Jocul celor 3 cuvinte (2)
Raspunsuri - Pagina 12
mihutza11 spune:
incat cu greu..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
Octavia75 spune:
Compilatie patrea a II-a
Am un pistol de la bunicul dar nu vreau sa mananc carne din conserva ruginita cu degetul aratator. Mai bine beau lapte Fulga si mananc niste cereale cu lapte cald.
Dar cine oare mi-a vazut poseta din piele de pinguin pe care l-a prins unchiul pe banchiza de gheata?
Unde voi gasi bilete de avion pentru a deturna o gaina beata.
In aceasta vacanta mi-am propus sa ma relaxez. Si daca nu ii spun Administratorului ca platesc intretinerea si pentru strabunica lui, cea fara dinti pe care am epilat-o la mustata si axila.
Citeam intr-un ziar central declaratia domnului presedinte al Mozambicului. A primit premiul pentru cel mai religios om politic din vestul salbatic. Asta o fi...
Sta sufletul fara pic de odihna de cand am prasit in gradina o floare gingasa cu petale albe sub balariile salbatice.
Dar sunt hotarat sa renunt la orice placeri carnale fiindca m-am saturat sa fiu tinta tuturor alicelor vanatoresti. Incep o viata sexuala asa devreme negandindu-ma la consecintele deosebit de grave care pot sa schimbe total destinele mai multor oameni. Dar avantul tineresc este coplesitor si dorinta este mare incat cu greu ma pot abtine...