Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna fete!

da, puiul este un scump, imi vine sa-l pup tot timpul. iar surioara lui il pupa tot timpul si vrea sa o pupe si el pe ea si nu intelege de ce nu poate
este total diferit de Ana. el papa si doarme, spre deosebire de surioara lui care nu puteam sa o las din brate si plangea mai tot timpul.

cat despre poza de la spital, ce cu lacrimi in ochi...cum l-am vazut ca a iesit cu bine am inceput sa plang de ma intreba doctorita daca imi este rau sau ma doare ceva. eu plangeam de fericire ca-mi aparuse minunea

bafta fetelor! cine e la rand?

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

pupicei pentru toate zmeuricile noi venite pe lume si pentru mamicutele lor!!!oooauuuuu am ajuns la jumatate, a trecut deja luna Iulie mai avem un pic si ne cunoastem toate zmeuricile si ne vom muta la scutece

am vazut pozici de gemeni (Elenada)
si pozicile Dienutzei, Pogos si Blancai
monilland asteptam pozici de gemenute
Grishca te asteptam cu vesti
eumada tinem pumnii
noce oooaaauuuu chiar ca de acum poate veni oricand bb
giova si eu zic la fel, trebuie sa calculezi 42 de zile incepand cu data de 2 inclusiv
AlexSara Bibuga scoatem majoretele
alinutza daca vei sta cumintica in weekend sigur va sta si Eric la caldurica te rasfata mami tau nu gluma hai ca mai ai un pic; si iti place mai mult Ailyn decat Gloria ? tu ai mai fost pe la centru? eu am fost doar la cursuri luni si miercuri si gata am terminat ! la gimnastica nu am mai fost de ceva timp si se simte ... dar daca nu se mai poate de munca mai ai ?

va citesc mai mereu dar nu prea am mai sceis de ceva timp...suntem tot 2 in 1 (Kinder cu surprize) cu contractii in fiecare noapte dar ne apropiem de termen si sunt mai linistita;
aseara simteam o presiune jos de de-abia ma puteam duce la buda si intepaturi dar azi-noapte a fost mai bine si nici contractii nu am mai avut
saptamana viitoare stabilim si noi data cezarianei daca nu hotaraste ea singura cand vrea sa iasa

vally s37 Gloria Ailyn

AMR max 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Bibuga, din cate am inteles, testul a fost introdus acum cativa ani in maternitati, tocmai pentru ca au fost probleme cu copilasi care au fost diagnostigati cu aceasta boala (care da retard), si era prea tarziu pentru tratamente. Si atunci au zis si ei sa faca o treaba buna si sa-l introduca obligatoriu si gratuit. Vitamina K se face tot in maternitate, imediat cum se naste bebelul.

Motana, diferenta intre vaccinurile de la stat si cele de la farmacie e ca cele de la stat contin virus viu si activ si efectele secundare sunt mai rele si au fost si cazuri de copii ramasi cu traume fizice si psihice, pe cand cele de la farmacie contin virus inactiv, iar efectele secundare ar fi mai blande. Cel putin asa mi s-a spus...Oricum, si medicul meu de familie mi-a sugerat sa le cumpar.

Giova, am intrebat la o farmacie de infanrix hexa, si il aveau pe stoc...la 290 lei. Deci inteleg ca se gaseste in continuare.

Fetelor, trebuie sa ma laud, bebela mea a dormit de la 23:30 pana la 7 dimineata, cand s-a trezit urland de foame, a papat, a marait un pic ca o luasera coliceii, dar pe la 8:30 a adormit la loc si s-a mai trezit la 11:30, tot urland de foame. Mai rar asa nopti...Sper sa isi faca un obicei din asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Hello... hello...

aseara am zis ca daca trec de noaptea trecuta sigur ajung pana marti dimineata...

Nu prea mi-a fost bine ieri, dar am trecut si acum sunt ok!

Dupa cum va spuneam ieri am fost la consultul pre-anestezic. Mi-a completat dr o fisa de vreo 6 pagini cu toate intrebarile posibile si imposibile, iar tensiune, inima, plamani, mi-a studiat coloana, etc.
A spus ca totul este ok si sa nu-mi fac griji ca va fi mai bine decat cu anestezia generala de acum 3 ani!
Mai am luni un control scurt in care stabilim si detaliile pt a doua zi si gata!
Am niste emotii...!!!

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 38 sapt. Daria Ioana
AMR - 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

hello

Patricia daaa...saptamana viitoare si eu si Alina suntem pe baricade. Ohh, dar eu am un feeling ca si bebele tau nu o sa se lase mai prejos. Apropo...v-ati hotarat asupra numelui? Noi cui facem galerie? Ce frumos ca Rebecca se intelege cu verisoara ei...la o asa diferenta de varsta. Ai grija cu puseele de energie...sa nu nasti inaintea mea, ca tie vreau sa-ti trimit mesajul cu nasterea. Glumesc...eu as fi onorata sa ma anunti ca ai nascut strumful daca se decide sa vina pana miercuri. Iar de glicemie...dr m-a intrebat cat am luat in greutate, nu a facut nici un comentariu cand a auzit "rezultatul efortului" meu...si nu a facut nici un comentariu Multa sanatate, sa-ti treaca repede raceala...le-ai cam tras in sarcina cu raceala

Giova imi pare rau ca ati intrat in perioada colicilor...de curiozitate, ai observat la ce anume se linisteste Edi, daca toate medicamentele pentru colici nu dau rezultate? Ma gandesc si eu...poate au efect trucurile dr Karp

siacob felicitari pentru bebelina mancacioasa Teoria spune ca colicii apar cam dupa doua saptamani de la nastere, ating apogeul pe la 6 saptamani si se termina cam pe la 3 luni. Teoria zice...ca din practica mai putin.

mqqm wow...din ce povestesti tu acolo...esti mamica cangur...AP in toata splendoarea sa....mai faci si altceva in timpul zilei? Ce zic ceilalti membri ai familiei? Chiar am fost ocupata...tot mai gasesc ceva de rezolvat..tot mai suna telefoanele...ce sa-i faci...obicei prost

pogos pup falcosul...doamne, de ce am impresia ca bebeii sunt mai mari decat imi imaginez eu ca sunt nou-nascutii?? Daca imi aduc aminte eu bine de la intalnirea din Cismigiu...strumful seamana cu tati?

uliiasi sa-ti priiasca sederea la PN. Nici nu stii ce decizie buna ai luat...acolo se poate respira si aerul e mult mai rarefiat...aici fierbeai cu bebel cu tot. Am vazut poze cu bebele si tati si bunica...

vally ai mai fost la munte? Imi pare rau ca experimentezi contractii dureroase..ai mai fost la medic? El ce spune...in ce stare e colul? Sa dea Dumnezeu sa ajungi la termen. Eu nu am mai fost la centru de saptamana trecuta din mai multe motive: a fost caldura aia innebunitoare si 45 de minute in taxi pana acolo erau de groaza la propriu...cand ma dadeam jos din masina eram lesinata...apoi, am luat proportii la greu in ultimele doua saptamani si mi-a crescut f mult burta, si nu ma mai pot apleca..si mai tare ma chinuiam..macar sa fi fost burta mai jos, dar o am exact sub sani si nu pot sa respir. Si acum orice efort il resimt efectiv. Ieri am facut un test...la pranz cand eram acasa, odihnita, mi-a luat mama tensiunea si o aveam 11/7..cam cum am avut toata sarcina...la 4,30 am avut programare la ginecolog si mi-a luat si tensiunea si acolo si aveam 13/9....si nu facusem decat sa merg cu masina. So...ideea este ca mi se transmite ca macar acum ultimele zile trebuie sa stau linistita. Eu aveam de gand sa mai ies in week-end, la un parc, la un restaurant chinezesc...dar dupa ce mi-a zis medicul sa stau cumintica ca pleaca din tara...si sotul si mama m-au amenintat ca ma leaga de pat....asa ca pana ce nasc nici o miscare...o sa innebunesc.
De munca mai am...dar o finalizez weekendul asta.

Alina ce faci? iti finalizezi posterul sau te ocupi de ultimele aranjamente pentru bebe??

Lucialu ce faci cuscra? tot mai creste pupa? te simti bine?

Mamici..toata stima si respectul ptr kg date jos. M-ati facut optimista...cand ma vad in oglinda mi se pare ireal sa se duca atatea kg jos intr-o perioada scurta de timp...dar daca la voi s-a putut, trebuie sa pot si eu.

pentru zmeuricile care vin zilele astea

Alinutza s39 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Data cezarienei 5 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

ola fetele!
Intram si noi sa salutam pe ziua de azi. Tocmai am terminat de spalat si ne gendim ce sa facem de papa (ca altfel iar mancam numai branza cu smantana). Dar treaba e ca e prea cald ca sa facem mancare la amiaza, iar seara ni-e lene . Ma rog, mai vedem noi, bine ca tati nu comenteaza nimic. De simtit, ne simtim bine, n-am eliminat nimic, bebelusha mea cred ca doarme ca e mai putin activa astazi, cel putin pana acum.
Pogos, un baietel minunat... Sa-ti traiasca!
Si bineinteles, ridicam agitatele pentru Grishka:

Te asteptam cu vesti bune!!
Ne bagam un pic la baita si mai pe seara poate mergem un pic la cumparaturi. Va pup!

38 de saptamani, mamica de Iris Ana-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Fetele care sunt la a doua cezariana... cum vi s-a parut? Mai greu, mai usor?
Dr. mea spune ca in mod normal e mai usor si recuperarea mai rapida dar depinde de "material", de mana chirurgului, de rezistenta la durere...

Si... alta intrebare... dupa cezariana la cat timp ai voie sa folosesti colanti sau chestii din alea de slabit... nu mai stiu cine pomenea de cele de la Lytesse (sau ceva de genul asta)... am vazut si eu la Centrofarm si mi s-au parut super!!! Exista vreo crema de slabit care sa nu afecteze alaptarea??

Pupici!

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 38 sapt. Daria Ioana
AMR - 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Dilaural, eu ziceam de cei de la lytess...eu am purtat cam e la o saptamana dupa cezariana...Au fost ok, inca ii port, nu stiu daca mi s-a retras burta de la ei, dar mi s-a retras destul de bine, daca as putea sa bag si niste abdomene ar fi super. Nu stiu cat ai luat tu in sarcina, dar eu initial mi-am luat l/xl, ca am zis ca nu sunt eu de s/m, si spre surprinderea mea, mi-erau maricei, asa ca am luat s/m. Daca iti iei, sa tii cont de faptul ca se intind destul de mult, si ideea e sa te tina strans, nu sa fie lejeri pe tine. Mie deja si s/m imi sunt lejeri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alinutza care sunt trucurile dr. Karp? cum se numeste cartea? sa o cumpar si eu...daca sunt bune ideile lui. nu se linisteste de la nimic, doar cateva secunde, max. 2 min. dupa care iar tipa. Il tin pe piept, pe mana, pe umar, leganat, in bouncer cu vibratii...nimic nu a dat rezultate azi noapte.
Vally mersi de raspuns. asa o fi...eu pe concedii am 41 zile atunci, lasa ca pe cel din aug. il duc la modificat, numai in sept. trebuie dus la firma.
Dilaural si mie mi-a completat anestezista fisa aia imensa si mi-a studiat coloana, dar asta a fost inainte de nastere si inceputul travaliului.
Euphoria ce fetita cuminte ai avut asta noapte.

Eu am dormit o ora, el s-a trezit si a papat dintr-un san, dupa care iar somn. L-am lasat cu sotul si am plecat cu treaba prin oras si scos copil de la gradi.
acum iar doarme...peste o ora se trezeste la papa....sa vedem cum va fii mai incolo.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Felicitari tuturor mamicilor,ma bucur sa vad cand mai apare cate un bebe

Eu va citesc f des dar n-am scris de mult ca nu ma simt prea bine.
Vroiam sa va intreb ce senzatii ar trebuii sa ma trimita la spital,ca eu avand toata sarcina dureri,sincera sa fiu nush cat de mari ar trebuii sa fie durerile ca sa merg la spital.
Eu am facut si-un cerclaj la 23 sapt si luni pe 10 august ar trebuii sa-mi scoata firul.
De mai bine de o sapt simt ca ma apasa f rau bebele in partea de jos,simt intepaturi,simt parca ma taie,de obicei cd merg,cd stau in fund,dar acum si cd stau la in pat.Plus dureri mari de spate si de burta ,de 3 zile nu ma mai lasa,sunt continue,nici no-spa nu-si mai face efectul.Burtica o am tot timpul tare.
Deci ce-ar fi de facut,sa incerc sa mai rezist pana joi cd merg la control?Oare sunt numai dureri ca se pregateste organismul,sau ca o crescut bbele si fiind cu capul in jos apasa prea tare??

Va si scot si eu pt viitoarele mamici

Mony 37+

Mergi la inceput