephy spune:
Camy eu NU CRED asa ceva.Copilul este perfect dezvoltat,ori o placenta gr 3 nu isi mai facea bine datoria.
Ma voi sa fie totul bine si te rog nu iti pierde speranta .
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 21+
shtephy spune:
Felicitari tuturor burticilor care au mai adaugat o saptamana,numai bine in continuare .
Eu nu inteleg ceva,parca s-a mai discutat dar tot nu am fost lamurita.
De ce Ionelamaria si Ramonika schimba impreuna saptamana cand au dpn-uri diferite.Eu stiu ca conteaza doar UM ,la eco tot timpul vor exista diferente.Si Ionela vad ca zice ca intrati in luna a sasea ,asta inseamna 23 saptamani(nu?), eu am DPN 5 dec si clar am abia 22...pe care le fac chiar acum de fapt ca deja e sambata.
Sper sa nu va suparati dar is mai grea de cap,mai ales la ora asta
Si daca tot ziceam ca schimb semnatura fac cinste cu ce vreti voi.Fac 22,mai raman 18 ,nu-s chiar multe ,dar trebuie sa fie si usoare.
edit
M-am prins ca luna a sasea incepe de la 22 si o zi dar tot nu sunt lamurita de ce schimbati voi semnaturile o data cand DPNul e diferit.
Sunt grea de cap,n-aveti ce-mi face...dar poate ma lamuriti.
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 22+
BoboMom spune:
Katyuscha, si eu sunt pe-aici, am intrat sa citesc ce s-a mai scris de cand am plecat de la serviciu. Hai te rog sa nu pici si tu in butoi! E normal sa mai avem stari de plans, doar suntem gravide! Acum ma duc la tv. Dupa ce stau toata ziua cu ochii in calculator la serviciu, nu-mi mai vine sa stau prea mult si acasa... Cum mai sunt bubitele lui Andrei?
Simonette
Laura 25+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
shtephy spune:
Buna Katy
E foarte adevarata povestioara ta .
Lasa tristetea ca poate e mai bine asa decat sa afli lucruri eronate.Oricum tin pumnii sa iti faca eco sa te linistesti.
_
shtephy spune:
Laura ma bucur ca esti bine si au disparut toate neplacerile.Tu pana in ce saptamana mergi la servici?Nu-mi spune ca pana nasti ca si mor...concediu de crestere bb nu,bani nu,macar in ultimele saptamani sper sa fii libera.
_
shtephy spune:
Laviniablaga bine ai venit printre noi!Daca scrii repede 12 mesaje despre orice te putem vedea in timp real.Sarcina usoara in continuare!
Lumi frumoase poze,frumoasa burtica!
Lidia eu stiu ca ne-ai dat cu ceva timp in urma o veste dureroasa fara prea multe detalii,dar daca din punct de vedere medical esti ok,nu mai sta pe ganduri,alunga toate relele din caputul tau si fa loc sperantei ca veti avea un bb sanatos si frumos.
Multi
Simonette ma bucur ca ai mai scris.Doamne dar pacatoasa mai e otita asta.Multa sanatate!
Ramonika bine ai revenit.E prima oara cand te vad in poze asa ca sunt incantata de cunostinta,esti foarte dulcica si burtica incepe sa creasca
Broscutza
_
Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Garner Katyuscha, si eu sunt pe-aici, am intrat sa citesc ce s-a mai scris de cand am plecat de la serviciu. Hai te rog sa nu pici si tu in butoi! E normal sa mai avem stari de plans, doar suntem gravide! Acum ma duc la tv. Dupa ce stau toata ziua cu ochii in calculator la serviciu, nu-mi mai vine sa stau prea mult si acasa... Cum mai sunt bubitele lui Andrei? Simonette Laura 25+ baby Nicholas James www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) |
bubitele lui andrei sunt ok vad ca ii mai trec e clar de la caldura
nu cad in butoi ci in fantana
25+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Katyuscha21 spune:
noapte buna
25+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
BoboMom spune:
Shtephy, merci. Eu as vrea sa mai lucrez pana la mijlocul lui octombrie, cand vine mama. Oricum cand termin cu serviciul asta termin de tot. Sotul meu zice sa mai rezist pana la sfarsitul lui august si dup-aia sa stau acasa, dar nu cred ca ne vom permite. Mai vedem. Daca vad ca nu ma mai simt in stare, nu ma mai duc. Bebe e cel mai important!
Katyuscha, ma bucur ca e mai bine Andrei! Nici in fantana n-ai voie!
Laura 25+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)