Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

zelma Pai nu-ti scrie pe rezultat daca este pozitiv sau negativ? Mie la TT imi scrie negativ, risc trisomie 18 - 1:1334, risc trisomie 21 - 1:10000, risc spina bifida - 1:10000. TT se face intre saptamanile 14-20, eu am facut la 17s.

19+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Hello fetele,

Noi suntem bine, avem o veste care sper sa va bucure si pe voi prin simpatie . Am fost la doctor si ne-a zis ca avem liber la dar mai cu grija.

Nu cred ca am intrat dupa ce am fost la medicul cu care o sa nasc, vreau sa va spun ca am stat cu dl dr de vorba aproape 1h si 1/2, ceea ce a fost muuult mai mult decat ma stat vreodata de vb cu un medic, de oricare ar fi el. Am fost f multumita, omul e f calm si cel mai important nu are pretentia sa fac toate analizele la ei, pt ca noi avem abonament la Medicover si acolo sunt gratis.... doar sa venim la o luna sa ne vada si sa vb. Stiu sigur ca am facut alegerea corecta. Si prietenul meu a fost fff incantat de dr.

bALY din partea noastra pentru printesa ta!!! Happy birthday!!!

cris.dogarel Da la CMU nasc. AU un reprezentant medical cu care am vb la telefon si mi-a spus tot ce am vrut sa stiu, desi nu am semnat nici un contract inca cu ei. Nu stiu cand mai intru sapt asta, asa ca iti trimit un pm cu numele si nr ei de tel daca vrei sa vb cu ea.

O zi buna tuturor fetelor si burticilor!!!!

Catalutza 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_28 spune:

Buna dimineata
Ramane sa iau asadar in considerare UM. si sa spun ca DPN. este 18 ianuarie 2010.
Vai, cate calcule!M-am cam speriat putin pentru ca, desi la ecograf medicul mi-a zis ca bebe e bine, nu intelegeam de ce a avut acele dimensiuni care au dat acea varsta(ce indica momentul fertilizarii cu trei zile inainte de M.).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui masinutza

salutare fetelor!!!
elefantica, beatrie1982,lariel,rebiana27,ashera si celorlalate fete va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine,sufar enorm n-am crezut niciodata ca-mi voi pierde ingerashul....incerc sa fiu tare dar sincer sunt daramanta fara putere o s-mi revin mai tarziu...stiu sigur ca dumnezeu nu ma va parasii
cris.dogarel mi-am facut analizele toxoplasma,rh-ul, testul torch, calcemie, urina si multe alte analize pe la 8 sapt si toate mi-au iesit bune....explicatia medicilor a fost poate din cauza alimentatiei, poluare, stres, copilul a avut o malformatie si corpul meu a stopat evolutia....
tomaco in afara de augmentin si supozitoare endometacin nu mai mi-a dat nimic si primul control sa-l fac dupa prima menstruatie
mai sangerez cate putin in fiecare zi, pe voi cat v-a tinut sangerarea?
va pupacesc si sa stiti ca va urmaresc in fiecare zi

imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, stiu cat este de greu,eu si acum dupa ani de zile mai plang ingerasii pierduti;si eu am doua sarcini oprite in evolutie intre 13-15 saptamani.la prima sarcina am acceptat ca poate fi un accident genetic,dupa a doua pierdere m-am apucat singura de investigatii, mai ales ca i-am facut analize genetice baietelului pierdut si era perfect sanatos.cum iti spunea o colega de odisee, ar fi bine sa faci analize pentru trombofilie, se pare ca la mine asta a fost cauza, acum am aproape 17 saptamani si bebelina creste bine.Iti dau link-ul unui subiect de unde m-am inspirat eu, fetele de acolo m-au ajutat foarte mult, pot spune ca datorita lor acum am bebele din burtica:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139983

16+ Minunea din burtica

Puisori

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

in primul rand vreau sa urez si eu un bun venit noilor gravidutze de pufuleti. Sa aveti parte de o sarcina usoara si un bebe la termen si sanatos.

in al doilea rand, imi pare extrem de rau sa vad ca inca se mai pierd sarcini. Masinutza si Cosmy, multa putere sa mergeti mai departe si sa ne anuntati cat de curand ca ati ramas din nou insarcinate.

eu am fost ieri la echo si samburelul a crescut, echografic tocmai implinisem 13 sapt iar samburelul are aproape 7 cm, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. L-am vazut pe bebe cum dadea din manute si picioruse. Este o senzatie asa de frumoasa sa vezi cum misca bebeul in tine.

acum astept sa treaca saptamana asta deoerece pe 13 august sunt programata la Iosup si sper sa aflam si sexul atunci.

De slabit nu am reusit sa slabesc, dar macar nu am mai pus pe mine. Greturile si cu starile de somnolenta au mai inceput sa ma lase, asa ca incet incet revin si eu la viata. Singura problema care o mai am acum sunt balonarile. Orice bag in gura ma umflu, asa ca deja a inceput sa se vada ceva burtica, doar ca stiu ca nu este de la bebe. Astept cu nerabdare burtica de gravidutza

hai ca va las, ca v-am umplut deja capul.

PS: Va rog sa imi trimiteti si mie parola de email, ca am vazut ca s-au trimis tot felul de articole interesante si m-as pune si eu pe citit in week-end, sa ma mai informez un pic.

Lali 12+

Mergi la inceput

lalitica2000 Felicitari pt bb miscacios! Ai pm.

19+

odiseea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Ajutor! vreau sa intru pe mailul comun, dar nu mai stiu userul, parola o am dar nu stiu userul. Pe yahoo.com, nu?

Ms mult!

Catalutza 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

larisel, merci mult. Tu cand vei afla sexul bebeilor tai, ca vad ca esti tare aproape de jumatatea sarcinii

catalutza, user name-ul este pufuletipufosi, si da, este pe yahoo.

Lali 12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

larisel, merci mult. Tu cand vei afla sexul bebeilor tai, ca vad ca esti tare aproape de jumatatea sarcinii

catalutza, user name-ul este pufuletipufosi, si da, este pe yahoo.

Lali 12+

BB-ii mei tin secret. Poate aflam la urmatoarea ecografie - respectiv morfologica de trimestrul II pe 26 august.

19+

odiseea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ashera

Rebiana27, tare dulce Luca . Sa il intrebi si ce nume vrea ptr surioara .
Noi inca nu am reusit sa-l convingem pe Chris. Inca nu vrea alt bb, nu vrea nici fratioar si nici surioara. Mai nou, a inceput si sa bata copiii si sa-mi dea si mie cate una in burta. Sper sa-i treaca si lui .
Ultimul lucru care l-a scos: i-a spus lui tati ca mami nu are bb in burtica, mama are papa mult!!!!

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 13+

O sa se obisnuiasca cu ideea dragul de Chris! Si-si va iubi enorm surioara/fratiorul!
Luca nu stie sa spuna decat numele copiilor pe care-i cunoaste el... nu-i vine altceva in minte, cred
Mie mi-e rau incontinuu, cu toata vit B6 eu tot ametesc si am stare de greata sau voma! Azi am iesit cu Luca din casa dar am abandonat repejor; a ramas cu tata pe afara si am mai iesit si eu peste vreo 2 ore sa iau aer, ca simteam ca ma sufoc in casa.

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput