fiv la cluj 26

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Adina, de ce nu-i lasi un PM? Ca precis o sa-l vada mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

beeeeeiiiiiiiiiiiiii cei cu dezmatul asta aici?
Uratica unde esti? sper sa nu ai mai facut vreo boroboata!sau ai sterso deja la spanioloi?-vrem sa stim ca esti bineeee si apoi poti sa-ti faci de cap.
Bruni tu ce mai faci fetita si tu dai bir cu fugitii?
Kry ce mai face bebelu, tu cum mai esti?
restul fetelor? sa stiti ca fac lista cu prezenta si va spun lui Uratica de va pune absenteee-nemotivate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna dimineata fetelor somnoroase
unde ati disparut cu toatele?poate de la vreme vi se trage......hm

lilisorma bucur ca te-ai intors din concediu,cu forte proaspete sper ,tu ar trebuie sa ma tragi dupa tine,caci eu mai greu cu mobilizarea,ma apuc de analize intai.te sun deseara acasa sa povestim

restul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

hello gagici!

cam slabuta miscare pe aici, am intrat putin sa va salut pe toate , sa vad ce mai faceti, stiu ca unele din voi sunt nerabdatoare sa de-a startul,va pupic si ma rog pt. voi sa iesiti invingatoare cu cate 1-2 de caciula
uratica , scumpa, pe unde esti? da macar un semn sa stim ca esti bine ca de nu cu interpolu te cautam.pe bune acum, sper ca esti bine si nu ai plecat fara sa iti iei ramas bun de la noi ca ne suparam
va pupic pe toate si va imbratisez cu mare drag, imi pare tare rau ca nu am timp , e saptamana cea mai plina, dar revin in scurt timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Maine pleaca uratica ... daca nu trece pe la noi sa ne salute, io ma panichez ... Daca pana deseara nu intra deloc, eu o sun

In alta ordine de idei ... la mine au venit uratzii ... au stat 2 zile... dar in prima zi noaptea, am avut cele mai groaznice dureri de burtica. Cred ca am cobit ... Ca i-am zis dr ca ma tine doar o zi - doua ... si el m-a intrebat daca am dureri...si i-am zis ca nu ma doare in veci. Mno... m-a durut acuma pt un an intreg

fete optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Dragele mele,
Revin si eu, cu toate ca nu am lipsit deloc pana la un moment dat cand am plecat in concediu.
In primul rand Kry felicitari, inca o data "strainatatea" isi zice cuvantul. Ma bucur pt tine ca si cum ar fi reusita mea, si sunt convinsa ca acelasi sentiment il au toate fetele de aici.
Pe scurt, in iunie am facut inca o laparoscopie in care am scapat de trompe, fiindca aveam hidrosalpinx. Tot atunci mi-au descoperit endometrita cronica facandu-mi histeroscopie. Si tot atunci au descoperit ca am colul plin de chisturi...
Dupa primul fiv, eu am constatat ca mi-au pe col bubite ( asa le ziceam eu), le simteam acolo, cand una cand mai multe.In timpul primului fiv mi s-a facut o punctie pentru un chist cica, care ulterior s-a refacut si la laparo s-a constatat ca nu era nici un chist ci lichid care se acumula in trompe ( ale mele fiind dilatate). Dupa aceasta punctie eu nu am mai putut face pipi aproape doua zile, eram blocata, dr. mi-a zis ca nu are nici o legatura. Nici acum nu fac cum faceam inainte... Tot atunci am inceput sa constat ca in jurul colului simteam o pielita ingrosata, care ulterior s-a dovedit a fi aceasta endometrita cronica. In traducere libera ar insemna endometru inflamat. AM facut 10 zile tratament cu antibiotice, dar nu s-a vindecat.
Initial am vrut sa imi fac urmatorul fiv la Giulesti, dar dupa ce am facut laparo acolo, am inceput sa dau inapoi. Este foarte multa lume, si eu sunt mai sensibila, ca sa nu zic pretentioasa.
Asa ca m-am indreptat spre Polisano Sibiu unde diferenta de pret este de 200 de euro intre ei si Giulesti.
Dr Chicea este cel care m-a primit si care mi-a zis "poti sa ai cei mai buni embrioni de pe lume, daca ai endometru inflamat caci niciodata nu vei ramane insarcinata".
Au fost foarte ok ca si comunicare , primire, locatia in sine. Ce m-a surprins e ca nu au insistat sa imi fac din nou analize, pentru ca le am deja facute. Mi s-a dat iarasi tratament cu antibiotice si dupa 2 luni sa imi fac iarasi Histeroscopie unde vreau eu. Ei sunt clinica particulara, ma asteptam sa insiste sa fac la ei totul, dar nu a fost asa.
In concluzie am inceput primii pasi pentru fiv 2.

Mergi la inceput

Mi-e mi s-au schimbat multe de la primul fiv. In rau...
Vreau sa va spun ca in Bucuresti, Sibiu, nimeni nu face fiv din cate am vazut fara o histeroscopie. Se face sub anestezie generala, si se controleaza uterul foarte bine. Am inteles de la dr. Chicea, si sper sa nu spun prostii, ca se si chiureteaza uterul, adica se curata de resturi.

Ma gandeam la fetele de aici care au facut si cate 4 fiv si nu au reusit...

Mara Madduz voi ati facut Histeroscopie?

Va salut cu drag pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

salutare fete dragi..
vad ca v ati facut aparitia unele
georgie ,nu am fugit , am fost un pic la paris si duminica plec in spania, tot pe drumuri sunt
cris si mie mi au venit uratii pe 5,tot asa cu dureri mari in prima zi ,ca deja in a 2 a gata ,numai 2 zile ma tine si pe mine..oare o fi bine sau rau ?eu putine femei am auzit sa dureze doar 2 zile.. eu l am intrebat pe dr si zice ca nu e nici o pb..cine stie...
uratica ,unde esti ca vin in spania , esti departe de murcia?
medut , pe cand crezi ca esti pe baricade pt fiv 2?
eu sper sa incep in 20 sept
nadia ,tu ce mai faci?
maddutz, mara ce faceti plimbarelelor?ne e dor de voi
criadema ,turqoise, anamy si restul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna dimineata
va poftesc la
uratica ,eu cred ca esti in spania acuma, dar vrem sa ne dai de stire ca ai ajuns cu bine si esti ok..cand ai timp scrie ne cateva randuri..iti doresc sa ti mearga toate bine
moni ,am citit ca esti bine si ai doua fetite superbe ,ma bucur din suflet ca ti ai realizat visul ..asteptam poze ..
julia ,tu cum esti ?
enni ,ce ti fac strumfii?
va doresc un weekend plin de bucurii ..

Mergi la inceput

Brunadria doctorul mi-a promis ca anul acesta voi face. Pana atunci trebuie sa imi rezolv endometrita, 2 luni am de luat cate 10 zile Doxiciclina, estrofen si flamexin. Dupa tratament fac o histeroscopie si apoi voi stii exact cad incep.

Weekend placut va doresc la toate

Mergi la inceput