Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (67)
Raspunsuri - Pagina 11
christinam spune:
Buna , fetelor,
eu nicicum nu apuc sa tin pasul cu voi zilele astea. Am avut si o criza hemoroidala teribila, de ultimele 2 nopti nu am dormit mai nimic. Aseara am incercat cartoful ras si parca ceva a ajutat, ca vad ca azi reusesc sa ma asez ca ieri imi era imposibil.
Azi musai sa curat iar casa ( bleeecs
), dar macar mi-a venit coletul de la mama cu spirtul, ca aici nu se gaseste si eu cu aia curat cel mai bine.
Raluci am mancat ciorbica si vad ca inca traim
, asa ca se pare ca ai avut dreptate. L-am si fiert vreo 2 ore.
Promit ca in we recuperez tot cititul si o sa fiu mai activa.
la toate!
20 +
, mamica de David 5 anisori
shtephy spune:
Simina unde esti?La cat ai eco?Oricum iti tin pumnii dar sa fie mai stransi atunci.bafta multa multa,dar stim noi ca ai o tetita sanatoasa si bine dezvoltata.
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
21+ 
simina_kin spune:

Roxyaly

. Sa dea DD sa ai o sarcina usoara in continuare , sa nasti usor un copil sanatos si frumos
. Multi 
si un buchet de
de la mine!!!LA MULTI ANI!!!
A_driana Felicitari pt noua semnatura!!!!
....si nu te mai gandi tu la tampenii de genul "ce ai face cu mobila ..daca.." ca ti-o iei
Pirelia
..imi place Oana
Edelya La mai mare..adik 40
...eu vreau o cola si 2 covrigi cu mac
Simona99999..
chiar ca am forte proaspete
...innainte de a pleca ma simteam leguma rau...imi era si lene sa ma ridic in fund sa pot tasta![]()
Ionelamaria iti spun si tie ..sa cresteti mari ..pana la 40, si cum am mai zis VREAU COVRIGI![]()
Larisel 150e pe amandoua...da sunt luate din bazar....adik nu din mag de pe bulevard.
Am vb cu sotul si s-ar putea sa mai fugim o data pana la bulgari pt cumparaturi....asta pe la sf lui sept
Lumi pai asa este...daca imi spune azi ca s-a schimbat sexul
?!?...asa....portocaliu cu gri se potriveste si la baiat![]()
Raluci eehhheee...daca nu erai asa departe chiar ca veneam la tine personal sa te felicit
...Sa cresteti mari si sanatosi pana la 40
.

Ramona Copot hai ca=ti intindem
cate o mana , sa iesi din butoi
.....Lasa ca maine va fi mai bine...ai sa vezi!!!
Stefy 

...mereu cea care se gandeste la mine![]()
..aici sunt , da am inceput mesajul de vreo jum de ora![]()
Mi-a trecut supararea...asa sunt eu ,nu pot tine mult![]()
Daca o sa-mi semene fimea la caracter o sa fie o ranjita..ca eu toata ziua rad
...da si cand am draci..vai de cel de langa mine!!
Eco am diseara..normal la 19 da o sa intru pe la 21-22 , ca asa-i la cabinet...mai vin piloase![]()
Hai ca trimit si eu mesajul...intr-un final![]()

24+ cu
Andreea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
Poze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
shtephy spune:
Christinam sanatate ,trebuie sa treaca nenorocitii aia.
_
Ramona,mami de
21+ 
Lumi_Richard spune:
Ionelamaria, nu poti merge la alt medic pt candida? Nu stiu ce ar fi bun de folosit.....
Cristinam, imi pare foarte rau sa aud ca te-ai simtit atat de rau, poate ar trebui sa te odihnesti si sa lasi curatenia pe maine.
Lumi
24+ cu
Alexa Annabelle Denise
shtephy spune:
Simina ma bucur ca nu tii supararea,nu trebuie sa te incarci cu toate energiile negative...oricum se vede pe chipul tau ca esti o fire vesela si sunt sigura ca micuta iti va semana.
Tin pumnii stransi si poate reusesti sa intri cand te intorci sa ne dai vestile bune.
_
Ramona,mami de
21+ 
miany75 spune:
Ramona C..nu sta mult pe acolo ..ca poate devine molipsitor ,ca si cu certurile...
Simina bafta diseara la echo!
miany
25+
DAVID ANDREI
crlp spune:
Lumi sunt bine multu mult, mi-a spus ca e o secretie mai abundenta, nimic anormal si sa stau linistita,
oricum nu am mai avut nimic de ieri
18+
cu ingerasul Matei