Prietenie la plesneala *63* Virusatele

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

iti dau io colace bre, am de la fii'miu care si asa se sperie de ele, asa ca...le inchiriez cu ora.

maine dimineata plecam la mareeeeeeeeeee!!!!asa ca vreo sapt nu mai auziti nik de mine, decat de bine.

va pup pe toate plesniteleeeeeeeeeeee

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui
Am io colace.. la burta...e"bune"??

sa ma fereasca sfantu duh daca tu ai coleci la burta...ca eu nu am vazut nimic. si mi-am pus si bicicletele pe nas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

E dar nu se vede

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

beiii, va "urasccc"!!!! ca plecati la mare fara mine!

hasbandul abia in septembrie poate sa-si ia concediu...asea ca...doar cu gandul ma pot plimba, deocamdata.
pfuai ce de treaba facui azi....nu ma lauda nimeni si pe mine?

acum astept sa vina un nene sa vada laptopul, poate ca il repara....

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

kari nu ne uri ca o sa ma balacesc si pt tine si pt dev...care mai vrea sa ma balacesc si pt ea?? cred ca o sa stau numai in apa ca sa va satisfac pe toate.
dodo uite duminica daca veo putea sa vii sa ne vedem...o sa ma uit mai antent dupe colacii tai. dar stiu eu sigur ca nu ai
diaruxule...duti maica di ti culca...ca o sa-ti fie dor di culcat....numai o sa dormiti cu andrei langa voi. crezi tu ca imi vine mie colacii lu andrei??? mie imi trebe din ala de tractor...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Delfino, bag de seama ca te invidiaya toata lume...nimeni nu mai scrie de ciuda...
sa ai o vreme super la mare! sa te bucuri de apa, de soare, de barbat...si lasa toate cele sucareli acasa.

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

eu sunt o fata buna....si o sa fac pt fiecare cate ceva. pt tine si dev o sa ma balacesc, pt iulia o sa , care mai doreste? care mai pofteste? acum e super oferta sa fac pt toate cate ceva

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

breeee, da scrieti nu va jucati! ca va mai coace neuronul pe calcdura asta!!! la mine e cam ...sfrijit saracu, tre sa incarc bateria!!!

gagicile se duc la mare! bineeeee...deci asa! sa faceti si pt mine o baie ca eu nu vad decat dushul de la baie
ma gandeam sa merg la strand , ca e langa mine dar ...cu celulita mea nu prea imi vine sa ma etalez
la mare m-a dus Mihaela077 intr-un loc ferit unde m-am putut relaxa.
ei hai ca nu sunt kiar asa de invidioasa
va pupacesc

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Test: Cāt de romān esti?

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

aida super...uite ce mi-a iesit
Esti cam prea patriot.
Esti frate cu dracul, iar puntea e viata. Ti-e bine īn Romania ca stii ca altundeva nu te-ai descurca. Daca ti s-ar da bani, ai si arbora un steag de ziua nationala. Cand vorbesti cu strainii devii si mai patriot decat de obicei si incepi sa le spui despre Brancusi si Duckadam chiar daca nu-ti place nici pictura, nici handbalul. Nu asculti manele, dar dupa ce te imbeti, parca merg. Iti place sa-i corectezi pe altii cand gresesc. Spaga e prietena ta buna.

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

nu vreti sa stiti ce mi-a iesit la test

Delphi,sa nu-l uzezi prea tare pe Max la mare ...mai lasa-mi si mie un pic din el

Dodo ,sa-mi spui ce ai oprit ,sa o pot anunta pe mica0307

Ana , vreau sa te contactez .....bineinteles daca ai timp ...deja am citit pe blogul tau depre vacanta,dar vreau cateva amanunte despre cazare ,mancare,plaja ....

Devo , la Sara .....sper ca nu e grav ...

Adruskandru, pe unde umblii?????

Eu ma pregatesc de concediu ...bine ca ne-am hotarat unde mergem ....I luv Croatia ...o sa mergem singuri, fara prunci,o a doua luna de miere ...sper sa-mi iasa pe nas

plesnitele ...

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput