Prietenie la plesneala *63* Virusatele
Raspunsuri - Pagina 18
violeta69 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay vio, te . ************************************************************************************ MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT ! oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
ai papat biscutitii de la Sonia?
sau il astepti pe tati sa papati impreuna?
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kay spune:
pana vine tati imi mananca S biscuitii . i-am mancat. cum era sa o refuz pe fata? descoperitorul tau ce face?
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
violeta69 spune:
ehh,Mihnea acum nu mai vrea sa descopere infinitul,a ales o meserie mai pamanteana,se face doctor de animale
cica pt a descoperi infinitul tb sa fii sanatos si el nu mai are toti dintii
asa ca invata tabla inmultirii...nu stie el ca nu asta trebuie la doctorii de animale
si apoi asteptam sa luam o vacanta saptamana viitoare cand plecam in Bucovina
Alaturi de SONIA
ancadragoman spune:
Kari vroiam s ate laud pentru cata treaba ai facut
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui kariguld acuma, MAREA mea dorinta, vreau salata de vinete!!! cine se indura si de mine? io am aragaz electric, deci nu pot sa le coc pe aragaz...iar pe gril afara....am incercat da s-au ars prea tare. solutii, solutii ca sa nu mor aici de pofte.... |
Daca nu le poti coace pe plita (habar n-am cum functioneaaza aragazul asta electric ) poti incerca sa le coci la cuptor.Nu au acelasi gust ca si cele coapte pe aragaz sau gratar dar pentru o satisfacere de pofte merge.
Pui vinetele in tava de la aragaz,le intepi din loc in loc cu furculita,sa nu explodeze si sa se scurga zeama,care e amara.Cand sunt gata (se pleostesc [:D) le rupi sau tai in jumatate si scoti miezul cu o ligura de lemn.
Pana una alta poate vrei o salata de vinete de la mine?
Vio unde mergeti in Bucovina? Aveti drum si prin Iasi?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
Cateva poze cu noi
http://good-times.webshots.com/album/573880214xXdpBB
http://family.webshots.com/album/573878419SYOmkp
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
violeta69 spune:
mariussimiuc,mergem la Gura Humorului
nu stiu daca ajungem si la Iasi
asa fac si eu vinetele la cupotor,asta-i esplicizasem si io lui Kari dar facusem rezumatu'
anca
Alaturi de SONIA
kariguld spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc Daca nu le poti coace pe plita (habar n-am cum functioneaaza aragazul asta electric ) poti incerca sa le coci la cuptor.Nu au acelasi gust ca si cele coapte pe aragaz sau gratar dar pentru o satisfacere de pofte merge. Pui vinetele in tava de la aragaz,le intepi din loc in loc cu furculita,sa nu explodeze si sa se scurga zeama,care e amara.Cand sunt gata (se pleostesc [:D) le rupi sau tai in jumatate si scoti miezul cu o ligura de lemn. Pana una alta poate vrei o salata de vinete de la mine? |
adresa!!! bitte!!! aia postala, cu nr si toate cele. loc de parcat avionul ai? ca deturnez eu unul!
Kay, tu ca sora mea cea mica, ea in veci nu vrea sa vada peste in casa. deci, asta e mai noua pasiune a barbatilor? hm...de fapt e veche. si al meu hasband mergea la pescuit cand eram in RO. ducea pestele la mumasa si ea il curata, (soacra, injurandu-ma pe mine) si mi-l trimtea gata de pus la cuptor.
Delfino, deja te scalzi???
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
andruskandu spune:
Eeeehhh... de mult n-am mai scris un mesaj pe forum.... si mi-e dor de voi.
Dar sa stiti ca v-am citit, fara sa pierd un rand. Dati examen?
Noi suntem sanatosi cu totii, Andrei a luat vacanta la cresa, asa ca toata luna august nu servim cresa. Din septembrie gata, la grupa mare (de cresa, ce credeati?)
Nu stiu, sunt bulversata, sincer nu stiu ce cale sa apuc... e greu de explicat. Ma gandesc tot timpul la problemele mele, imi vine sa plang, n-am cu cine vorbi... caci n-are cine ma asculta... si ma intreb unde gresesc... Unde gresesc???
Dar ma bucur ca Andrei e un copil docil, intelegator si iubitor. Doamne, cat il iubesc... tot ce-mi doresc e sa fie sanatos.
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
Altfel, ce sa spun... lucrez la 24 cu 48, adica o zi lucrez si doua stau acasa... program destul de obositor, mai ales ca acum, daca nu e cresa, ma asteapta G. la usa, disperat, sa plece el la munca lui... si eu raman de proaspata cu Andrei...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006