Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Miany, noua ne place "Vara", dar tot "Valurile Dunarii" o linisteste cel mai bine! Si Richard Clayderman.

Andre, ma bucur ca ai ocupatie... te invidiez!!! Am stat foarte cuminte, nu m-am dus la yoga...doar am gatit pt pranz, am bagat rufe la masina si atat...

Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Multumesc, Miany, si ce bine e sa muncesti!Fetele, aveti careva mai mereu nasul infundat? Si daca da, v-a dat medicul ceva? Pe mine ma dispera nasu' Laura G, dorim vesti de la tine! 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Andre eu dimineata am mai mereu nasul infundat ...e unul din neajunsurile sarcinii...poti incerca cu ser fiziologic,daca te deranjeaza prea tare...

miany
25+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

shtephy nu, nu am mancat

18+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Fetele va multumesc pentru urari.
sa dea Dumnezeu sa nu mai ajung in spital decat atunci cand voi naste.
Va pup

Camy nu a dat nici un semn oare ce e cu ea?

22+ Matei Constantin
roxyaly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna fetelor,
Eu sunt prezenta doar la citit, din pacate. Andre cand a iesit din butoi a uitat sa puna capacul si se pare ca am alunecat eu in el. Asa ca ma multumesc sa citesc vesti bune despre voi, pana imi revin si eu cat de cat.
Weekend placut sa aveti!

Ramona,
26+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna fetelor!

LauraGarner bine ca a fost o alarma falsa si totul este in regula.

Katy iar cu tone de treabaaaaaaa

A driana ai inceput cu paranoia?.Eu tot timpul mi-am facut griji pentru orice lucru imi dadea prin cap,vad ca m-am mai calmat putin ...nu te mai gandi la toate relele,nu iti face bine,da?
Felicitari pentru schimbarea semnaturii!

Pirelia deci ai ceva experienta cu bebei.O sa iti prinda bine.Eu pana la Stefania nu am mai vazut nou nascuti.Stai linistita,o sa te descurci,da?
Cat despre sora si nepotica ta ...imi pare rau dar probabil ca e maik bine asa...auzi sa nu-si sune copilul de ziua lui

Edelya felicitari pentru o noua saptamana!Sa stapaniti sanatosi caruciorul si patutul si toate lucrusoarele care sunt pe drum.

Ionelamaria si Raluci b felicitari pentru o noua saptamana,sa fie numai saptamani usoare de acum incolo.

Andre ,nasul infundat e normal in sarcina,eu asa il am din cand in cand.In afara de spray cu apa marina sau ser fiziologic nu cred ca poti incerca mai nimic si astea la mine nu functioneaza.

Hai mai RamonicaC ,nu si tu.Te rog,uite iti dau o mana ,hopa sus!

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Andre, de cand am ramas insarcinata, am mereu nasul infundat (in special seara si dimineata), incat nici nu mai stiu cum este sa nu-l ai infundat. Nu am luat nimic, e unul din inconvenientele sarcinii si deja m-am obisnuit.

RamonaCopot,
imi pare rau sa aud ca nu te simti prea bine.... As vrea foarte mult sa pot face ceva sa te simti mai bine, pt ca stiu cum este cand "cazi" acolo....

Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

fetele, pe mine a inceput sa ma chinuie o candida... si doctorita mea e in concediu ... asa incat nu dau de ea pana luni... voi cum ati scapat... ca stiu ca s-a mai discutat despre asta pe aici...

22+
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

RamonaCopot te rog sa ma ierti daca am facut vreun comentariu nepotrivit aseara.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 21+

Mergi la inceput