Cazare la Cazanele Dunarii, unde?

Cazare la Cazanele Dunarii, unde? | Autor: puisorul

Link direct la acest mesaj

Buna

Vrem sa facem o excursie in weekendul 14-15 august la Cazanele Dunarii, o zona superba din cate am auzit si vazut in poze. Cautam cazare in zona Dubova sau Eselnita asa ca daca ne puteti recomanda o pensiune sau o vila de inchiriat ar fi minunat.

O zi buna

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu nu stiu sa-ti recomand o pensiune prin zona aia, ca mereu am stat in Herculane, insa mi s-a facut dor cand am citit subiectul....e o zona superba, merita din plin sa stati acolo, sa faceti o plimbare cu vaporul pe Dunare..pensiuni sunt f. multe si ai sa gasesti una potrivita cu siguranta! Te invidiez, in sensul bun, ca mergi acolo...eu merg in fiecare an, de ceva vreme, dar anul asta inca nu am ajuns.

Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2

Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Noi am fost acum 3 sau 4 ani prin octombrie parca si am stat la pensiunea lui Gheorghita din Dubova. Nu mai stiu cum o cheama dar stiu ca e la 25 m de sosea. Noi am fost in extra sezon dar ne-am simtit extraordinar. Seara stateam de vorba cu gazdele la un pahar de ceai caldut(era cam frig afara) apoi ne retrageam in camera unde soba dadea o caldura f placuta.
Seara stabileam cu d-nul Gheorghita traseul din ziua urmatoare si ne spunea povesti despre diverse locuri si imprejurimi.
D-nul Gheorghita era pe atunci directorul scolii din Dubova, profesor de lb. romana si stia sa povesteasca f frumos.
Pe scurt, noi ne-am simtit f bine, am mincat dupa preferinte tot felul de pesti prajiti(am stat 3 zile si de fiecare data ne intreba ce vrem sa micam la masa urmatoare). A fost f fain.
Va recomand cu caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 73pufi spune:

am fost 9in iunie in zona si pot sa-ti spun ca ar fi bine sa te interesezi un pic de camere libere pt ca in sezon e destul de aglomerat si multe din constructiile de pe malul Dunarii sunt,de fapt,case particulare.Am stat2 nopti la Eselnita,pensiunea Iulia 2*(1,2mil/noapte mic dejun inclus)=curat,mancare buna,gazde ok,ponton super,posibilitati excursii pe Dunare cu barca cu motor;1 noapte la Dubova,pensiunea Melba 4*,frumoasa,noua dar personal INFECT,dre[pt pentru care am plecat.As putea sa-ti recomand in zona pensiunile Septembrie,Decebal pe care le-am vazut si in interior si erau ok,La ponton-doar am auzit lucruri bune despre ea.La acestea cazarea cu md este 1,9-2mil/camera.Oriicum zona e frumoasa,nu rata Cazanele Dunarii de pe apa,mai spectaculos decat de pe uscat,Cazanele vazute de pe Ciucarul Mare-traseu scurt dar mai grewu daca ai puradel in dotare si alte lucruri/zone interesante pe cae le poti afla de la localnici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Si noi vrem sa vedem locurile minunate din Clisura Dunarii .
Vrem sa vedem si Baile Herculane , desi am auzit ca statiunea e in paragina .
Noi ne gandim sa ne cazam in zona Eselnita .
Daca aveti sugestii pentru a planifica o calatorie in zona mi-ar fi de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Gata, am gasit cazarea, plecam pe 14 august din Cluj si vom ajunge probabil seara. Am gasit o cabana particulara si cu mancarea ne descurcam singuri.

La Decebal sau Septembrie, era prea scump pt bugetul nostru iar la Iulia unde am fi vrut foarte tare pt ca am auzit doar lucruri bune despre ea nu mai erau locuri.

O sa revin cu detalii dupa excursie.

Iael, pe softpedia vei gasi mai multe informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

noi am stat la pensiunea Septembrie, pe care o recomand cu toata caldura. 2oo lei /noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Noi vrem sa mergem aici
http://pensiunea-septembrie.ro/

Nu stiu cum este la fata locului, dar in poze arata f. bine... si vad ca o recomanda si nana_sim

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Ce ma bucur ca am gasit topicul, si noi planuim sa mergem la inceputul lui septembrie. Pensiunea de care spun elyanne si nana_sim cred ca au aratat-o si la televizor si mi-a placut si nu stiam cum se numeste asa ca va multumesc ca mi-ati spus .

Noi vrem sa combinam cu doua zile la cetatile dacice din zona Orastie si castelul Huniazilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Arata foarte bine pensiunea Septembrie, dar cum mergem in grup extins cu parintii mei, soacra si fratele-meu si noi vom fi sponsori pricipali era cam mult pt buget. Ne-ar fi trebuit 4 camere . Oricum in poze arata extraordinar.

Sper sa fie bine si la cabanuta la care vom merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

noi am fost we asta pe clisura dunarii, o zona superba , pacat ca mizeria din jur vitregeste imaginea .... pensiuni sunt f multe pe clisura , practic una langa alta ,nu se poate sa nu gasesti cazare ...opresti unde iti place si intrebi pretul ... iti convine ramai, nu iti convine pleci mai departe noi asa procedam... dar de data asta am ratat cazarea deoarece a trebuit sa ne intoarcem neaparat la Timisoara in aceeasi zi pentru ca si-a uitat copilul cutiuta si solutia pentru lentilele de contact (trebuie date de pe ochi la 12-14 ore)
dar.. am vazut f multe pesiuni unde m-as fi cazat pe clisura

vazand ca nu ne putem caza ne-am gandit sa nu ne intoarcem pe acelasi drum si am mers pana la portile de fier am trecut granita la sarbi si am mers pe clisura sarbilor si am intrat in rom la Vrsac si directia Timisoara .... a fost ffff faina excursia si-asa fara cazare
ne-am fi plimbat si cu vaporasul , era 25 lei de persoana .... da mergea pe Dunare cam 2 ore si n-am avut timp.

puisorule drum bun si distractie

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput