Burtici fericite de septembrie-octombrie (126)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ramsan, Dana15 TKS for
diana_n stiu perfect ce zici ... si DA , Emma stia de bebe si la inceput asa a zis ca ce imi trebuie mie bebe , ca cum o sa fac fata si ei si la bebe (saraca era ingrijorata de mine nu de ea , iubita mea mica), ca daca va fi urlacios (nu mai suporta galagia , ca ultimele vizite la spital le-a facut cu cate un bebel urlacios si bolnavior in salon care au disperat-o psihic toata noaptea chiar daca ea era foarte docila) si tot imi zicea sa nu il fac (era deja la pat si nu se mai dadea jos) ... si ii tot explicam ca nici asta nu va fi urlacios si va fi bun cum a fost si ea , ca si ea a fost cumintica ... , iar cu 3 saptamani inainte sa moara deja se schimbase situatia , altfel punea problema venirii lu bebe , incepea sa fie iar incantata. Cu 4 luni inainte sa raman insarcinata inca ne dispera la cap sa ii infiem macar un fratior sau o surioara daca nu avem de gand sa facem , ca nu e corect ca ea sa nu aibe ...
Emma a fost Emma , nu va trece o zi fara sa plang dupa ea
camy_pus tinem pumnii pt joi

fug si revin
si grija de voi

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata!!..Vå invit la un croissant si un pahar de lapte..

Roxxy La multi ani!! Så fii fericita si så ai parte numai de bucurii..

Camy_pus trebuie så fie bine..Si chiar va fi..Vei vedea..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Fetelor hai sa va intreb daca stiti ceva despre urmatorul subiect:
am o prietena, dr.stomatolog care ma tot intreaba daca am inceput sa iau fluor. Ca ea stie ca se ia in ultimele luni de sarcina pentru a se dezvolta foarte bine radacinile de la dintisorii bebelusului.
Eu ii tot spun ca nu am luat nimic ca nu mi-a recomandat nimeni si ea mereu zice ca sa stau linistita ca imi vor da ca si in Romania, dupa ce nasc...niste picaturi pe care le ia bebelusul.
Voi stiti ceva despre asta ?
M-am uitat si pe pastilele pe care le iau si care au cinspemii de componente si nu am gasit fluorul.

De asemenea tot eu parca imi amintesc ca erau niste studii ca nu ar fi bun nici macar in pasta de dinti.....eu ce sa mai cred ?

Poate stie cineva ceva in plus

Cea mai fericita 34 + cu

Lutoniana, NU FLUOR!!! Please!!!! Eu am citit (gasesti mii de studii si info pe net) si am hotarat ca pana cand Lisa invata sa scuipe la spalatul pe dinti, pasta de dinti va fi doar Weleda (exclusiv naturala, ingerabila si FARA fluor!) Nici vit D nu i-am dat, pt ca la noi de prin oct incepe primavara si mereu esti la soare. In EU are sens, ca e iarna, copiii sunt acoperiti, imbracati in haine groase, tinuti in casa sau ff putin afara si daca tu ca mama crezi ca nu il tii la soare 3h cumulate pe saptamana, atunci ii dai picaturi de vit D.

Cred ca la prietena ta e exces de zel si pregatirea profesionala isi spune, de asemenea, cuvantul!

La noi apa e fluorizata si acum caut in disperare un filtru suficient de puternic sa o defluorizeze!!!! Si cand ma gandesc ca alti parinti dau de buna voie fluor copiilor!!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Ramsan ce de-a treaba ai facut de dimineata....vezi ca nu uiti luni ca trebuie sa stai acasa
Miha74 spor la cumparaturi si multam de experienta cu fluorul, deci stiam eu ceva dar ceata era prea densa
Adimercedes

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Aida te imbratisez tare tare tare..Altceva chiar nu mai pot så spun desi asa mult as vrea dar nu imi gasesc cuvintele niciodatå

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

capitol 127
spor la scris
Aida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

www.babycenter.com.au/baby/health/vitamink/" target="_blank">Vit K.

Eu am ales sa i-o fac Lisei, tocmai din cauza ca lipsa ei poate fi fatala bebelusului. La noi a o doza unica, injectabila, data la nastere.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

la multi ani roxxy!!!! multa sanatate fericire si tot ce-ti doresti tu , nastere usoara

iuliapapusa sper sa ai o zi de neuitata ( in sensul bun )

techilla si restul fetelor care se destrabaleaza azi distractie placuta

aida

va pup si revin deseara
sa fiti cuminti

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

35+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

AMR ......25 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Adi acum am citit ce mi-ai raspuns, multumesc mult.
Stii, nu am luat nicio hotarare dar sunt ganduri ca ai vrea sa faci totul asa cum trebuie pentru copil si deja fata asta ma tot stresa cu intrebarea ei....la care nu am dat asa mare importanta.
Dar apoi tot eu mi-am zis ca daca scap din vedere ceva important, mai bine sa mai caut opinii.
De unde stii ca apa are fluor in ea ? adica cum imi pot da seama ?
Te pup si ma bucur ca avem fete asa de bine informate printre noi si care ne ajuta cu atatea sfaturi si atata suflet

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput