Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

scriu repede ca plecam la plimbare,
giova,nu se da lamaie la bebe care sughite.stomacelul e asa sensibil,ii distrugi flora stomacala.
m-a luat cu frisoane

blanca,mai dai laptic,eu asa fac si ii trece instant.
e normal pt bebe asa mic sa sughita.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alinutza, vally va multumesc de linkuri si documentatie. Sincer nu mai vreau sa vina o noua criza ca sa pun in practica trucurile. prefer sa le am doar in minte.
Alinax felicitari iubita! refacere rapida si mult laptic! Bine ai venit pe lume Sophia Alexandra!
Andreea_79 e o dulcica zmeurica ta.
Emabucuresti felicitari iubita! refacere rapida si mult laptic! Bine ai venit pe lume bb Sasha! ...mama ce rapida ai fost mamico, bine ca ai ajuns totusi la spital.
mQQm bine ca ai gasit metoda cu robinetul...ciudati mai sunt si bebeii astia.....al meu tace instant cand il pun pe masa de infasat, care din lipsa de spatiu am plasat-o in baie....nu stiu de ce tace acolo si pe ea...dar tare cuminte este.
Motana eu cu crema ma dau destul de rar...tot din lipsa de timp. Acum sunt gata in 2 min. cand iesim...pana acum imi trebuia mai mult sa ma aranjez...acum rapid crema, piaptanul...ce ruj sau dermatograf/rimel....lux frate...ca si somnul si alte cele. sper sa treaca primele luni sa pape si bebeii mai rar, sa fie mai cuminti si sa avem si noi mai mult timp pt. noi.
Alinutza cum e sa nu muncesti? eu zic sa profiti de zilele astea...caci pe urma vei intra in priza si nici timp sa te uiti in oglinda nu vei mai avea.
Doamne Cornelia cve cunoscut imi e ce zici tu. a vazut si sotul ieri...2 adulti de abia ne descurcam cu 2 copii, curatenie si mancare. asa ca musai sa caut o tanti sa ma ajute la treaba in casa, sau plimbat copii afara. nu credeam ca ajung la asa ceva...caci nu prea vreau sa se bage nimeni in treburile/lucrurile mele...dar nu am incotro. altfel o iau razna cu toate cate am pe cap.
Mony_08 felicitari iubita! refacere rapida si mult laptic! Bine ai venit pe lume bb Sasha!
Crixia felicitari pt. o noua sapt. si bine ca ati scapat de musafiri.
Romanitza imi pare rau ca ai avut asa travaliu lung...bine ca a trecut totul si sunteti ok amandoua. acomodare cat mai raPIDA sa aveti!
Blanca super ca ai scapat de hemoroid...felicitari pt. buricutz.
Bibuga se apropie marele eveniment...scoatem agitatele?

am notat datele noilor zmeurei...sper sa apuc sa schimb lista pana vine sotul cu micul urlator la papa.
si o duminica faina sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova
am notat datele noilor zmeurei...sper sa apuc sa schimb lista pana vine sotul cu micul urlator la papa.
si o duminica faina sa aveti.

_

Am modificat eu repede ceva pe acolo...caci vazusem ca nu mai apareau noutatile..pls verifica-ma....

PS sunt Blanca caci nu am iesit din semnatura...acusisca ies...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ok, lasa ca verific.
danielle aici asa recomanda pediatri, lamaie...putina e drept...cativa picuri, dar numai asa se linistesc.
eu nu i-am dat la inceput caci avvea gurita alba, candida...dar dupa ce i-a trecut i-am dat.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Mony Noce Felicitari !!!
sa va traiasca bebei, sa fie sanatosi,papaciosi si necoliciosi!!! si voi sa aveti laptic
Sasha oooaaaaauuuu!!! asa nastere mai zic si eu aveti o comoara de bebe!!!

pentru sughitat si eu stiam la fel 1-2 picaturi de lamaie

am trimis pozici pe e-mailul comun
sa vedeti ce am facut noi ieri dar am stat cam mult pe scaun si azi noapte au revenit contractiile dureroase am luat in decursul noptii 3 no-spa si pana dimineata au cedat
dar tot de aseara simt o presiune jos de nu ma mai pot misca mai deloc...ma apasa si jeneaza la fiecare miscare o fi coborat bebelina? sper sa mai stea un picut acolo la caldurica

vally s38 Gloria Ailyn

AMR ~2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna, tuturor!

In sfarsit gasesc un pic de timp sa mai si scriem, ca de citit va citesc asa printre picaturi...

Sunt de acord si eu ca e greu cu doi copilasi...nici eu nu stiu unde sa ma mai impart. Bebelusa mea ne-a terminat cu colicii. Toata saptamana a urlat zi si noapte de nu mai stiam ce sa mai facem. I-am dat sab simplex, Bonnisan..acum gripe water...Parca de la gripe water s-a mai linistit un pic si doarme mai mult de jumatate de ora.

Am avut si icter inca din maternitate, abia acum daca i-a disparut, desi nu complet..

Fetelor cu experienta, noua nu ne-a cazut buricul nici acum..se tine bine de tot. Ca s anu mai zic ca avem 16 zile de nastere. La prima fetita i-a cazut dupa vreo saptamana.. N-aveti idee ce pot sa fac??? Cred ca de luni cautam pediatra daca e tot asa. Of...

Si bebica mea sughite destul de des...se zgaltaie rau. O sa incerc si eu cu lamaie, de obicei o pun un pic la san ca mi-e mila de ea.

In rest, speram sa se mai aseze lucrurile...

Nasteri usoare mamicilor care mai au un pic si multa putere celor care isi tin deja bebelasii in brate!

Luisa, mami de Dorothy (24.11.2004) si Sara (17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Hello tuturor!

Pupici multi mamicilor curajoase si zmeuricilor venite in ultima vreme!!!

Mi-am facut si eu timp sa intru...am fost parca in crize zilele astea cu curatenia pentru venirea lui bebe. camera noastra e luna (ca aici va sta el cu noi), patutul lui e instalat, am spalat covoare, perdele, praf sters peste tot, multe lucruri inutile aruncat, ca sa nu aglomeram camera aiurea cu lucruri ce pot sa faca praf pe ele aiurea, geamuri mega-curate...ce mai, m-am muncit ceva. Desigur, fara sa exagerez. am facut totul usor, si cum oboseam un pic, cum ma linisteam juma de ora.

Cand ma gandesc ca mai e mai putin de o saptamana si o sa ma intalnesc cu ingerasul meu, ma trec fiorii...deabea astept, nu mai pot de nerabdare, insa imi este si cam frica...emotii...sper sa fie totul bine.

Intrebare: am o mica problema cu picioarele si mainile umflate, mai mult picioarele care sunt "pernite". Voi cum le "dezumflati" ca sa zic asa ? Nu mai bag sare multa, tensiunea e buna, kg am luat doar 15. Am citit undeva ca daca le tin in apa rece se mai retrag. mai stiti remedii de genul? Am incercat sa le masez aseara, asa cum am citit pe aici, insa nimic .
Nu ma dor, nu ma deranjeaza, insa il deranjeaza pe dr meu care ma cearta de cate ori ma vede. Si marti ma duc la el, deci as vrea sa scap un pic .

Pupici!

39 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR o saptamana pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

MC2008 la mine functioneaza asa cu umflatul mainilor si picioarelor: daca intercalez statul pe scaun cu statul in pat si mersul/statul in picioare nu mi se mai umfla asa rau; inscimb daca stau mai mult pe scaun sau in picioare mi se umfla fff mult
mai ajuta statul cu picioarele in sus in pat si exercitiile picioarelor si gleznelor; sper ca te ajute...
si la noi mai e un pic pana la marea intalnire si avem emotii....

vally s38 Gloria Ailyn

AMR ~2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AMARIAM spune:

NOCE FELICITARI! Sa fie sanatos bb FILIP!
BIBUGA, oare am ramas doar noi ? Ce ne facem? Azi noapte am avut ceva dureri si cind eram gata gata sa l scol pe sot, au incetat si am adormit la loc. Miine sper sa ma vada dr. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Fetelor, mai trimiteti-mi si mie adresa comuna si parola pentru ca am pierdut-o.
Multumesc

fericita posesoare de Raducu

Mergi la inceput