Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

..apropo de "butoi" si mie imi face cu ochiul...o fi si din cauza coloanei ,care ma supara azi..dar cred ca am sa fac un dus si dau o fuga la coafor sa mi intind parul ..si sper sa imi revin...

miany
25+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

simina, mie mi frica de tine.........incerc sa-mi revin, dar naiba stie ce am, eu la inceput eram foarte calma si linistita, si atunci ii riscul mai mare sa se intample ceva......am si eu pitici pe creier...

eu inca o mai astept pe camy....

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

22+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Stefy SIGUR intru sa va spun rezultatul....ca doar nu ma pot baga in pat fara sa comunic...cat desface sotul canapeaua eu va scriu un mesaj

24+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

Andre sunt bine multumesc

multumesc tuturor fetelor care se gandesc la mine si le daruiesc un brat mare mare de

18+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

iiiiuuuuhhhhuuuuu mi-am sunat sotul sa-i spun ca vreau covrig cu mac, si mi-a zis ca vine acasa acum.....cu covrigii mei...bine ca are covrigaria in drumul lui

Sunt hapyyyyy

24+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

simina, mie mi frica de tine.........incerc sa-mi revin, dar naiba stie ce am, eu la inceput eram foarte calma si linistita, si atunci ii riscul mai mare sa se intample ceva......am si eu pitici pe creier...

eu inca o mai astept pe camy....

22+ David

Pai sa stii ca-s periculoasa
Daca scot la tine...vai de pielea ta!!!!
Asa pesimista am fost si eu la celelalte 2 sarcini, si de ce imi era frica de aia n-am scapat....acum am simtit din prima zi ca va fi bine, si mananc , beau , consum, si fac , tot ce vreau , ceea ce unii ar spune ca n-am voie (ex: tigarile si cola..la care n-am renuntat inca),(da nu ma intereseaza parerea nimanui) si uite ca am ajuns cu bine pana aici , si o sa fie bine pana la capat...PT CA ASTA SIMT!!!

24+ cu Andreea

Poze noi
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Multumesc fetele pt raspuns la nas infunda, pe mine tare ma deranjeaza, da'asta e, s-o desfunda de Craciun.Ionelamaria, baitza cu fundicu in ceai de musetel cu o lingurita de bicarbonat, apa cu ceaiul sa nu fie fierbinti, sau spalat doar zona. La mine a functionat. Medicul a zis ca atat timp cat nu deranjeaza tare, asa se trateaza, apoi cu ovule. Alooooo, RamonaC, e rezervat butoiu! Sorry dar nu mai e loc! Miany, valabil si pentru tine. Acum, serios, durerile sperie, dar ganditi-va la fetele care isi duc sarcinile in spitale, in carucioare, etc. Ce usor e sa dai din gura cand mai iesi din butoi si cat de greu e acolo. Ramona, poate povestesti putin sa te putem ajuta. Simina, mult noroc pentru deseara, nu ne lasa fara vesti, da? 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

deci simina, toate au fost bune (chiar si biciuiala )pana la partea cu ,,asa pesimista am fost si eu la primele 2 sarcini, si de ce mi-a fost frica n-am scapat''....adica le-ai pierdut....
m-ai ucis cu asta

22+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Fetelor da lasati butoiul ala in pace...vine weekendul...Bucurati-va ca DD v-a sadit samburelul dorit in burtica...ganditi pozitiv si veti gasi rezolvare la toate problemele.

simina_kin Super pretul...si eu ma gandeam la bulgari, dar nu stiu exact pe unde...Initial as fi vrut la unguri sau austrieci, dar peste vreo 2 luni cand sper ca voi face rost de bani nu cred ca ma mai risc la un drum asa de lung.
Succes la eco!

18+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Crlp, atunci nu-ti fa griji!

Andre, ai terminat salariile? Hai la barfe!

Simina_kin, eu am lasat fumatul in primele 3 luni, dar m-am apucat din nou....

Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput