fiv la cluj 26

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am doua fetite dupa care sunt topita. Le-as tine toata ziua numai in brate, dar nu ma lasa constiinta.
Le puteti vedea www.flickr.com/photos/monicahhh/3801456148/in/photostream/" target="_blank">aici

de Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Moniland ce frumoase pot fi ...Sunt cele mai scumpe pitice care le-am vazut, si la propriu si la figurat...Sa ai grija de ele si sa te faca fericita toata viata ca meriti
Va pup pe toate 3 ...ce le-as smotoci un pic ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Vai Moni ce frumoase sunt m-am topit
pupici tuturor , eu sunt ok.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetele mele..holla!
eu ajunsei deja in spania..sunt ok..am luat si carnetul!
deci sunt super bine si astept sa strang banutii si sa fug la fiv!
va pup acum pe toate si incerc sa intru cat pot de des!
la fetele mele frumoase!
moniiii..sunteti niste dulcete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bruni-sunt la 2 ore departare de murcia!sunt in baza de granada..
si te astept cu mare drag!
eu nu am preqa intrata pe net ptr ca am fost ca un pepsi..toate le-am facut pe fuga si fusei tare agitata..acum sper sa ma linistesc si sa fie totul ok!
la gagici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Neata fetele!!!
moniland tare sunt frumoase pustoicele tale, m-am topit si eu de dragul lor asa ca te inteleg ca vrei sa le tii in brate toata ziua
uratica felicitari pentru permis, asa de repede te-ai miscat cu examenul si cu plecarea in spania ca eu nici nu am apucat sa ma dezmeticesc. Tare as mai vrea sa vin si eu in spania da nu mai am concediu ca l-am papat pe tot
brunadria mult a fost putin a mai ramas. Indata vine luna septembrie si incepi fivul norocos. Eu am avut un concediu tare activ, m-am plimbat ,mult printr-o gramada de locuri ca sa imi ajunga pentru citiva ani buni de acum incolo.Am stat 3 saptamini, am plecat din prima zi de concediu ca sa nu pierd timpul si m/am intors in ultima. Asa ca acum sunt deja la serviciu ca restul de concediu care mi-a mai ramas il pastrez pentru urmatoarea fertilizare in vitro
medut imi pare rau pentru problemele tale dar e important ca le-ai descoperit din timp si ai luat masuri ca sa le rezolvi.Si eu m-am gindit la un moment dat la clinica de la sibiu, am inteles de la naida ca e super faina, la standarde europene, asa cum ar trebui sa fie orice clinica privata de la noi. Dar oarecum mi-e mai la indemina ungaria, e destul de aproape de noi si prefer sa merg acolo ca sincera sa fiu de mediul spitalicesc de la noi m-am saturat.Nici eu nu am facut histeroscopie desi am 2 laparoscopii la activ, nu mi-a zis nimeni ca ar trebui sa o fac desi eu din ce am citit pe forum am dedus ca e foarte importanta. Acum astept sa merg in ungaria pentru o prima consultatie, pe 8 septembrie si sa vad ce zic medicii de acolo. Am hotarit sa nu imi mai bat capul, sa nu ma mai gindesc la tratamente, investigatii, analize si naturiste, sa ma las pur si simplu pe mina medicilor fara sa imi pun prea multe intrebari.Si eu sper ca toate analizele sa fie in regula si sa fac urmatorul fiv in toamna
lilicica si eu ma mobilizez cam greu mai ales ca trebuie sa refac toate analizele, si eu si sotul ca deja s-au invechit.Si noroc ca am deja programarea ca altfel o mai lungeam citeva luni ca acum mi s-a cam taiat elanul. La tine cum a fost in concediu?
pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna dimineata fetele
Monilandsuperbe printesele tale,m-am topit nu alta,vreo cateva minute m-am tot uitat la poze,sa fie sanatoase si papacioase!!!

uraticatu chiar ai plecat?felicitari pt carnet!!!ai grija de tine!!!

medutimi pare rau sa aud ca ai probleme,dar tot raul spre bine,esti pe maini bune la polisano,am auzit numai lucruri de bine despre ei,intreab-o pe Bytzi!!!succes la urmatorul fiv,parca si vad ca va fii cel norocos!!!

krysarcina usoara iti doresc,ceva simptome ti-au aparut deja?tu trebuie sa ne tragi dupa tine dar si Brunadria care va reusi cat de curand!!!

mara72sper ca te-ai intors cu forte noi din concediu,pe cand urmatorul fiv si unde?

restul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

anamy e adevarat ca m-am intors cu forte proaspete din concediu dar parca nu mai am zelul si entuziasmul de acum citeva luni.Trebuie sa imi refac analizele si taaaare greu ma mobilizez dar saptamina asta e musai sa le fac. Am programare pe 8 sept. la debrecen sa vad ce imi spune doctorul si probabil ca acolo o sa fac urmatorul fiv dar voi sti cu siguranta abia dupa ce vin de la consultatie.Oricum intuitia imi spune ca acolo voi ramine gravida la urmatorul fiv, sper sa nu ma insele Chiar daca mi-e lehamite de doctori si analize sunt optimista si stiu ca data viitoare voi reusi .Tu? Ce planuri ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Salutare fete minunate
Eu m-am rasfatat putin in we ... a fost ziua sotziorului ... si am iesit la balaceala ...

uratica, ma bucur ca ai ajuns cu bine ... sper sa intri mai des...ca-i tare slaba miscarea pe aici fara tine Cand ai timp, sa o muti pe Moni de la burtici la mamici
medut, bine ai venit din concediu
moniland, is niste scumpe printesele tale ... sa va dea DD multa multa sanatate
brunadria, ca de obicei...plimbareatza. Foarte bine faci, fata draga, ca dupa ce incepe operatiunea FIV n-o sa mai ai atata timp ...
mara , lilicica , anamy , succes la investigatiile care urmeaza
kry, sa ai sarcina usoara ...
naida pe unde e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Dragile mele, multumesc de vorbele bune, am sa le rezolv pe toate si in final sigur voi avea macar 1 bb daca nu 2. Totul e sa am rabdare si cu asta stau cel mai prost.
Mara alegerea ta este excelenta, si eu daca as mai sta in Cluj nici nu m-as gandi sa ma duc in alta parte.Abia astept sa vad ce iti spun cei din Ungaria. Si intr-un fel ai dreptate, nu trebuie sa iti bati capul cu alte analize, au sa iti spuna exact cei de acolo ce tb sa faci. Eu sunt convinsa ca vei reusi, ai sa vezi!!
Va salut pe toate cu mult drag

Mergi la inceput