Licurici de ianuarie-februarie 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 7
crisspoliss spune:
Fetelor, multumesc pentru urari la Victor si le doresc si eu la multi ani lui Mister-mister si Alexutu. Am tot incercat sa intru mai des, dar nu am reusit, ca stau cu tati pe cap toata ziua si nu ma lasa nici sa rasuflu. Vitiusha mititelul a inceput sa ma stirge si el, imi zice AMA, incearca sa stea in fundic da nu prea are echilibru, ii iese un dinte jos si nu vrea nici vorba sa manance cu lingurita. I-am dat cereale de orez cam la o saptamana dupa ce implinise 5 luni, si a avut un pic de sange in caca, asa ca am incetat sa-i mai dau sa vad de la ce paote fi, si numa bine ca dupa o saptamana de pauza totul era normal. LA gastro-enterolog ne-a zis ca daca apare un pic de sange poate fi din cauza ca intestinele lui lucreaza prea tare ptr a procesa mancarea, si sa-i dau cereale de ovaz. Da acuma nu mai vrea sa ia deloc, dupa ce a mancat asa de bine orezul ala. Ii dau fructe o data pe zi, si ii plac de numa.
Lisa, de-abia astept sa vii. Inca nu mi-a plecat sotul, mai sta vreo 2 saptamani. Eu cred ca mai stau aici cel putin o luna. Si tot in impachetari-despachetari sunt, ca m-am si saturat.
Pupici multi la licurici si mamicutele lor norocoase.
Crisss mami de pui mic
IRINA.C spune:
Brrrr ne pregatim de plecare nu am apucat sa i fac si branzica m-am trezit ca nu am lamaie
buna , am luat fructele la noi pt ca dupa ar tbui sa mergem intr o vizita...pipi inca nu am putut colecta...kk nu a mai fact de ieri , Ochila tine cu ursu bref ta-su
care imi zice mereu ca is zuzu.Of ...aboia astept sa scapam sa fiu iar linistita.....si sa ma invat minte.Tineti-mi pumnii..pupicei
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
deliafairais spune:

?
noi suntem destul de bine. eu am o laringita frumoasa de tot! fac aerosoli.
david e un dragut, ma uimeste in fiecare zi!
ce face davidutzu, la sfarsit de 6 luni:
sta in fundic, merge in 4 labe, se ridica in picioare! il las sa merga de-a busilea prin toata casa iar el se ridica pe tot ce prinde...intr-o zi incerca sa se ridice pe o sticla de suc de 2l ![]()
e mort dupa cabluri! trage orice cablu/fir si normal...le duce in gura. era sa paralizez cand l-am vazut cu incarcatorul de la laptop in gura...incarcatorul avand un capat in priza!
zice: mama, tata, dada si dana! nu stim cine e dana, dar e clar ca vrea sa ia legatura ce ea ![]()
puiutzul meu are 6 luni!
IRINA.C spune:
Haaaa a fct kk..normal![]()
![]()
![]()
so fara coprocultura ca ne facem de kkoooo..pup.Pipi a fct pe langa punga
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
ralux_tri spune:
multumesc de primire! Ce sa spun despre noi? Alex s-a nascut intr-o zi frumoasa de ianuarie, repede:) L-am nascut natural, cu APGAR 9/10-s-a nascut cu circulara de cordon dar a fost bine. La nastere a avut 3000 g si 55 cm (masuratorile mele spuneu 51 cm, dar nu asta are importanta). E un baietel frumos, cu ochi albastri ca si mama lui
am inceput sa ii diversific alimentatia la 5 luni jumate si este un mare mancacios! Acum are 6 lunutze si 8 kg si 66 cm.
Eu ma numesc Raluca (Ralu ptr prieteni) si am 26 ani. sunt medic rezident de profesie, cu specialitatea boli infectioase, dar momentan sunt in concediu de maternitate
Nu prea am timp mult de stat la calculator ca sunt singura cu piciul toata ziua si nu prea ma lasa.Sotul meu lucreaza mult si mai toata ziua e plecat.
Vai, am scris destul despre noi, cred:) Ma bucur sa va cunosc si incerc sa intru mai des. Pupici
DarkBendis spune:
Heya fetele!
Am descoperit ca am wireless... nu prea am baterie deci o sa fiu relativ rapida.
LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi: Arianna-Timea si JustMe 

Multumim frumos pentru toate urarile facute lui Mister.
Pana nu uit: Kristinuz, daca Bongela pe care ai nu e Bongela pentru copii (Bongela Baby ii zice aici) NU II PUNE LU' BEBE PE GINGIE. A fost tambalau mare acum cateva luni aici, astia au descoperit in compozitia Bongelei nu's'ce saruri deci nu il recomanda la copii. Bongela Baby e bun, cel "normal" e bun doar pentru noi. Uite aici articolul: http://news.sky.com/skynews/Home/UK-News/Bonjela-Warning-Watchdog-Says-Under-16s-Should-Not-Use-Mouth-Pain-Treatment/Article/200904415267495?f=rss
Noi suntem bine, avem o camera mare faina, "guesthouse-ul" e chiar pe coasta deci cu vedere la mare, pacat ca ploua afara
. Bebe a fost tare cuminte pe drum, a dormit tot timpul: 1 ora jumate pana la granita (granita Scotia-Anglia unde ne-am oprit pret de o cafea), apoi inca vreo 2 ore pana in Sunderland. Deci a fost foarte activ si prietenos la cina - am luat cina impreuna cu familia la un restaurant, toata lumea a fost super-incantata de el... daca tot asa merg lucrurile, o sa devina un rasfatat si jumatate, tot poporul care-l vede zice ca e "gorgeous". Noaptea s-a trezit de 2 ori... a doua oara avea chef de joaca si explorat... dar in final am dormit cu totii frumusel pana catre ora 8. Acu' ne pregatim de micul dejun sa iesim cu totii la explorat, ploaie au ba ![]()
![]()
Multi pupici de la noi... sper sa ajung sa raspund la toata lumea personal mai incolo... da' acum "fug" sa-mi citesc emailul pana nu raman fara baterie ![]()
O sambata faina la toata lumea!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisa79 spune:
'neata!
delia,ce mare e David...hmmm,sa ne zici si noua cine e Dana,da???
Ana a mai repetat mama
,ii palce tare mult banana si orice de pe masa noastra,sa nu va zic ca are o pasiune pentru fetele de masa![]()
ca sa nu va zic de vocalize,ii turuie gura de cand se trezeste pana cand pica lata de somn
iesim la plimbare
...revenim
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Oxigen spune:
Buna.
Bun venit Ralu si asteptam si poze cu voi.
Delia, David e super tare.Merge, vorbeste si in curand te alearga
.Ai baiat mare, sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi.
Irina o sa vezi ca totul e OK.Simt eu asta.
Multumesc Crisspy pentru recomandare.De ce zici ca nu-i place?Se plictiseste in el sau s-a invatat in altceva si-i e greu acum?
Ce nelamurire am eu in privinta scaunelelor astora...au loc mult intre scaun si masa, ca Maria e mica dar si frichinita si mi-e sa nu alunece sub masutaa.Adica, intreb daca se poate regla masuta sau spatarul ca ea sa fie cat mai aproape de masa.Am vazut pe net unele si cu jucarii, dar cred ca nu-i o idee buna, ca-si face de lucru si nu mai mananca.
Mai testam piata si astept in continuare recomandari.
pentru mamic si
pentru licurici
POZE CU NOI http://picasaweb.google.ro/andreeazamfir1
FILMULUTELE NOASTRE
http://www.youtube.com/user/OXIGEN35#play/uploads
lisa79 spune:
bun venit ralu.
poate te inscrii si tu la intalneala clujencelor![]()
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Selene_Bunny spune:
Evident, IRINA... Asa-mi trebuie daca scriu cu ochii impaienjeniti... De 3 ori pe zi, la 8 ore, da.
lisa, ne intalnim? Unde, cand, cum?
Dari s-a culcat la 12, acum o aud povestind, o mai las putin. Apoi mergem la Mall, avem de facut cumparaturi.
Ziceti-mi si mie un program, ceva, sa vedem cum ne pliem.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit