Licurici de ianuarie-februarie 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Ariya, chiar nme intrebam pe unde esti...de ce nu ai mai intrat. te cred ca iti e greu cu 3 si fara nici un ajutor. Nu poti angaja o bona pt seara cateva ore? Ca banuiesc ca atunci e mai greu dupa ce vin de la scoala cei doi...
La Multi Ani pt Annamaria!! Sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea ca e o scumpa
Legat de concediu, am vazut ca o sa vizitati locuri superbe! Vroiam sa-ti spun ca acum ceva timp am vizitat si noi Garda si am fost chiar la Garda Land! Este chiar super suoer frumos insa sunt niste coziiiii. Am stat ceva pe acolo dar a meritat. Distractie placuta!!

Kristinutz, imi pare rau ca a iesit asa urat tortul. Dar tu nu le-ai spus ce sa puna pe el sau cum sa il decoreze? Nu avea vreo poza ceva sa-ti alegi? Sa ne spui daca a fost bun ca atunci nu mai conteaza restul

Alinuk, si mie imi cade parul RAUUUU! Sunt disperata!! Cred ca raman cheala . ce naiba sa facem?? Ce sa luam?

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca ieri am scapat la MALL in Baneasa Shopping City si am fost la Triumph de unde mi-am luat 3 sutiene MORTALE....cum zicea si Dark, sutien pe bune, sexy, cu dantele, cu funde.... Sunt asa de incantata. Am din nou nr. la sutien cum aveam inainte de a ramane gravida...nu mai am laptariii!! si se vede JUST PERFECT!

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

IRINA, asteptam rezultatele de la analize. Cum sunt?? Tu esti mai bine? Andrei...febra in continuare? Si noi suntem bolnavioare...te sunasem ieri sa te intreb ce sa-i dau ca Dr la care am fost...m-a trimis acasa si cica sa nu-i dau nimic (desi copilul meu are rosu in gat si tuseste!!!). te pup
Sa dea D-zeu sa mergeti la mare sa va relaxati si voi, ca meritati! Si noi vom fi la mare dar la Olimp. Daca ajungeti pe acolo da un beep

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Gagici, sunt in fata blocului pe banca, unde am descoperit ca am net....
Transmit live stirile de la Rio: Vlad zice mamamamamama....toata ziuaaa....sunt foarte fericita ....Mircea tot asteapta sa zica si tata....dar Vladut se pare ca nu vrea deocamdata. E un dulce, face asa frumos din gurita cand zice mamamama...

Vestea proasta este ca am impresia ca ne dau doi dintisori deodata pentru ca se cam vad si suntem foarte agitat...am facut chiar si rosu in gat (putin) si suntem pe tratament.

Incheiem transmisiunea directa si va predam legatura, dar nu inainte de a va spune ca ne este foooooarte dor de voi.

Multa sanatate puiutilor bolnaviori, am apucat sa citesc doar ultimele 6 pagini.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Buna,

Vin si eu la sfarsitul zilei sa spun La multi ani sarbatoritilor de azi, Alexandru, Lachlan si Victor

Azi a fost o zi haotica, cu drum la Milano si pierdut timp pe la birouri pe acolo, asa ca la intoarcere nu prea mai stiam de unde sa incepem cu treaba, drept pt care ne-am culcat toti dupa pranz si tare bine a fost! Cred ca e prima zi in ultimele doua saptamani cand ma simt cat de cat odihnita.

Cati a fost cuminte in lipsa noastra, se pare ca ii place sa stea cu bunicii..In rest as usual: tragem de un borcanel de fructe toata ziua (si nu papa nici macar cele 80 de grame amarate, de fiecare data mai putin), iar de maine trebuie sa introduc masa de pranz (supa strecurata de morcov+cartof+dovlecel amestecata cu 3 linguri de cereale de orez, o lingura de ulei de masline si o lingura de parmezan ras). Sunt tare curioasa daca vom trece de 3 lingurite..va spun maine

Ah, in seara asta ne-am dus sa facem si ultimele cumparaturi pt Cati inainte de drumul in Ro. Sunt incantata ca am gasit biscuite granulat fara gluten care se poate pune in biberon (daca va fi cazul) sau amestecat cu fructele (daca va papa prea putin la masa de pranz).

Cu mesele stam cam asa: la 6 dimineata san, intre 10-11 cateva lingurite de fructe, 14-15 din nou incercam cu fructe+ san, 17-18 san, 20-21 incercare de san (de obicei e obosita si nu vrea), la 23 san si la 3 iar san. Trezirile pentru masa de la 3 incep de la 1, dar o tot aman cu apa/ceai. M-am impacat cu ideea ca nu ii voi scoate masa de noapte asa de usor, si de cand m-am resemnat parca ma simt si eu mai ok

Ah, era sa uit: eritemul de la fundulet a trecut cu Bepanthenol (echivalentul Bepanthenului din Romania).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Bebelusi, felicitari pentru mama! Si succes cu dintisorii!

Alina1976, multa sanatate Sabinutei! Ce draguta e ea pregatita deja pentru party, de la noi

Dark, distractie placuta la nunta! De-abia astept sa ne povestesti cum a fost; eu n-am mai fost la o nunta de anul trecut, si anul asta am ratat nunta vara-mii la Sibiu, ca era bolnava Cati. Dar sper sa recuperez pe viitor.

Cristina_27, mie mi se pare ca Matei papa chiar bine.

Kristinuz, petrecere frumoasa si sper sa fie bun tortul cel urat:)

Porumbita, voi ati inceput diversificarea dupa noi si ati ajuns deja la doua mese solide. Inseamna ca papa bine puiul, nu?

Oxigen, spor la treaba cu apartamentul!

Ariya, La multi ani pentru Annamaria! Ai domnisoara mare deja:)

Irina, bine ca v-a trecut febra si sper sa fiti in forma pentru concediul la mare.

Iris, multa sanatate nepotelului!

Ralux_tri bine ai venit! Spune-ne mai multe despre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

lisa, am bantuit prin Manastur, am avut de dus un pachet cu lucruri pentru Marina (stie jasmi )

Maine cred ca vom bantui prin Iulius Mall, la ceva cumparaturi. Dupa 17.

Referitor la premergator: matusa mea m-a sfatuit (unul dintre sfaturile ei OK) sa nu o pun pe Daria in premergator pana cand nu inregistreaza prima reusita de ridicat singura in picioare. Astfel, nu ii pun in pericol sanatatea coloanei si a picioruselor. Nu stiu cum sa va spun, mie mi se pare totusi ciudat sa vad copilasi de 8 luni - 8 luni si jumatate mergand deja in picioruse, sustinuti, e adevarat, cu parintii mandri langa ei, ca, vezi Doamne, i-au pus in "rotobil" si ce mare realizare... Parca e o fortare a dezvoltarii lor... Si pe urma se plang ca cresc prea repede...

Alina, si Daria tuseste. Posibil sa aiba si ea putin rosu in gat. Tuseste de mult, cate putin in fiecare zi. Noi luam Nurofen, sirop pentru copii, 2,5 ml la 3 ore.

La Multi Ani licuricilor sarbatoriti astazi!

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Selene sper ca luati la 8 ore macar

Purcicu e argint viu nici vb de somn.am calcat am pregatit pt maine...tineti-ne pumnii si sanatate tuturor

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Off, iar avem bolnaviori.Pupa mama pe ei ca sa se faca bine.
Alina, acum am vazut in albumul vostru pozele cu ambele fete de cand erau mici.Ce frumoasa e si Ana.De mami ce sa mai zic...Si eu am facut un filmulet asemanator in care am pus poze cu Alex si cu Mariuca.
http://www.youtube.com/watch?v=87o0dqWMvng

Distractie placuta fetelor. Eu anul asta nu-mi permit un concediu.Macar ma bucur pentru voi.

Mariuca nu da semne cu dintisorii.Nu simt nimic cand verific cu degetul gingia si nici nu-mi pare inflamata si rosie.
Maraiala insa e la ordinea zilei.Si de la o vreme cum nu ma vede in campul ei vizual, cum incepe sa planga.Cred ca se cam rasfata domnisoara.
Mancam mai nou in parc dimineata,fructele si dupa amiaza, iaurtul si se pare ca mancam mai bine.Se uita peste tot si nu mai e atenta si deschide gurita mare.Cand nu mai vrea se stramba si maraie.Stie sa-si impuna punctul de vedere.Ce ma asteapta pe mine...o sa-mi puna parul pe moate, fata mea.
Acasa o hranesc la pranz in scoica, dar nu mai vrea sa stea deloc in ea.Ma gandeam de Sf.Maria sa-i facem cadou un scaun ca sa pape in el.Cine are si de la ce firma.Ce-mi recomandati?Trebuie sa iau unul stabil ca la cat e de agitata cade cu el.
Pentru tantari ce folositi ca de la o vreme e cam ciupita.Aparatul acela electric de bagat in priza cu pastile Baigon, oare e bun? Astia spun ca e din extract de crizantema.Am auzit si de o bratara care se agata la carut, patut si la copii mai mari, la mana.

POZE CU NOI http://picasaweb.google.ro/andreeazamfir1
FILMULUTELE NOASTRE
http://www.youtube.com/user/OXIGEN35#play/uploads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Helau si de la mine

purcicului mic...sper ca a adormit pana la ora asta... Irina esti OK???... hai ca o sa fie bine maine...tinem pumnii...

Oxigen eu am luat Chicco Polly Double ca asa mi-au recomandat fetele pe forum...insa nu prea ne place...tre' sa ne obisnuim... da' nici socrela nu prea il pune in el, numai eu in week-end...mancam in balansoar si tare imi e ca incepe sa-l urasca...

A plecat socrela din seara asta si ca sa nu-i ranesc sentimentele m-am apucat dupa plecarea ei de smotruiala: sters praful, aspirator, mop, spalat baia, spalat frigiderul...off abia acusica am terminat...

Da' bine ca am terminat ce mi-am propus (exceptie spalatul de rufe care o sa se intample maine) ca sa pot sa stau si eu toata ziulica cu Razvi

Bineinteles ca intre i-am facut baitza lui Tzumpi care a cazut ca migu'... a adormit imediat...acusica incerc sa-i mai dau un pic de laptic ca azi a facut pauza cam mare...si nu e bine...

Hai va pup pe toate...noapte buna si multi

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi5Luni#

http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0

Mergi la inceput