Burtici fericite de septembrie-octombrie (125)
Raspunsuri - Pagina 9
selen80 spune:
Manga, si fata mea e in dreapta cu totul, asa era si la eco, si asa o simt si eu...cateodata mi se si stramba burta, sta mai umflata in dreapta in stanga mai simt doar cateodata cate un piciorus probabil....
35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!
nunta
raluk16 spune:
Maria ma bucur ca esti mai bine si ca esti rasfatata
Lucia cam tacuta azi pe aici
Fetelor, eu m-am straduit intre timp sa uploadez pe picasa poze si filme de la eco. E clar ca acolo, timp de o ora, pe un ecran mare, am vazut mult mai bine si mult mai multe. Ca ecograful nostru nu putea sa inregistreze cand voiam noi. Pe parcursul ecografiei, aparatul inregistreaza din cand in cand filmulete si face poze, fara sa il intereseze ce e atunci filmat. Si cum noi ne-am plimbat peste tot, sa vedem daca e in regula bebeul, n-am stat numai sa-l filmam la fata . Cel mai greu i-a fost doctorului sa-i vada piciorusele, ca erau ascunse sub coastele mele si nicicum nu le scotea de acolo. Si tot incerca sa le vada, de aia insista atata pe acolo. In filmuletul al treilea parca i se vede cel mai bine fatzuca . Chiar ma gandeam ca in filmul ala ar trebui sa fac un screenshot si sa tiparesc poza, ca e mai ok decat pozele facute de ecograf . A, sa nu uit linkul: poze eco
28+
aidaciolac spune:
deci dragelor , am vomitat aproape tot la sot , ca s-a luat de mine de comportamentul meu fata de familia lui , ca nu ma intelege ... si i-am explicat frumos , plangand ca nu am putut sa ma abtin , si mi-a inteles pana la urma comportamentul si saracul , imi e asa mila de el ca el saracu nu are nici o vina si i-am explicat ca am tacut tocmai din cauza asta ca el nu are nici o vina in toata povestea si eu nu vreau sa ma cert cu el din cauza unor idioate care s-au bagat in familia mea subtil cu rautati , si acum e asa abatut si ca m-a judecat gresit si ca sufar si ... nu destul suferim si ne este inima grea , mai trebuia si asta ?...
ooof , grea e viata asta
Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Fragutza spune:
Raluca, ce bine se vede bebeul! Inteleg de ce erai atat de fericita dupa echo!
34+ Natalia
monica_dicut spune:
MESAJ DE LA MIMIKA:
2 DOVLECEI PROASPETI SI SANATOSI!!!!!!!!!
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
MariaG spune:
aida
Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou 27+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009
raluk16 spune:
Aida bine ca te-a inteles sotul, veti fi voi mai uniti! . Eu m-am invatat si nu-mi mai pierd vremea cu neamuri care imi aduc numai rau in viata asta. N-are sens, ca viata e scurta . Important e ca acum te-ai descarcat, stie si sotul situatia si veti merge impreuna mai departe, alaturi unul de altul
28+
loremunteanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut MESAJ DE LA MIMIKA: 2 DOVLECEI PROASPETI SI SANATOSI!!!!!!!!! |
Poftim!! Sa nu-mi spui ca a nascut si Mimika! daca da, sa fie sanatosi si sa creasca mari.!
Loredana 31+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
monica_dicut spune:
Continuare:Suntem bine dar ratam gratarul. La 2.20 ceza. Pup pe toate.
Eu nu-mi revin din soc. TRemur toata, s-a zbarlit pieleae pe mine si nu sunt coerenta. Simt ca m-au apucat durerile si pe mine. Imi vine sa plang si sa rad.
MIMIKA, FELICITARI!!!!
SA-ti traiasca grasii, sa fie sanatosi si papaciosi. DOamne... ca n-am cuvinte tre sa-mi revin...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata