Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui masinutza

salutare fetelor!!!
elefantica, beatrie1982,lariel,rebiana27,ashera si celorlalate fete va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine,sufar enorm n-am crezut niciodata ca-mi voi pierde ingerashul....incerc sa fiu tare dar sincer sunt daramanta fara putere o s-mi revin mai tarziu...stiu sigur ca dumnezeu nu ma va parasii
cris.dogarel mi-am facut analizele toxoplasma,rh-ul, testul torch, calcemie, urina si multe alte analize pe la 8 sapt si toate mi-au iesit bune....explicatia medicilor a fost poate din cauza alimentatiei, poluare, stres, copilul a avut o malformatie si corpul meu a stopat evolutia....
tomaco in afara de augmentin si supozitoare endometacin nu mai mi-a dat nimic si primul control sa-l fac dupa prima menstruatie
mai sangerez cate putin in fiecare zi, pe voi cat v-a tinut sangerarea?
va pupacesc si sa stiti ca va urmaresc in fiecare zi

masinutza fa-ti si testul pentru anticorpi antifosolipidici daca nu cumva i-ai facut. Acesti anticorpi pot fi cauza unor avorturi spontane la varsta mica sau decesul fatului la varsta mare a sarcinii. Eu am pierdut 2 sarcini la varste mici si m-au tot trimis doctorii pentru aceste teste. N-a fost cazul meu, dar stiu un caz recent cu sarcina pierduta la 10 saptamani exact din acest motiv. Vestea buna este ca se trateaza si inainte si in timpul sarcinii.
Cat despre sangerare, eu n-am avut dupa chiuretaj mai deloc, dar dupa 16 zile am avut o falsa mestruatie ingrozitoare de 1 saptamana care aproape m-a anemiat. Mi s-a spus ca am carenta de vitamine si fier, de aceea te-am intrebat daca ti-a s-a prescris ceva ca sa te intareasca.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christine13 spune:

Buna dragutzele

Am si eu o mare rugaminte. Tusesc toata ziua datorita imflamarii amigdalelor si am inteles ca siropul din muguri de pin este ff bun si nu afecteaza bb.
Voi stiti ceva?
Multumesc
Christine 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

Ashera-deocamdata ma urmareste un dr de la noi din resita...la tm am sa vin doar pentru 4d dar peste vreo 2 sapt.si daca e totul ok am sa nasc la resita..stiu ca multe mamici prefera timisoara dar nu avem deocamdata bani sa ne gandim la o nastere la timisoara nici masina nu este si atunci este putin mai complicat.
ionela_28-bun venit sarcina usoara si bebe sanatos!
mralu-bine ai venit la noi sarcina usoara si bebe sanatos
sa ne simtem bine fetelor impreuna
fete va doresc o zi frumoasa in continuare!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Multumim mult pt felicitarile adresate spiridusului Laura.

Implineste azi 4 anisori, si a avut grija sa vina dimineata sa se asigure ca e ziua ei azi si sa ceara sa-i cintam Happy Birthday.

In privinta ecografului de ieri, nu sunt suparata ca nu am vzut ce port dupa mine . Advarul e ca nu i-am cerut sa incerce sa vada ce e, si probabil ca protocolul e ca la eco de 13 sapt cit am avut sa urmareasca alte chestii: masurat pliu nucal, am vz stomacelul, vezica, profilul dragut, o minutza intreaga...A incercat dr sa-l faca sa se miste putin, dr probabil ca dormea prea bine, si nune-a bagat in seama. Laura ne-a facut la fel la eco morfologica de la 20 de sapt, nu a vrut nicicum sa-si skimbe pozitia sa vada dr daca coloana e ok . A fost nevoit sa ne cheme iarasi peste o luna si aceeasi poveste. A concluzionat la mommentul respectiv ca atita timp cit restul e bine, singura problema e ca va fi un copil incapatinat, ceea ce s-a adeverit.

M-am lungit o gramazia cu povestile mele....deh e ziua ei astazi si-mi derulez amintiri legate de ea

In alta ordine de idei va invitam la un tortulet de inghetata si o limonada.

Eu...am scapt de greturi...dar hormonii isi fac de cap nu gluma. Ma enervez din orice...de mi-e ciuda si mie pe mine. Incerct sa ma controlez cit se poate, dar numa eu stiu cum e...si voi

Vine Surpriza

Alina 13+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Buna seara fetelor,

Va multumesc mult pentru sustinere, m-au ajutat foarte mult incurajarile voastre. Stiu si eu ca nu e bine sa ma perpelesc pana nu aflu rezultatul de la dublu test, dar cred ca in sacul cu sentimente materne intra si grijile , de care o sa avem parte din plin de acum in colo. O sa incerc sa raman optimista si sa alung gandurile negre. Cat despre cealalta probleme, stiu ca trebuie sa fiu puternica si chiar incerc, doar ca sunt in acelasi timp si mult mai emotionala decat alta data, o fi de la hormoni, sa speram ca trece.

bAly distractie placuta azi!! Sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri alaturi de ea de toate surprizele vietii .

Bun venit noilor burticutze! Cat despre in ce saptamana esti, ionela, cred ca doctori calculeaza in functie de UM deoarece aceea este o data sigura, la eco bebe poate fi mai mare sau mai mic, deoarece creste in salturi.

Mie mi-a fost rau si azi ...oare cand o sa scap si eu de varsaturi ...

Elena, 14+

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea." (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

catalutza, , tu nashti la maternitatea CMU, nu? Ei au contract cu casa?? Pe cine anume poti intreba din timp daca au sau nu (pana la semnarea contractului, vreau sa zic). Eu am mai scris aici ca la BV, la Clinica Eva, se platesc doar 1300 de lei, restul fiind acoperit de casa!!! E mai putin decat analizele pe o luna aici....

Baly, mult noroc si dragoste pt LAura. Sa fie fericita!

Bun venit fetelor noi. Daca aveti timp, cititi capitole din urma, o sa gasitzi raspunsuri si la intrebari pe care poate nu vi le-ati pus inca

Cris, 15+si Ana(04.04.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_28 spune:

D.N.1981
D.P.N 12-18 ianuarie( asa mi s-a spus la eco)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Azi dimineata am scris pe fuga, pentru ca daca nu scriu asa nu mai apuc sa scriu deloc, asa ca am uitat cate ceva..

Sanda bine ai venit acasa! Mai pune si tu niste poze noi, ca sa-ti vedem si noi burtica

Elefantica, ma bucur sa vad ca esti mai optimista

Cat de dulci sunt copilasii cand asteapta un fratior sau o surioara, dupa caz si sunt atat de nerabdatori sa-l vada. imi sunt tare, tare dragi

Sa vedeti ce mi s-a intamplat mie azi... Conduceam si dintr-odata si pentru prima oara de cand sunt gravida am dat la boboci, nici nu am mai avut timp sa trag pe dreapta. Am considerat totul ca fiind incheiat si am condus mai departe, a doua tura de dat la boboci s-a intamplat pe autostrada si neavand nici o punga la mine, doar niste servetele, va dati seama de rezultat.. totul mi s-a tras de la faptul ca am papat lapte cu cereale la micul dejun. Se pare ca eu am nevoie de mancare solida dimineata...
azi nu a fost ziua mea, dar maine este o alta zi, nu?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zelma spune:

Buna dimineata fetelor,

Am aflat ieri rezultatul la dublu test, mi-a iesit riscul de SD de 1/433 parca. Voi ce parere aveti? Doctora a zis ca nu este ceva ingrijorator, dar m-a trimis totusi sa fac si triplul test.
Stiti cand se poate face exact triplul test, intre ce saptamani?
Eu acum luni am intrat in saptamana a 15-a.

Mersi mult!
Si numai sanatate la toate!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani! oana80

ionela_28 Orice ginecolog va lua ca baza de calcul pt varsta sarcinii si pt dpn singura data certa - data ultimei menstruatii, exceptie facand cazul fiv-ului cand se stie data exacta a implantarii embrionului. In rest, de la un eco la altul fatul se dezvolta diferit si neuniform, de aceea varsta sarcinii calculata conform masuratorilor de la ecograf se va modifica de la un eco la altul. In concluzie, noi calculam varsta sarcinii precum ginecologii, adica prima zi a ultmei menstruatii este prima zi de sarcina si in acest caz durata sarcinii este de 40 de saptamani (deci 10 luni nu 9).

christine13 Nu stiu nimic de mugurii de pin, dar la 2 luni si eu am avut o raceala cu tuse si ma tratam cu ceaiuri calde (nu fierbinti) cu multa lamaie si multa miere de albine. Mi-a trecut intr-o saptamana fara nici un medicament.

baly Chiar ma tenteaza o felie de tort... .

carmita_baby Off...se mai intampla. Nici mie nu-mi priesc cerealele cu lapte si de aia mananc mai rar.

19+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput