Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
irrinaa spune:
Pana la urma toate ne dorim ca bebeii nostri sa fie sanatosi, indiferent ca sunt fetite sau baietei.Eu, la prima sarcina, nu aveam preferinte, insa toti imi ziceau ca e baiat.In familia sotului existau deja 4 nepoate si niciun baiat, asa ca eu trebuia sa am, musai, baiat.Atat de mult mi-a intrat asta in cap incat, atunci cand am aflat ca va fi fetita, prima mea reactie a fost de dezamagire.Apoi m-am simtit vinovata pentru reactia mea.Imi iubesc fetita si am iubit-o din prima secunda, n-am regretat nicio clipa ca nu a fost baiat.Acum, insarcinata cu al doilea copil, multi m-au intrebat:ce vrei, baiat,nu?am zis ca nu conteaza, sa fim sanatosi, asta e important! E adevarat ca acum, m-am gandit si eu la un baietel, sa fie pereche, dar si daca e fetita e tot minunat.acum dr mi-a zis ca pare sa fie baiat, dar sigur, sigur vom afla pe 8 septembrie la eco. Asa ca pana atunci e tot surpriza.Deja il iubesc de nu mai pot, iar Viviana, fetita mea, abia asteapta sa se nasca bebe. Vrea sa ma ajute, sa il invete sa vorbeasca, sa mearga, imi pupa mereu burtica(nu uita niciodata sa il pupe la culcare, de noapte buna).
Eh...sper ca nu v-am plictisit.
larisel week-end placut la tara.
tuturor burticilor week-end placut si linistit.
pupici
Irina
17+ si Viviana(30.09.2004)
alicredo spune:
irrinaa nu ne-ai plictisit deloc.ai f f f f mare dreptate in legatura cu sexul bebeilor.puuup
mi-ai dat si mie de gandit si parca acum chiar nu mai are asa de mare importanta ce o sa fie, numai sanatos sa fie!
16+
lalitica2000 spune:
larisel, asa este, cel mai important este ca bebeii nostri sa fie sanatosi. Pana la urma nu conteaza sexul, ii vom iubii la fel de mult. Week-end fain si odihnitor!!!
alexia, asa sper si eu sa aflu atunci!
Lali
12+
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ionela_28![]() D.N.1981 D.P.N 12-18 ianuarie( asa mi s-a spus la eco |
cam deoadata cu mine...................

Poze
Bea
16+ cu
Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Beatrice1982 spune:
si noi suntem bine
voi ce mai faceti?
cum trece timpul imediat ajungem la jumatate............
larisel cum sunteti?
cand mergi la echo????????????
ionela bine ai venit...............
Poze
Bea
16+ cu
Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
simonette spune:
Hallo!!!
Sa stiti ca v-am citit in fiecare zi si sunt la curent cu absolut tot.......da tot!
Din pacate atunci cand ai 2 deja si vine al trei-lea nu prea mai poti sa tocesti tastatura ca unu vrea sa se dezmierde, unul vrea desene la calculator si cand spre seara adorm ei, mai trag o tura de cetit si cad lata
Azi am inceput serviciul si o data cu asta sper sa redevin un pic mai activa coleasa, cu voi!
Tot azi am avut intalnire cu Nicholas si desi pana azi am tot sperat ca n-are totusi cuc,...are.....si ce cuc!!! Dar e un scump, cu nasucul lui carn si cu piciorusele lui lungi
! IL IUBESC! Si abia astept sa-l strang la piept! Chiar acum cand scriu imi dau lacrimile cand ma gandesc ca am avut nesimtirea sa fiu bosumflata ca n-are putza crapata
Mama nebuna! Are 400 de gr si dr zice ca e f incantat de evolutia lui si a sarcinii in general!
Despre cresterea mea in greutate insa nu a fost asa de incantat... Daca pana la 16 sapt luasem 1,4 kg, pana acum am luat 5,4......adica in 5 saptamani am mai pus 4
Mi-a aratat graficul care arata urat! In fine.....tb sa am mai multa grija la ce mananc! Data viitoare o sa imi faca analiza de diabet
Eu ma gandesc totusi ca 5.5 kg nu e chiar asa de mult in 5 luni.......dar nici putin!
Acuma......
Ca mama de baieti ma simt datoare sa va spun cum a decurs la noi decalotarea: F simplu, in fiecare seara la baitza trageam cu blandete de piele in asa fel incat de fiecare data se m&ai dezgolea caputzul un pic! Mi-a fost teama si mie dar sa stiti ca nu este deloc greu....si mai ales, la varsta aceea nu prea simt durerea! Insa se face cu blandete........La ambii baieti la 3 luni erau decalotati si dr m-a laudat de fiecare data!
Cu alaptatul, eu dupa cum stiti numai pe Iannis l-am alaptat la san! Nu am avut lapte mai mult de 9 luni si l-am alaptat la cerere atunci cand intuitia imi spunea ca plange de foame sau de sete si nu de colici sau din alte motive! N-am avut probleme cu el, a fost un bb ordonat si bun! Multe griji ni le facem gratuit caci in momentul in care realizam ca bb depinde de noi, intervine instinctul matern care, credeti-ma fetelor functioneaza la maxim! La mine a functionat si la Luca! Dupa cum stiti eu am fost mamik lui inca din maternitate si a fost de vis! N-am avut pb cu nimic!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
20+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
alexia28 spune:
Simo
ma bucur ca ai avut intalnirea cu bb3 si ca sunteti bine cu totii. Mi-a placut cum ai scris ca deja il iubesti, nici nu se putea altfel, o sa fii o mamica fericita de 3 baietei frumosi. Eu sunt un pic stresata cu alaptatul, nu stiu cum va reactiona Natalia cand o sa ma vada cu bb in brate non stop, pe ea am alatat-o la cerere pana la 7 luni si la inceput manca din ora in ora, eram non stop atarnata cu ea de gat, ma tem ca ea nu intelege ca asa papa bebe, ea stie de biberon. Ma gandesc sa ma mulg mai mult cu pompa si sa-i dau cu bibe. Tu cum ai facut in privinta asta?
pupicei la toate fetele si un weekend placut
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia
de
Natalia Maria 20.02.2008 si
15 +
prietene DC .
simonette spune:
Buna dimineatza!
Alexia, imi amintesc ca a fost destul de simplu.... Ei sunt atat de fascinati de bebelus incat intervin f putine momente de gelozie!
Luca a fost tare dulce cand am venit cu Iannis acasa, se citea o mare dragoste in ochii lui cand il privea! Ideea e sa iivorbesti tot timpul de-a lungul sarcinii despre bb din burtik, care va veni acasa si cu care va imparti totul inclusiv pe tine!Apoi, eu am incercat sa-l implic in cresterea lui iannis ca se simta el ca e responsabil........scumpul de el, avea doar 2 ani, dar eu ii repetam ca bb e mic si are nevoie de noi! Doar oseara l-am adormit pe el intai si apoi m-am dus in camera la Iannis ca a doua seara mi-a zis sg ca el face nani cu tati sieu sastau cu bb....
Acum se cearta pe aceeasi jucarie dar daca il cert pe Iannis ii ia apararea imediat...
Cu Iannis e altfel...el inca nu vorbeste si mi-egreu sa stiu ce gandeste, insa cu rabdare toate se rezolva. Apoi ei cresc si se obisnuiesc cu bb in preajma
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
21+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
linioara spune:
Salutare burtici,
Io revin cu listuta de intrebari:)
1. Voi aveti carnet de graviduta? Daca da, de unde si cum? Ca io as vrea sa fac rost de unul, sa fie mai usor de centralizat informatiile, ca acuma fiecare medic scrie pe cate un petic de hartie.
2. Are cineva probleme cu caderea parului? Ca io tot am auzit ca femeile insarcinate sunt incantate de faptul ca parul lor arata mai fain, nu mai cade etc. La mine, in perioada asta naparlesc ![]()
"Am 13 saptamani si pe 7 februarie ar trebui sa ma intalnesc cu mami si tati."