Prietenie la plesneala *63* Virusatele
Raspunsuri - Pagina 11
violeta69 spune:
'neata!
mai e cafea?
ca eu beau cola
sa aveti un vichend frumos
PS Diarux
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
diarux spune:
MARAMIIII nuuuuu, vecina e domestica de cand s-a maritat. o face rar si dreaza mai putin.
DELPH stie mai bine ca ea mi-a dat salutul proaspat de dimineata.
VIOOO io ti-as mai fi facut versuri da reaua asta de DELPH zice ca sa nu mai scriuu asa ca o doare neuronu cred.
mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
Delphinas spune:
diarux ai teme pt la mare, de fapt pt inainte de a pleca la mare....sa compui o poezie pt toate fetele....iti ofer consultanta despre cine nu cunosti, dar sa faci o poezie mistoaca asa de
vio...ti-as mai oferi dar din pacate nu mai este cafea....si eu mi-s sleita de la smotru...asa ca astept si eu o din departare.
acum ma apuc de calcat...urati-mi spor.
dev....tu ce mai crosetezi??? iar te-au jefuit de net raketii?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
Ana68 spune:
'Na ziua...spor la calcat rufe,pe caldurile astea...pfuai...noi suntem la dos,in casa si tasneste la propriu apa prin porii nostrii.Is 30 de grade in casa.....as sta numai sub dus...
No ,sa aveti o zi cat mai faina!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
kay spune:
si mai are si noe o cisterna !
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Delphinas spune:
ana....nici mie nu mi-e a calca dar tb, e musai sa calc. marti plecam la mare si luni merg la serviciu asa ca nu prea am cand.
oana....sar`na
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
diarux spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas diarux ai teme pt la mare, de fapt pt inainte de a pleca la mare....sa compui o poezie pt toate fetele....iti ofer consultanta despre cine nu cunosti, dar sa faci o poezie mistoaca asa de vio...ti-as mai oferi dar din pacate nu mai este cafea....si eu mi-s sleita de la smotru...asa ca astept si eu o din departare. acum ma apuc de calcat...urati-mi spor. dev....tu ce mai crosetezi??? iar te-au jefuit de net raketii? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Bazar pt Mihaita ambitioasa Infertilitatea este o boala Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile?? |
hmmmm, asa de mult ma urasti tu pe mine???
pai hotaraste-te duamna, uite versu nu e versu???mai, n-ai vazut asa ceva...!
Bine fata daca tu ma provoci....
bagi un deadline?
nu ca nu as avea de lucru zilele astea, mai ales ca mai am de facut poezicile si pt pepenasii care fac un an acusica la noi la scutece si mai ale spentru ODORU MIEU!! ca face si el pe 11 un an! alui tre sa fie babana!(poezica zic).
mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
kariguld spune:
'neata de la nemti. o fi dimineata..sau baui io prea mult...hic.
am avut o zi ....groaznica....daca ma mai plang io vreodata de terminatorii mei scumpi si cumintiva rog sa-mi dati cu bota.
azi am avut parte de spectacolul anului....casa mea era intreaga, curata , spalata,.....acuma....vai de mainile mele....doi, numai doi boraci au oamenii astia de venira in vizita....dar neam de neamul lui soacra n-a vazut asea ceva....si argintul viu cand alearga mai ia cate o pauza....bine ca n-au stat mult, ca ma mutam la babe! am reusit sa strangem prin curte, ca in casa nu i-am lasat, am incuiat usile....
gata, sa fiti cuminti si sa aveti o zi faina....cat mai este din ea.
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
kokiy spune:
mey,da potoroase ati fost azi
daca tot n-am avut ce citi m-am delectat cu poze ...va pun si voua cateva poze facute de o buna prietena din tineretile mele ...de vreo 10 ani traieste in America ...poze cu Ouzo,cainele ei ...http://fiveprime.org/flickr_hvmnd.cgi?method=GET&sorting=Interestingness&page=1&photo_type=250&noform=t&search_domain=User&photo_number=50&tag_mode=all&sort=Interestingness&textinput=Anda74&search_type=User sper sa va placa
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Bogdan
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
ancadragoman spune:
neata
trezireaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2