In Constanta / Mamaia?
Buna!
Anul asta vom sta in Constanta o saptamana, vom merge si la mare cu cei doi copii, insa nu stiu ce am putea face in restul timpului. La delfinariu am inteles ca delfinul a murit, vom merge la acvariu si probabil la Aqua Magic si in Satul de Vacanta, ne vom da cu hidrobicicleta si probabil cu barca, eu vreau sa merg la un restaurant turcesc, dar alte locuri chiar nu mai stiu. Mai e Muzeul Marinei, dar ma indoiesc ca e atractiv pentru o fetita de 5 ani si un baietel de 2 ani si 8 luni. Voi ce alte locuri mai stiti?
Mihaela Zaharia
www.parenting.ro
Raspunsuri
celi-bia spune:
Si noi mergem in Constanta pe 14 august si vom sta 3-4 zile.
Din pacate ai dreptate, Mark, singurul delfin care mai era la Constanta a murit chiar luna aceasta si sunt foarte trista din cauza asta. Ultima data cand l-am vazut in 2005 era tare frumos :(
In Constanta mai puteti vizita Planetariu, extrem de interesant numai sa aiba copiii rabdare sa urmareasca simularea boltei. Aqua Magic cred ca nu-l vom rata nici noi si neaparat plimbare in Mamaia cu telegondola atat ziua cat si noaptea. Ne-am plimbat si-n 2005 si e printre cele mai frumoase amintiri.
In rest nu prea stiu ce ar mai fi de vazut mai ales de copii, dar daca imi amintescmai scriu.
Blogul meu: www.celina-bianca.blogspot.com
Pozele mele: http://picasaweb.google.com/bianca.tripon
LindaZ spune:
Merci mult. Am vazut pe google ca exista de fapt Complexul Muzeal de Stiinte care are si o minizoo si o exozitie de pasari exotice, pe langa delfinariu si planetariu.
Iar langa Satul de Vacanta s-ar putea sa existe un circ.
Insa asta e cam tot, desi mi se pare putin pentru un oras turistic. Voi insa prindeti ziua Marinei, parca e pe 15 august, nu?
Noi n-am prins-o niciodata, doar am vazut la tv si mi s-a parut interesant de urmarit.
Iar restaurant turcesc am gasit Nur Kaptan Baba pe Bd. Tomis si Oz Demir pe Str. Labirint, pe langa gara, daca mai tin minte bine ca aici am fost mai demult.
Mihaela Zaharia
www.parenting.ro
danis spune:
daca discutia mai prezinta interes, va rog continuati aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132732&whichpage=9
multumesc de intelegere