Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

'mneata

o ? haideti gravidutze la apel...mamici cu zmeurici mai puteti?

Romanitza iti doresc recuperare rapida...imi pare rau ca a fost travaliul atat de greu. Si incearca sa te calmezi...nimeni nu s-a nascut mama..se invata pe parcurs. Cum faci..ce faci...faci bine, ca doar e copilul tau

Dariaioana iti doresc sa-ti atingi termenul de 11 august

mqqm.. pentru Paul!! Sper sa fie totul bine cu Oliver

o duminica frumoasa...si asteptam zmeurici

Alinutza s39 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Data cezarienei 5 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

dariaioanaxxx se pare ca vom naste odata,daca fetitza mea va mai sta pana atunci.Colul e deschis si la interior si doctorii sunt sceptici ca mai sta mai mult de 7-10 zile......asa ca......mai e tare putin pana la marea intalnire....o sa fiu mamica......nu mai mi-e frica ..o sa-mi vad comoara si gata....mai curand tati e stresat si speriat......ca nu se va descurca..dar....incercam a ne linistim unul pe altul........
De vreo doua zile e mai lenesa si a mea..ar doplerul e absolut normal functioneaza corect...deci a crescut...si asa da cat paote ea de ma trezeste.....protesteaza daca dorm intr-o pozitie care nu-i place ei......abia astept s-o pup toata....

pe toate mamici si gravidutze..

Madalina s37Eva-Maria
AMR 12 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

felicitari Noce ,felicitari bb Filip !bine ai venit pe lume! va doresc numai bine,refacere rapida,multa sanatate!

ce mai stiti de Grischa??mi-a scapat ceva?Amariam???

noi raportam usoare durerei menstruale,contractii tot aiurea....totusi mi-am mai revenit cu moralul....ne pregatim pt maine de spital.habar n-am cum va fi,parca n-as vrea sa-mi induca nasterea doar daca situatia o cere,si nici n-as sta degeaba saptamini pe acolo asteptand sa nasc....ce stiti voi,poate fi periculoasa inducerea daca nu e "criza"de ceva?burta inca n-a coborit.

va multumesc pooh,cornelia,mqqm pt !

fetele si zmeuricii !

bibuga--in sapt 41

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Buna tuturor
sunt sotul lui Noce
M-a rugat sa va anunt ca avem si noi o zmeurica de 3,8 kg,53 cm nascut sambata dimineata la ora 04.25, nastere naturala dupa un travaliu de cateva ore bune. Se simt f. bine, bebe este f. cuminte.

mai multe detalii va da ea cand revine

cele bune si sanatate tuturor mamicilor&gravidutelor

41 Filip
dpn 20/25 iulie
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Sa vedeti ce ne place noua in leganut

http://www.youtube.com/watch?v=bHHVxs1qwhg

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

felicitari din suflet noilor mamici! refacere super rapida si bebelushi sanatosi si papaciosi!

noi suntem okai.Melissa papa si doarme.nu imi da batai de cap.se pare ca e ca Ebonee,amandoua niste cumintele.
noaptea se trezeste la 2-3 ore sa pape si iar somn.asta ma omoara,norocutz ca mai fur cate 2-3 ore de somn la pranz ca altfel sunt zombi.
ii place la baita,ar sta numai in apa,la masaj nu mai zic

o iubesc de nu mai pot,sunt tare fericita cu asa comori

eu mi-am revenit aproape complet,nu mai simt sutura sau ce o fi,m-am desumflat,incet incet toate cele isi recapata locul
de alaptat,nu alaptez,prea multa durere si batai de cap,in plus am o printesa plina de energie pe langa mine si nu fac fata.
amandoua vor schimbate,mancate pupate intr-un timp record si am lasat-o balta.asa am timp destul si pt mine si pt Ebonee si pt ai mei.
aaaaaaaa norocut cu mama ca nu am de facut absolut nimic prin casa.curatenie,mancare,spalat,calcat,ea le face pe toate.nus` ce o sa fac cand or sa plece

cam atat,scot agitatele pt fetele la termen

sa aveti o duminica superba

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Fete am si eu cateva intrebari :

-bebe sughite des, f des..dupa aproape fiecare masa..ce sa ii fac? eu il pun iar la san..dar e normal?

-si mie imi amortesc mainile/palmele cand dorm si ma trezesc, o fi de la oboseala ca o tin pe bebe in brate? sau....oricum trece f repede senzatia cand le relaxez. ati patit asa ceva?

-cat il tineti pe bebe la san? eu incerc10-15 minute la fiecare dar cateodata ii da drumul si nu mai vrea nimic.

Pup

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi suntem ok, dupa episodul acela bb a fost cuminte...a papat si a dormit ultimele 2 nopti. naiba stie ce colici sunt astia....
Vineri am fost in centru, ieri la o pensiune cu loc de joaca...la ora 21 am alaptat in masina si ne-am continuat sederea acolo...tare bine a fost.
Acum a plecat al meu sot cu ei la o plimbarica si stau si eu pe net. Dupa care bagaje, caci maine plecam la Alba pt. vreo 2 sapt. Cred ca vom cara toata casa....loc sa fie numai in masina.

Avem si noi o luna...de fapt...acum o luna eram in plina expulzie....impingeam la greu...mama ce amintiri...la 12:15 a venit minunea mica....

Blanca pt. sughit se da lamaie, ii pui 3-4 picuri in linguritza si-i dai...sa vezi ce repede ii trece. sa nu te sperii ca nu ii va placea...Marco urla si se innegrea. Edi se stramba doar si face fel de fel de mutrite din gura.
Eva se satura poate de renunta repede la san. si Edi sta cam 10 min. la unul, si pe urma mai bea din sticla(ce m-am muls din celalat) inca vreo 10 ml. se satura, asa o fi si la tine...ai lapte mult si bun si ii ajunge. Trebuie sa fi fericita ca nu te tine cu orele sa pape.
Micalasa ii place in leagan...ce cuminte sta acolo. dar teodora e la fel si in patut, nu? sau a inceput sa planga?
danielle te inteleg...nici eu nu am timp de mine...dush fac in max. 1 minut. ma uit ce manichiura si pedichiura am si-mi vine sa plang. noroc ca mergem in Alba si-l plasez pe Edi intre alaptari...asa am timp de mine si voi vizita saloanele de acolo...
e greu cu 2 copii mici. si eu cand alaptez, atunci vrea si marco apa, sau lapte, sau cereale cu lapte...sa mor de stiu cum sa ma impart. cateodata intelege, alteori nu...si ma iau cu bb la san si-i fac ce vrea.
Noce felicitari mamico! Refacere rapida si mult laptic! Bine ai venit pe lume bb Filip!

ma pun sa recuperez cele 5 pag. din urma si revin....
se vede ca sunt multe mamici, nu se mai scire asa ca atunci cand eram.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Giova mersic frumos, o sa incerc cu lamie.Multe lunite inainte pentru bebe Edi..sa fie sanatos si fericit.

Azi e zi mare..ne-a cazut buricutul si lui mami ia intrat hemoroidu' .

NOCE felicitari pentru bebe FILIP si pentru nasterea normala fara epidurala asa cum ai vrut tu. Sper ca totul e bine.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Mony Noce Felicitari !!!
sa va traiasca bebei, sa fie sanatosi,papaciosi si necoliciosi!!! si voi sa aveti laptic

am trimis pozici pe e-mailul comun
sa vedeti ce am facut noi ieri dar am stat cam mult pe scaun si azi noapte au revenit contractiile dureroase am luat in decursul noptii 3 no-spa si pana dimineata au cedat
dar tot de aseara simt o presiune jos de nu ma mai pot misca mai deloc...ma apasa si jeneaza la fiecare miscare o fi coborat bebelina? sper sa mai stea un picut acolo la caldurica

vally s38 Gloria Ailyn

AMR ~2 saptamani

Mergi la inceput