fiv la cluj 26
Raspunsuri - Pagina 6
Lilicica spune:
Mara de data asta v-a fi cu noroc... la fel simt si eu ptr tine.
Moni felicitari pentru cele 2 printese... sunt minunate.
Anamy, inca nu am reusit sa ajung sa caut prin hartii....dar cat de repede gasesc iti scriu.
Krycum te simti, cum evolueaza sarcina?
Noi ne-am mai luat un mini concediu de 8 zile in septembrie, dupa aceea o sa pot sa ma concentrez mai exact cu ce sa incep.
Cris,Brunadria,Uratica,Medut,, .
kry spune:
Lilicica, Anamy, ma simt bine, se pare ca greturile m-au ocolit
Uratica, bafta si sa vii cu banuti pt fiv
Fetelor, mai am 3 fiole de diphereline de 0.1mg, expira in 02.2010, daca aveti nevoie vi le dau ce cea mai mare placere, poate va poarta noroc.
Pupici tuturor si astept vesti buuuuune
10+
uratica spune:
buna fetele mele!
ce mai faceti?
eu sunt bine..insa deja incepe greul..asa as pleca de aici..uffffffff...
insa trebuie sa rezist!nu am incotro!
uratica spune:
asa..acum am putin timp si scriu mai mult..
deci..multam in ca odata ptr felicitari!si da..ma bucur ca am luat carnetul desi n u l-am luat cu mine aici..ptr ca venea intr-o saptamana si eu trebuia sa plec..asa ca..asta e!
mara-ma bucur ca vei fi din nou in focuri!si trebuie sa reusesti de data asta!
petruta am vazut ca si ea e abonata..deci veti fi cu toate gravidute pana la sfarsitul anului!
eu insa voi incepe la anul!pana atunci ma dau si peste cap sa strang cat mai multi banuti..insa e greu ca sunt departe de casa!!deja mi-e tare dor de ai mei..si ieri am tras si prima portie sanatoasa de plans!insa mi-am revenit acum..incerc sa ma mobilizez cat mai repede si sa nu uit ptr ce sau mai bine zis ptr cine am venit!!
Moniland spune:
Multumim pentru aprecieri si vorbele frumoase.
Am doua fetite dragalase si foarte diferite si la mutra si la personalitate. Asta ma bucura
de Laura Ioana Irina Maria
Cris_25 spune:
Salut fete frumoase!
Eu am reusit sa-mi fac programare pt HSG la Intersevisan pe luni, dar l-am sunat pe Surcel si i-am zis ca sunt Z13 si a zis ca e prea atrziu, asha ca am anulat programarea. Iar stau luna asta degeaba ... va fac voua galerie Intre timp o sa ... ca nu se stie, se intampla si minuni
Va pe toate
bytzi spune:
moni,felicitari pt fetite ,sint minunate,doamne si au si rochitele ultimul racnet,sint superbe
dumnezeu ma va ajuta
anamy spune:
buna dimineata fetele!!
lilicicaam tot cautat pe net si am gasit asa(insulina a jeun).poate asta o fi.sunasem la synevo(inainte de a afla denumirea) si cei de acolo nu au stiut sa-mi zica.dar gasesc eu pana saptamana viitoare pana ma apuc de analize,deocamdata au venit uratii si astept sa treaca sa ma pot apuca de treaba.mersic te poop si mai vb la tel.
cris25eu am facut HSG in z 14 a CM.nu am avut nici o problema doar ca mi-a venit CM la 45 de zile.dar daca surcel ti-a zis sa nu faci mai bine mai astepti.tin pumnii ca dupa sa ramai graviduta ,ai mari sanse.succes!!!
help fetelor,poate voi stiti ,cum ai mai spune la analiza : rezistenta la insulina?
restul fetelor
dezamagita spune:
insulina a jeune - se refera la insulina pe nemancate...anumite analize de sange se fac a jeune = adica pe nemancate.
petrutaf spune:
cris25 si eu am facut HSG in ziua 14 dr mi-a explicat ca in general se face in primele zile dupa ciclu pt a elimina posibiliatea de a fi insarcinata, deci daca esti foarte sigura ca nu esti insarcinata poti sa o faci in orice zi
la toate fetele!
pt fetitele lui moniland