Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

Buna , fetelor,

eu nicicum nu apuc sa tin pasul cu voi zilele astea. Am avut si o criza hemoroidala teribila, de ultimele 2 nopti nu am dormit mai nimic. Aseara am incercat cartoful ras si parca ceva a ajutat, ca vad ca azi reusesc sa ma asez ca ieri imi era imposibil.
Azi musai sa curat iar casa ( bleeecs ), dar macar mi-a venit coletul de la mama cu spirtul, ca aici nu se gaseste si eu cu aia curat cel mai bine.
Raluci am mancat ciorbica si vad ca inca traim , asa ca se pare ca ai avut dreptate. L-am si fiert vreo 2 ore.

Promit ca in we recuperez tot cititul si o sa fiu mai activa. la toate!

20 + , mamica de David 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Simina unde esti?La cat ai eco?Oricum iti tin pumnii dar sa fie mai stransi atunci.bafta multa multa,dar stim noi ca ai o tetita sanatoasa si bine dezvoltata.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

Roxyalysi tot ce iti doresti as ti se indeplineasca

18+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Roxyaly. Sa dea DD sa ai o sarcina usoara in continuare , sa nasti usor un copil sanatos si frumos. Multi si un buchet de de la mine!!!LA MULTI ANI!!!

A_driana Felicitari pt noua semnatura!!!!....si nu te mai gandi tu la tampenii de genul "ce ai face cu mobila ..daca.." ca ti-o iei

Pirelia..imi place Oana
Edelya La mai mare..adik 40...eu vreau o cola si 2 covrigi cu mac
Simona99999.. chiar ca am forte proaspete...innainte de a pleca ma simteam leguma rau...imi era si lene sa ma ridic in fund sa pot tasta
Ionelamaria iti spun si tie ..sa cresteti mari ..pana la 40, si cum am mai zis VREAU COVRIGI
Larisel 150e pe amandoua...da sunt luate din bazar....adik nu din mag de pe bulevard.
Am vb cu sotul si s-ar putea sa mai fugim o data pana la bulgari pt cumparaturi....asta pe la sf lui sept
Lumi pai asa este...daca imi spune azi ca s-a schimbat sexul?!?...asa....portocaliu cu gri se potriveste si la baiat
Raluci eehhheee...daca nu erai asa departe chiar ca veneam la tine personal sa te felicit...Sa cresteti mari si sanatosi pana la 40.
Ramona Copot hai ca=ti intindem cate o mana , sa iesi din butoi.....Lasa ca maine va fi mai bine...ai sa vezi!!!
Stefy ...mereu cea care se gandeste la mine..aici sunt , da am inceput mesajul de vreo jum de ora
Mi-a trecut supararea...asa sunt eu ,nu pot tine mult
Daca o sa-mi semene fimea la caracter o sa fie o ranjita..ca eu toata ziua rad...da si cand am draci..vai de cel de langa mine!!
Eco am diseara..normal la 19 da o sa intru pe la 21-22 , ca asa-i la cabinet...mai vin piloase

Hai ca trimit si eu mesajul...intr-un final

24+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Christinam sanatate ,trebuie sa treaca nenorocitii aia.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ionelamaria, nu poti merge la alt medic pt candida? Nu stiu ce ar fi bun de folosit.....

Cristinam, imi pare foarte rau sa aud ca te-ai simtit atat de rau, poate ar trebui sa te odihnesti si sa lasi curatenia pe maine.

Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Simina ma bucur ca nu tii supararea,nu trebuie sa te incarci cu toate energiile negative...oricum se vede pe chipul tau ca esti o fire vesela si sunt sigura ca micuta iti va semana.
Tin pumnii stransi si poate reusesti sa intri cand te intorci sa ne dai vestile bune.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Ramona C..nu sta mult pe acolo ..ca poate devine molipsitor ,ca si cu certurile...
Simina bafta diseara la echo!

miany
25+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Lumi sunt bine multu mult, mi-a spus ca e o secretie mai abundenta, nimic anormal si sa stau linistita,
oricum nu am mai avut nimic de ieri

18+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

simona9999 sunt bine multumesc frumos

18+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput