Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Citat:
citat din mesajul lui Euphoria

Dilaural, eu ziceam de cei de la lytess...eu am purtat cam e la o saptamana dupa cezariana...Au fost ok, inca ii port, nu stiu daca mi s-a retras burta de la ei, dar mi s-a retras destul de bine, daca as putea sa bag si niste abdomene ar fi super. Nu stiu cat ai luat tu in sarcina, dar eu initial mi-am luat l/xl, ca am zis ca nu sunt eu de s/m, si spre surprinderea mea, mi-erau maricei, asa ca am luat s/m. Daca iti iei, sa tii cont de faptul ca se intind destul de mult, si ideea e sa te tina strans, nu sa fie lejeri pe tine. Mie deja si s/m imi sunt lejeri.

Sar'na de informatie... Asa o sa fac si eu... astept sa ma intremez cat de cat si apoi ma duc la farmacie si vad acolo ce si cum... oricum aveau asa de multe modele ca nu stiu la ce sa ma hotarasc...
Am luat destule kg. dar nu sunt foarte mare de felul meu si sper sa dau jos destul odata cu nasterea!

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 38 sapt. Daria Ioana
AMR - 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Fetelor, eu am niste dureri slabute pe sub burtica de dimineata si parca mai clare de la pranz, dar nu-s regulate si parca nu se intareste si burta. Cand merg mai am intepaturi jos, dar dureri de spate n-am.
Eu pana acum n-am avut nici un fel de contractii si nu-mi dau seama daca ce simt acum sunt contractii sau nu. Deocamdata am luat un no-spa (primul pe toata sarcina) sa vad daca dispar durerile.
Bebe e destul de agitat.

Cum imi dau seama daca sunt contractii sau nu?

41 Filip
dpn 20/25 iulie
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

alinutza da, seamana cu tati. dar si ana era leit tati cand am nascut-o. acum mi se spune ca nu ar mai fi asa. dar sincer nu ma intereseaza cu cine seamana. daca sunt sanatosi eu sunt fericita.

noce la contractii simti cum apare si dispare regulat durerea ca de ciclu, in acelasi timp intarindu-se burta. tinem pumnii!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Pogos, este un dragalas Tudor!
Poza cu lacrimi m-a induiosat mult. cine ti-a facut-o?
si poza din eco care seamana asa bine cu cea reala.
Ma bucur ca Ana e iubitoare. Abia astept si eu sa vad cum va fi Rebecca, deocamdata e tare dragastosa cu el si cu burta mea.

Alinuta, acum o sa vedem care va vrea sa vina primul. Dr meu a venit, azi implinesc 38s, sint pregatita moral, de acum poate sa vina.
Mi-ar face placere sa ma anunti daca vei fi prima, daca nu te anunt eu.
dar fa si tu un bine si te odihneste zilele astea, ca pe urma o sa tinjesti dupa putina trindaveala.
vad ca raceala s-a mai domolit, nu am mai tusit mult si gitul m-a lasat aproape total. dar cind stranut...zici ca il arunc afara si pe bebe....care se va chema probabil Daniel-ca asa vrea tati (datorita unui vis de al meu de fapt) -unul dintre nume, si la al doilea inca oscilez, Rebecca vrea Andrei, mie imi place si Andrei si Eduard, voi vedea si decide abia atunci.
Asa ca agitatele sa fie fara nume, doar pt mine, ca poate ma razgadesc si va fi Andrei Eduard.

Giova, imi pare rau ca aveti colici care nu trec...of, eu nu am stiut ce sint aia, sper sa nu aflu nici acum. cind plecati la Alba?

mqqm, asa e, nepoata este o dulce, inca de copil, a fost exact genul REbeccai, mi-am dorit o fata sa semene cu ea la caracter. amindoua sint varsatoare.

azi am avut si energie dar si contractii, asa ca am lenevit mai mult si am facut mincare doar- supa de rosii cu galuste, aripioare de pui cu mamaliguta si salata vinete.
BB a fost f miscacios si la mine azi, ca in vremurile de alta data. o fi ok? pina acum misca toata burta in diverse forme, acum efectiv simt cu ma pipaie cu mainile, da din coate/genunchi, si burta mi se modifica intr-o forma ca si cum ar fi asezat transversal??adica in doua parti stinga-dreapta si cu un santz pe centrul ei.

GRisca, mult succes!! sper ca deja ai nascut

Patricia s38 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

[quote]citat din mesajul lui Giova

Alinutza care sunt trucurile dr. Karp? cum se numeste cartea? sa o cumpar si eu...daca sunt bune ideile lui. nu se linisteste de la nimic, doar cateva secunde, max. 2 min. dupa care iar tipa. Il tin pe piept, pe mana, pe umar, leganat, in bouncer cu vibratii...nimic nu a dat rezultate azi noapte.

vreau si eu trucuri impotrica colicilor
si azi s-a trezit Beatrice la 4 si nu a mai adormit pana la 10, imi vine sa imi astup urechile sa nu mai aud vaietele ....of mititica, mi se rupe sufletul cand o vad cum face si nimic nu o linisteste.
Am apucat sa dorm dupa amiaza o ora, ieri aveam ameteli de oboseala. Sper sa se mai linisteasca dupa 8 saptamani desi mai e ceva pana atunci.

Mami de Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AMARIAM spune:

buna fetele. azi am fix 40 s si dr mea nu m a primit la consultatie pe motiv ca are nu stiu cite cezariene. M a chemat luni daca pina atunci nu se intimpla nimic.
Noce, bafta! Poate nasti fara inducere, iata un subiect pe care eu nu l am discutat cu dr desi ar fi fost normal sa mi prezinte aca optiune av in vdr ca sunt la termen si nu mi a cazut nici dopul, nici nimic. Eu am optat pt nastere nat dar nu sunt absurda, daca e nevoie sa ajung la taiere asta e, nu cricnesc. din pacate am depasit pragul acela de incredere atit de necesar in momente critice si am impresia ca dr ma trateaza cu superficialitate batindu ma pe umar: o sa fie bine poti sa nasti si la 42 s.....What the????????
Bibuga iti tin pumnii si tie! Si tu esti la 40 s! Hai, poate in we asta, eu nu voiam in we dar acum nu mai conteaza... Doamne ajuta!

Mergi la inceput

patricia poza a facut-o sotul. a stat cu mine in sala cand am nascut. doar ce-l scosese pe bebe si-l infasase si mi l-a pus pe piept.
pana acum ana nu da semne de gelozie. daca il pupam pe Tudor, vine ca vrea si ea sa-l pupe. asta e reactia ei. sper sa nu apara de acum.

Mergi la inceput

ce o face noce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Grishca te asteptam cu vesti bune , ca ai nascut cu bine si sunteti ok aman2.
eumada tinem pumnii ,poate vine bb curand si scapi de grija sa nu fie ceva in neregula cu voi
noce, de acum poate veni oricand bb, asa ca ia si de la noi niste galagioase
AlexSara si Bibuga scoatem majoretele si pt voi si tinem pumnii stransi sa iesiti cu bine din aventura nasterii

Va pupam dulce pe toate si pe toti, cu mic ,cu mare,pupam pe nasuc si bebeii nou-aparuti in poze, sunt tare scumpi, sa va traiasca sanatosi mereu si sa va bucure mereu !
Noi azi suntem mai active,incepand de miercuri spre seara si pana azi la pranz, am dormit ca 2 valize in gara , tare buimace si obosite am fost.Acum suntem agitate din cauza ca ne e extrem de cald, AC nu mai functioneaza normal, abia luni vine telecomanda cea noua sa-mi pot regla temperatura la nivelul celei din congelator ca iau foc,nu mai pot.Dureri si intepaturi nu mai am, foarte rar si nu de intensitate mare, abia le simt, sunt de cateva secunde,sporadice, se mai contracta si se intareste din cand in cand la efort (ridicat in fund de la orizontal, intors pe partea cealalta etc) ,dar fara dureri,asa da sarcina,mi se pare si mie rezonabil.Ma cam speriase d-ra vreo 2 zile pana azi dupa pranz, nu mai misca ea ca de obicei, ma cam bagase la banuieli, dar acum e mai bine, mult mai vioaie.
Ne pregatim de niste pepene rece, sa ne mai racorim putin.
V-am pupacit,sa aveti grija de voi , noapte buna !
Neli cu Anastasia Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

metode dr Karp (scoateti voi pauzele):

http:// www. youtube. com/watch?v=HDvXhu_Ia

http:// www. youtube. com/watch?v=LXqOxQKSCaU&feature=relatedQk&NR=1

http:// www. youtube. com/watch?v=iIft5y8FYko&feature=related

alinutza o da , am fost la munte!! dar doar cateva zile...de... morcovul; a fost super...seara iti trebuia trening , asa de racoare era ][D]
si lasa ca iti revii tu dupa nastere esti foarte activa si asta este un atu important weekend placut !

am reusit si eu sa-mi fac bagajul de spital intr-un final ma chinui de 1 luna sa-l fac

vally s37 Gloria Ailyn

AMR ~ 2 saptamani

Mergi la inceput