Intrerupere concediu ingrijire copil

Intrerupere concediu ingrijire copil | Autor: shoricel

Link direct la acest mesaj

Cu riscul de a repeta acest topic(pe care eu nu l-am gasit)....

In curand o sa imi reiau activitatea dupa 1an si 8 luni de "vacanta" si habar nu am ce documente, cereri ar trebui sa fac catre angajator. Cu cat timp inainte ar trebui sa anunt compania si cum pot beneficia de reducerea programului cu 2 ore, fara a-mi fi afectat salariul?

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La primul copil imi amintesc ca am facut o cerere simpla, adresata conducerii, de reluare a activitatii incepand cu data de ...

Reducerea programului de munca cu 2 ore fara reducerea salariului pina ce face copilul 2 ani, dupa cate stiu este prevazuta in contractul colectiv de munca la nivel national. Trebuie sa intrebi la voi la HR daca unitatea respectiva se supune CCMN. Banuiesc ca tot o cerere ar trebui facuta.

Trebuie sa te duci si la DGASPC de unde apartii si sa faci o cerere de suspendare a platii indemnizatiei, daca primesti indemnizatie de cresterea copilului. Daca vrei si stimulentul de 1 milion o sa-ti dea de acolo o lista de acte necesare, le gasesti si pe site-urile DGASPC de sectoare, da o cautare pe google dupa "acte necesare stimulent".

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricel spune:

Multumesc foarte mult pt. raspuns!

Mergi la inceput